Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 8 [ 107 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Писна ли ви от БАЧКАНЕ:)
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 4:47 pm 
Аватар

Ае да видим, на кой освен мен му е дошло до гуша от бачкане в тоя форум :lol:

Работа е мръсна дума, да я тръшне чума.

Обожавам да ми дават поръчки, дето трябва да се свършат "за вчера".

Едно от най-гнусните неща на света е, да бачкаш над 30 часа, с 2-3 часа сън някъде по средата. И накрая да осъзнаеш, че не знаеш кой ден е и че от 24 часа си на петнадесетина кафета...

Едно от най-тежките неща, които можеш да понесеш на планина, е скапаният лаптоп :lol:

Мразя да работя, само за парите го правя.

Последното като го казах на шефка си и умря да се смее :roll: Нищо смешно не виждам, самата истина.

Е, други мнения? :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 5:00 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Има такива дни,но в повечето случаи обичам да работя
1.Защото откакто работя не завися от никой
2.Мога да си позволявам що-годе нормален живот
3.Харесва ми да правя нещо
4. Досега съм случвал само на готини колеги през 3-4 години откакто сменям работи :lol:

Но днес определено беше шибано :?
Както и да е Самурайската катана го каза точно де :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 5:16 pm 
Аватар

Hyperion написа:
Има такива дни,но в повечето случаи обичам да работя
1.Защото откакто работя не завися от никой
2.Мога да си позволявам що-годе нормален живот
3.Харесва ми да правя нещо
4. Досега съм случвал само на готини колеги през 3-4 години откакто сменям работи :lol:

Но днес определено беше шибано :?
Както и да е Самурайската катана го каза точно де :)

Хм...

От доста годинки не завися от никой, но ПАК не ми се бачка :lol:

Мога да си позволя нормален живот, но предпочитам да се занимавам с нормалния си живот, а не с бачкане :twisted:

Харесва ми да правя стотици ДРУГИ неща :lol:

И си работя сама от вкъщи, така че колегите не ме бъркат...

Мразя да работя, та чак ми се реве :crazy2:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 5:24 pm 
Аватар

абе всичко си зависи от работата ебаси!!! ако си на ебати пропадналата работа много ясно че ще мразиш,а ако си на някакво място дето си вириш краците всеки ден не виждам кво ще мразиш да работиш >.> :arrow:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 5:25 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Без бачкане няма да ти е нормален живота
Поне аз в трите месеца които карах на спестявания полудях от скука,защото приятелите бяха на работа XD
Трябваше да зарибявам някви малки шматки(в добрия смисъл) и да си намирам занимания и пак полудях от скука,защото не може постоянно да видиш "нормален живот" и да ти е интересно
Когато почнах пак работа разбирам как някои неща са незаменими ,но благодарение че имам с какво да сравнявам
Ако не работиш ЩЕ зависиш от някой рано или късно :lol:
А иначе както казах си е до ден
Работил съм от вкъщи-няма по-гадно(макар и невъобразимо удобно) нещо :?

Общо взето всеки ден към края на работното време ми писва
точно затова не бачкаме 12 часа XD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 5:30 pm 
Аватар

Super_Beast написа:
абе всичко си зависи от работата ебаси!!! ако си на ебати пропадналата работа много ясно че ще мразиш,а ако си на някакво място дето си вириш краците всеки ден не виждам кво ще мразиш да работиш >.> :arrow:

Абе какво му е хубавото да си вириш някъде-си краците всеки ден??? Това пък е най-голямата тъпотия - да те карат да киснеш като вмирисан цървул на някакво място, дето си на практика ненужен. Чиста загуба на време. Толкова ли няма с какво по-интересно и продуктивно да се заемеш ВСЕКИ ДЕН?

Не си виря краците, работя си, но го правя когато си искам и както си искам (например, с двулитрова бира в ръка:) и един час бъхтене ми се изплаща около 20-30 лв.

Не ми е пропаднала работата. Просто наистина МРАЗЯ да работя :lol: Наречи го патологичен анти-работохолизъм ако искаш :lol:

А за 12-часовото бачкане - тъй като мразя да работя, предпочитам да се поизгърча едно денонощие, вместо да си направя 3-4 еднакви като капки вода досадни работни дни. Самата мисъл, че след гърча ще почивам и ще си правя, каквото си искам, ме стимулира за геройства:)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 5:43 pm 
Аватар

Хаха :lol:

Може и мързел да е. Но принципно за неща, за които не ми се плаща, не ме мързи :roll: А хич не са малко многото простотии, с които се занимавам.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 5:45 pm 
Аватар

Ммм кой обича да работи .... ? Ама всеки обича да взима парички нали ?

Хмм и аз сега в момвнта съм на работа и нямам търпение са изминат 5-те минути до края на работния ден.... :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 5:51 pm 
Аватар

Цитат:
Това пък е най-голямата тъпотия - да те карат да киснеш като вмирисан цървул на някакво място, дето си на практика ненужен. Чиста загуба на време. Толкова ли няма с какво по-интересно и продуктивно да се заемеш ВСЕКИ ДЕН?
имах предвид по-лека работа не нищо да не правиш..
а и пак казвам всичко е до обстановката и не забелязваш кога месеца си изтича.
Какво намесвате и "парите" то като чели се очаква някой да работи за без пари.

