|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Проблемният въпрос 22, математика за 6ти клас. Публикувано на: Пон Юни 07, 2010 10:10 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Такаа, тъй като тука стана семеен скандал на темата Нека чуем и общественото мнение! Въпросът е видим. Отговорете, моля, от гледна точка на шестокласник и от ваша лична гледна точка, по принцип. След това вижте верният отговор и кажете съгласни ли сте или не. Мислите, че няма какво да се коментира ли? И аз така мислех И станахме на кълбета... Верният отговор може да е САМО един! Ииии ->Верният отговор е
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблемният въпрос 22, математика за 6ти клас. Публикувано на: Пон Юни 07, 2010 10:14 pm |
|
sasuke_fen |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
|
И каква е тая глупост -0 не е ли б) айде да кажем, че а) и г) не се верни, защото не е точно 3,14, въпреки че е преблизително на толкова, но б) би трябвало да е вярно edit: да добавя, че ако бях аз никога нямаше и да предположа, че е в)
|
|
|
Заглавие: Re: Проблемният въпрос 22, математика за 6ти клас. Публикувано на: Пон Юни 07, 2010 10:25 pm |
|
gigobyte |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 02, 2009 10:31 pm Мнения: 526 Местоположение: Sofia
|
Хаха, аз съм точно 6 клас и се чудих на тоя въпрос. Ако заради тая задача имам 5 ще се гръмна Edit : писах б), защото първата ми мисъл беше, че П е приблизително равно на 3,14
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблемният въпрос 22, математика за 6ти клас. Публикувано на: Пон Юни 07, 2010 10:32 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Това го бях гледал преди доста време Цитат: трите дадени отговора са верни, а е трябвало обратно на логиката на другите задачи, тук да се посочи невярното т.е третият е НЕВЕРЕН и е отговор на въпроса.
|
|
|
Заглавие: Re: Проблемният въпрос 22, математика за 6ти клас. Публикувано на: Пон Юни 07, 2010 10:37 pm |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Не помня такова нещо да сме имали в шести клас. Верно, че беше отдавна ама... Ако всяко нещо в правите скоби е равно на положетлна стойност, то излиза, че всички са верни отговори освен в)? Поне на мен ми бяга въпроса с минус нула. Но при второ заглеждане 3,14 не е показано, като приблизителна стойност (пи е приблизително равно на 3,14, тоест е в период, което ще рече, че знака е вълнички, а не равно), то съм убеден, че б) е верния отговор, но предполагам с тази задача смятате да ми разбиете представите за математиката и беглите ми познания по нея. Айде казвайте верния отговор. Аз съм убеден, че е б).
Последна промяна dream_dragon на Пон Юни 07, 2010 10:38 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|