|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
|
Заглавие: Clash of the Хранителни Хипермаркети Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 4:02 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ок, имам чувството, че тая тема съм я пускал, но... май това е заради офтопика в една друга тема*... та->Clash of the Хранителни Хипермаркети =0 Original by lyzadanger. Edit by DiliffТа кажете си сега, коя верига магазини уважавате най-много, защо, колко често ги посещавате, за какво, любими продукти/щандове и т.н.? Схемата на анкетата е следната:{съществуващи известни вериги, за които съм се сетил} Друг 1 - малки магазинчета, по които да се обиколи и купи всичко необходимо Друг 2 - Карфур / Carrefour Друг 3 - Друг 4 - Друг 5 - Тъй като както някои от вас знаят, за да се добави 1 опция в анкета, то цялата анкета до добавянето се изтрива. Малко тъпо, но факт. За да избегнем затриване на гласове, слагам тези 5 опции. Тъй като както съм споменал и в една от свързаните теми, скоро се очаква някакъв "карфур" или нещо от сорта да се появи. СЛЕД като се появи, аз или някой доброжелателен модератор, ще го впишат срещу "Друг 1 - ", в този пост и така ще избегнем редактирането на анкетите и ще може да се гласува за него както може за другите. За да има смисъл това, естествено анкетата е с включена опция за възможност за промяна на гласа. Нещата се сменят. И така нататък до 5. Станат ли над 5, време е вече да се рестартира анкетата ;D _______________________________________________________ Аз пазаря от билата. Предимно заради техните Clever продукти, но и факта, че ми е на 200м ме улеснява допълнително ;D Всеки ден почти купувам и хляб от там. От ЦБА ходя да взимам тестени продукти, като макарони, спагети, фиде, а също така и боб/леща. Там якото е, че карат все някакви странни марки, дето никога не съм ги чувал, взимам ги да ги пробвам, следващия път вече или съм ги забравил или ги няма.. ;D От Кауфланд ходя да пазаря БРАШНО и боклуци-дрънчулки на промоции. Брашното е супер-еффтино.. зимам големи количества. Т-маркета нещо не ме кефи ;0 Метро ми е тоооооооооооооооооолкова далече, че ми е невъзможно просто да го посещавам, камоли редовно... Пени маркета ми се ще да го пробвам, ама още не съм се навил. А имам чувството, че ще е като Т-маркета... От Фантастико се отказах преди време. Нямам удобен и нещо не ме кефеха тия в квартала... ;/ Пикадили ми се струва екзотичен, не го използвам От другите нямам отзиви. * - другата тема~ Свързани теми: Clever продукти, Моломания unleashed. Моловете и нуждата от тях + МегаМаркет
Последна промяна SayanMk на Пон Апр 19, 2010 2:08 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Re: Clash of the Хранителни Хипермаркети Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 4:46 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Хипермаркетите ме дразнят. За това и не пазарувам от такива. Пък и е смешно как в кварталните магазинчета масата продукти често са с по 10, 15% по евтини...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Clash of the Хранителни Хипермаркети Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 5:03 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
И какво правим като кварталните ти магазинчета са Пикадили/Била/Фамилия/етц.?
В Пикадили(-то до нас) нарочно нямат големи разфасовки, а малките са на двойни цени, или просто излизат по-неизгодно. Както и други хитринки бтв. Но докарват, както някой каза по-горе, доста "екзотични" предложения.
Във Фамилия, която толкова собственици смени, че май й смениха името, е почти същото положение от към трикове за печалба. Но е доста по-скромно заредена, и с по-кофти отношение към клиента.
Била-та, именно заради тези Clever продукти, който не са хич лоши, излиза доста изгодно. Пък и имат хубаво разнообразие на продукти, били те Clever или не. Определено бих я предпочел пред другите хранителни магазини.
|
|
|
Заглавие: Re: Clash of the Хранителни Хипермаркети Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 5:07 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
WrathOfGod написа: И какво правим като кварталните ти магазинчета са Пикадили/Била/Фамилия/етц.? Приемаш съдбата си Не, сериозно. Как може да проглушават ушите на хората с това колко божествено евтини им били стоките след като в магазини на 100,150 метра от тях нещо струващо 7лв е 5лв, друго 12лв е 8лв и прочее. Еб@м ви евтиниите, честно А, да. Някои неща наистина им са по евтини. С по 5,8 стотинки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Clash of the Хранителни Хипермаркети Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 5:50 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Заа клевър продуктите си имаме отделна темичка, тука говориме за сранението между хипермаркетите ^^ Иии... ХИПЕР-маркетите. Защото по принцип тия изредените не са единствени. Има си търговски вериги, които са си с размерите на локално магазинче... каквото ми се струва е това S_mart, което за пръв път чувам, а имало в квартала. Такова едно имааа.. Хран... тз, какво беше не помня... та такива има много, но те целят именно локален пазар и това и представляват. Не бих ги нарекъл Хипермаркет, колкото и стока да предлагат. И всъщност това горното е единственото, в което намирам неща на цени сравнени с Билла! Най-вече сирене и меса - от Биллата не ги взимам нивгаш, само от това... дребно магазинче за хиляда хранителни стоки... Та Белг, нз как е при теб, но при мен локалните магазинчета НЕ СА по-евтини от Била в никой случай. Ама никой! А прясното мляко (Клевър) за 70ст. не е по-лошо от това на Герма или Витоша и т.н. в кутиите от 1,50лв... което ми е странно но факт. Та от локалните магазинчета, с изключение на онова, чието име не се сещам в момента, но ще пиша като го видя утре-другиден, аз купувам само когато мн бързам и ми е на път. Иначе едно, че не е изгодно, друго, че стоките им не се изкупуват вече и застояват. Rocco., ако е за банички, защо полуготови?! Баничарници бол... Иначе филма ше го гледам може би още тая седмица и бях инспириран, що.. От кауфланд, с огромния им избор на стоки, мен си ме е направо страх да пазарувам. Особено неща със срок на годност. Посмъртно не бих взел плодове/зеленчуци от там А ако са на промоция смятай, че са на 2 месеца вече и магазина смърди на 4 щанда от тях...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|