Цитат:
Последното като го казах на шефка си и умря да се смее
ами ще ти се смее щото на нея и трябва нещо там да работи и лесно е могла да ти каже като не ти изнася хващай пьтя ама тука пак ти ще се спреш <<

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 5:57 pm 
Аватар

Super_Beast написа:
Цитат:
ами ще ти се смее щото на нея и трябва нещо там да работи и лесно е могла да ти каже като не ти изнася хващай пьтя ама тука пак ти ще се спреш <<

Мойто шефи ли бе? :lol: Чакай, че се задавих от смях:) Първо - аз съм им първият човек на тази в длъжност във фирмата, който наистина знае как да си върши работата :lol: И си я върша вече от две години. Второ - с шефито сме супер дружки и и тя се оплаква непрекъснато, как й е писнало:) Трето - точно тази работа, която ми е на трудов договор, я работя само за да не се разкарвам до майната си за здравни осигуровки.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 6:03 pm 
Аватар

ами значи ясно просто от де да знам какво вие отношението с твойто шефи за тва така >> :arrow:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 6:05 pm 
Аватар

Аз се надявам след 2 години да поема по пътя на баща ми...

Явно аз съм единствения, чиито родители си обичат работата...
Мамка му баща ми преди получаваше постоянна заплата, докато си вършеше работата И докато поправяше грешки на негови колеги - електромеханици...

А и заплатата е била мизерна, според него (не следя приходите и разходите на нашите... вече :lol: :lol: )... Сега се е преместил и с един негов колега сами са си шефове, вършат два пъти повече работа и печелят два пъти повече пари...

Ама нали се сещате... че там му е удобно. 5 пъти го питахме - и 5-те пъти ни отговори, че той се чувства много доволен от новата си работа...

А тия дето работят колкото да изкарат през лятото разбира се, че ще мразят да работят... То не може като брат ми вече на 21 години още чака като по чудо да го приемат в университета, бъхтейки се като копеле (първо беше хамалин, са е в некъв склад за строителни материали) за неква мизерна заплата и да каже "Ми аз исках да редя картофи като порасна"...

Нали... няма да коментираме... "Е аз за кво да уча, аз нямам връзки, така че колкото и да уча - пак кур"...
Тия дето мислят така със сигурност няма да работят. Са и аз искам да влезна в НАТФИЗ и много добре знам каква глупост е да спомена, че се надявам да влезна там. Но пък мамка му, все ми се струва, че с удоволствие бих вършил работа за да мога най-накрая да бъда самостоятелен, да изкарвам пари и да не се налага да живея на гърба на наште...

(п.п. не си правете труда да пишете "поучителни" коментарчета от сорта на "като пораснеш ще видиш"... нема да ги чета... Растях, растях... и толко и видех... пхах...)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 6:11 pm 
Аватар

Katana Samurai написа:
като порастнеш ше разбереш...

Аз още от сега разбирам цялата работа...
Просто не ви разбирам вас...
И вьобще не искам да ви разбера...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 6:12 pm 
Аватар

snookie написа:
А тия дето работят колкото да изкарат през лятото разбира се, че ще мразят да работят... То не може като брат ми вече на 21 години още чака като по чудо да го приемат в университета, бъхтейки се като копеле (първо беше хамалин, са е в некъв склад за строителни материали) за неква мизерна заплата и да каже "Ми аз исках да редя картофи като порасна"...

То тука обадил ли се е изобщо някой, дето бачка само през лятото??? Нещо не те разбирам. Да мразиш да работиш си е нещо абсолютно не-свързано с редовността на заетостта:)

Работя от 17-годишна, т.е. скоро ще станат 10 години. А университета си го завърших на 21. На 17 бачках "като хамалин" на автомивка :lol: WTF и кви картофи? Яко лаф и зарзават... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 6:16 pm 
Аватар

kcekce написа:
snookie написа:

То тука обадил ли се е изобщо някой, дето бачка само през лятото??? Нещо не те разбирам. Да мразиш да работиш си е нещо абсолютно не-свързано с редовността на заетостта:)

Работя от 17-годишна, т.е. скоро ще станат 10 години. А университета си го завърших на 21. На 17 бачках "като хамалин" на автомивка :lol: WTF и кви картофи? Яко лаф и зарзават... :lol:

Всички тия неща са примери...
Много добре ги знам тия дето "учили" и "работили" целия си живот...
и се оплакват...
Също така се предполага че разбирам колко е гадно да си късаш задника от работа и да ти дават пари, с които "и гъза не моеш си избършеш"...
Ама тва значи ли че трябва д ти писне, да си седнеш на гъза и да чакаш да ти паднат пари от небето...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 8 [ 107 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]