|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 6:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 15, 2005 3:07 am |
 |
Herowar |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 2:10 am Мнения: 2011 Местоположение: ...помня, че снощи пих, но после ми е мътно... Къде съм ???
|
Razengan написа: да не ме погребат жив. Гледах го някога в един филм и до ден днешен ми държи влага.
Споделям страха ти
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 15, 2005 11:00 am |
 |
chibi_chibi |
|
 |
|
принципно съм смела душица, ама като вида противни малки гадинки, губя контрол.....страх ме е до смърт от насекоми(всякакви)  ..............
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 15, 2005 11:07 am |
 |
rogue |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 9:30 pm Мнения: 500 Местоположение: София
|
chibi_chibi написа: принципно съм смела душица, ама като вида противни малки гадинки, губя контрол.....страх ме е до смърт от насекоми(всякакви)  ..............
Napulno spodelqm straha ti,no nai-mnogo me e strah ot kurleji vupreki 4e ve4e dva puti sa mi se zabivali.Prosto vsi4ki nasekomi sa gadni.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 15, 2005 1:31 pm |
 |
SoulTaker |
Night Bird |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 7:52 pm Мнения: 1779 Местоположение: България - София
|
лелел подробни обяснения давате еми значи и на мен ще ми се наложи  страх ме е от мен самия попринцим съм си добродушко, но има моменти, които се дразна, дразна, побеснявам и губя контрол  не помня нищо последния път се осъзнах срещу една стена и рани по ръцете и една травма, която все още не е преминала напълно  просто не ми се мисли какво мога да направя
и нормално ме е страх да не сеслучи нещона близките ми или на хората които държа или обичам
Последна промяна SoulTaker на Сря Юни 28, 2006 3:18 am, променена общо 2 пъти
_________________ Night Bird
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 15, 2005 5:22 pm |
 |
Ico |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 12:33 pm Мнения: 1861 Местоположение: In the bloody, damn good world of mine ^&^
|
taragow написа: страх ме е нещо да не се случи с близките ми хора
Mda i men,no nai-golemiq strah naistina e ot samiq sebe si,prosto ako ovladee6 tozi strah 6te si neuqzvim
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 15, 2005 5:24 pm |
 |
chi_chi |
|
 |
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 3:26 pm Мнения: 1602 Местоположение: GSL~хахахаххаха що не си дръпна преди да свърши бе:P~
|
chibi_chibi написа: принципно съм смела душица
еее къци напоследък страшни вицове ръсиш, спри се малко
и м/удр chibi като експерт ще ти кажа че червеите са по трудни от хлебарките,а паяците се убиват най-лесно...
мене ме е страх да не ми спрат нета(шегувка)
сериозно...страх ме е да не се случи нещо на близките и приятелите ми.май това е най-големият ми страх...иначе и от насекоми...ама май от тях ме е повече гнус отколкото страх...
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|