|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Списание Rolling Stone Публикувано на: Съб Ное 14, 2009 11:03 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
Цитат: Списанието “Rolling stone“ на български от ноември 22 Октомври 2009
Емблематичното за поколения фенове на музиката списание “Rolling stone“ от ноември ще излиза и на български език, съобщиха в четвъртък издателите му у нас. Главен редактор на "Rolling stone България" е Анелия Илиева, а лицензът за издаване на списанието притежава "Сивир Пъбликейшънс”.
Първият български брой на списанието-икона, което прогнозира, анализира и създава тенденциите в световната музикална индустрия, ще излезе на пазара на 9 ноември. Това е денят, в който изданието, излизащо на осем езика в повече от 15 държави в света, навършва 42 години.
На корицата на пилотния у нас брой ще е поп-идолът Роби Уилямс, който дава интервю и снимки ексклузивно за старта на “Rolling stone“.
Редакторският екип на българското издание ще следва духа и традициите на американското издание. Освен статии, посветени на музика, правеното у нас списание ясно ще заявява своята оценка по теми от обществен и политически характер.
“Очакваме "Rolling stone" да изиграе съществена роля в отразяването на музикалните и развлекателни интереси на младите хора в България, както успешно го прави в САЩ повече от 40 години. Радва ни мисълта, че публиката на списанието продължава да се разширява. Възхищаваме се на оптимизма и ентусиазма на българския екип в неблагоприятния икономически климат”, посочи Ян Уенър, основател и главен редактор на изданието. Някои фенове?
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Списание Rolling Stone Публикувано на: Съб Ное 14, 2009 11:26 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Не чета списания за музика... Предпочитам да слушам музика...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Списание Rolling Stone Публикувано на: Съб Ное 14, 2009 11:37 pm |
|
GoDSmAcK |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
snookie написа: Не чета списания за музика... Предпочитам да слушам музика... Бати Снууки е прав!
|
|
|
Заглавие: Re: Списание Rolling Stone Публикувано на: Съб Ное 14, 2009 11:43 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
snookie написа: Не чета списания за музика... Предпочитам да слушам музика... Прави и двете
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Списание Rolling Stone Публикувано на: Съб Ное 14, 2009 11:48 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
The Dark Knight написа: snookie написа: Не чета списания за музика... Предпочитам да слушам музика... Прави и двете Зает съм с други неща... като... свирене...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Списание Rolling Stone Публикувано на: Съб Ное 14, 2009 11:49 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
|
snookie написа: The Dark Knight написа: snookie написа: Не чета списания за музика... Предпочитам да слушам музика... Прави и двете Зает съм с други неща... като... свирене... значи и с трите,едва ли ще си чак толкова зает.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Списание Rolling Stone Публикувано на: Съб Ное 14, 2009 11:50 pm |
|
snookie |
|
|
|
The Dark Knight написа: snookie написа: The Dark Knight написа: snookie написа: Не чета списания за музика... Предпочитам да слушам музика... Прави и двете Зает съм с други неща... като... свирене... значи и с трите,едва ли ще си чак толкова зает. Ще се учудиш... Нека обясня по-подробно - нямам намерение да чета информация за групи, на които слушам максимум 3 песни (ако вьобще слушам)... Като изключим, четейки за неща, които съм слушал като много малък (щото сигурно информацията най-вероятно вече я знам или не ме интересува)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Списание Rolling Stone Публикувано на: Пон Ное 16, 2009 1:02 am |
bo74o0 |
|
|
|
Logrus написа: Като цяло да пишеш за музика е също като да пишеш за анимета, да пишеш за манги, да пишеш за книги, да пишеш за филми ... правиш това, защото другото не можеш wut he said.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Списание Rolling Stone Публикувано на: Нед Ное 22, 2009 2:31 pm |
|
Pres |
|
|
|
GoDSmAcK написа: snookie написа: Не чета списания за музика... Предпочитам да слушам музика... Бати Снууки е прав! qft, snookie отново е прав! Не ми звучи като нещо кой знае какво
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|