|
Дата и час: Вто Окт 03, 2023 1:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
 |
Заглавие: Бате, батенце, братле, брато, батко, бацко...  Публикувано на: Сря Сеп 15, 2010 9:13 am |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
 Бате, батенце, братле, брато, батко, бацко, бахар, дафинов лист, кимион, к*пеле... = съвременната младеж. WTF!? Качваш се в рейса и щеш нещеш слушаш как някакви младежи от 12 до 20 годишна възраст, всяка трета дума им е "баце"?!?!? "Баце казвам ти, баце, аз тоя ше го пребия бе братле!!!" или нещо от рода... Дори да игнорирам приказките им, които обикновено са за "момичетата като к*ви" или за разни закани и побоища... чат-пат има за напивания и напушвания, по-рядко за нашмърквания.. та как и да е, щях да ги игнорирам -_- Трудно е в тия тесни автобуси и трамваи да се игнорират, ама въпрос на тренинг. Та като изпуснем контекста, всяка трета дума им е "баце". То едно е да имаш паразитна дума, ама това е нечовешко @__@ Измежду вас има ли такива убер-ползващи някоя от горните... ъм... "квалификации", за връстниците си?! Да кажете как така стана, че всички така говорят... ПП: и тая тема някак мисля, че сме я дискутирали, ама не я отркивам и нея >.>

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Бате, батенце, братле, брато, батко, бацко...  Публикувано на: Сря Сеп 15, 2010 10:11 am |
 |
UchihaItachi |
|
 |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 7:23 pm Мнения: 2837 Местоположение: Shamballa
|
Ми незнам в америка например изпозват: Bro,homie и др...Сигурно "гъзарите" които се мислят за "гангстери" са го взели от там и така се зарибихме леко по леко...И аз съм мноо зарибен по "бате" и "братле" ...Стана ми навик не се усещам като ги изговарям
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Бате, батенце, братле, брато, батко, бацко...  Публикувано на: Сря Сеп 15, 2010 10:12 am |
 |
sarfios |
|
 |
Регистриран на: Сря Яну 04, 2006 11:29 pm Мнения: 1117 Местоположение: Sofia
|
,абе защо накърняваш така хубавата евтина работна ръка... xD Иначе Шофьорски курсове > Кола > работодател > бачкат за теб > батенце > уволнение. NEXTT! EDIT: Като бях в 6-7ми клас(преди 6-7г) го бях лапнал и аз и трудно се отърваваш от този навик...
_________________ Trying to fit in the latest social anime trends and aristocracy circles. My daily routine starts with posting weird pseudo-humoristic s*it. Yeah.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Бате, батенце, братле, брато, батко, бацко...  Публикувано на: Сря Сеп 15, 2010 11:11 am |
Воркан |
|
 |
|
Деба... а как да си викат ? Другарю ли ? Новото време налага и нови думички. И съм сигурен че тепърва ще се появяват и нови...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Бате, батенце, братле, брато, батко, бацко...  Публикувано на: Сря Сеп 15, 2010 11:57 am |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Копеле като че ли най-много ме е хващало, ама при всички положения не го изръсвам на всеки втори тип дето познавам. Иначе аз съм от тия дето го карат на "човек" "Човек, ако знаеш кво стана....", "Човек ти луд ли си?!", "Човек вземи се стегни", Човек~~~~
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Бате, батенце, братле, брато, батко, бацко...  Публикувано на: Сря Сеп 15, 2010 1:47 pm |
 |
Recca |
|
 |
|
Т'ва "брат" сега е много популър и честно казано ми се драйфа от него....нз на англ. звучи добре (bro...), ама на булгаристански е *блях*. Брат, брат, брат....деа всички в тая държава са братя...
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|