Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:27 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 3 [ 45 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Предпочитаната от вас верига хипермаркети
 Била  24%  24%  [ 15 ]
 Кауфланд  30%  30%  [ 19 ]
 Фантастико  6%  6%  [ 4 ]
 Пени маркет  0%  0%  [ 0 ]
 Метро  10%  10%  [ 6 ]
 ЦБА  2%  2%  [ 1 ]
 Т-маркет  5%  5%  [ 3 ]
 Пикадили  5%  5%  [ 3 ]
 Магазинь 345  0%  0%  [ 0 ]
 ХИТ  2%  2%  [ 1 ]
 Друг 1  3%  3%  [ 2 ]
 Друг 2  5%  5%  [ 3 ]
 Друг 3  5%  5%  [ 3 ]
 Друг 4  0%  0%  [ 0 ]
 Друг 5  5%  5%  [ 3 ]
Общо гласове : 63

Автор Съобщение
 Заглавие: Clash of the Хранителни Хипермаркети
МнениеПубликувано на: Чет Апр 08, 2010 4:02 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ок, имам чувството, че тая тема съм я пускал, но... май това е заради офтопика в една друга тема*... та->

Clash of the Хранителни Хипермаркети =0
Изображение
Original by lyzadanger. Edit by Diliff

Та кажете си сега, коя верига магазини уважавате най-много, защо, колко често ги посещавате, за какво, любими продукти/щандове и т.н.?
Схемата на анкетата е следната:
{съществуващи известни вериги, за които съм се сетил}
    Друг 1 - малки магазинчета, по които да се обиколи и купи всичко необходимо
    Друг 2 - Карфур / Carrefour
    Друг 3 -
    Друг 4 -
    Друг 5 -
Тъй като както някои от вас знаят, за да се добави 1 опция в анкета, то цялата анкета до добавянето се изтрива. Малко тъпо, но факт. За да избегнем затриване на гласове, слагам тези 5 опции. Тъй като както съм споменал и в една от свързаните теми, скоро се очаква някакъв "карфур" или нещо от сорта да се появи. СЛЕД като се появи, аз или някой доброжелателен модератор, ще го впишат срещу "Друг 1 - ", в този пост и така ще избегнем редактирането на анкетите и ще може да се гласува за него както може за другите. За да има смисъл това, естествено анкетата е с включена опция за възможност за промяна на гласа. Нещата се сменят. И така нататък до 5. Станат ли над 5, време е вече да се рестартира анкетата ;D

От ЦБА ходя да взимам тестени продукти, като макарони, спагети, фиде, а също така и боб/леща. Там якото е, че карат все някакви странни марки, дето никога не съм ги чувал, взимам ги да ги пробвам, следващия път вече или съм ги забравил или ги няма.. ;D
От Кауфланд ходя да пазаря БРАШНО и боклуци-дрънчулки на промоции. Брашното е супер-еффтино.. зимам големи количества.
Т-маркета нещо не ме кефи ;0
Метро ми е тоооооооооооооооооолкова далече, че ми е невъзможно просто да го посещавам, камоли редовно...
Пени маркета ми се ще да го пробвам, ама още не съм се навил. А имам чувството, че ще е като Т-маркета...
От Фантастико се отказах преди време. Нямам удобен и нещо не ме кефеха тия в квартала... ;/
Пикадили ми се струва екзотичен, не го използвам
От другите нямам отзиви.

* - другата тема~
Свързани теми: Clever продукти, Моломания unleashed. Моловете и нуждата от тях + МегаМаркет

Последна промяна SayanMk на Пон Апр 19, 2010 2:08 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие: Re: Clash of the Хранителни Хипермаркети
МнениеПубликувано на: Чет Апр 08, 2010 4:05 pm 
Аватар

Най-често в Била, затова и я избрах, обаче си предпочитам малки магазинчета, от които мога да си купя всичко необходимо :)

МнениеПубликувано на: Чет Апр 08, 2010 4:06 pm 
Аватар

Семзм написа:
Най-често в Била, затова и я избрах, обаче си предпочитам малки магазинчета, от които мога да си купя всичко необходимо :)

И аз така :thumb:

МнениеПубликувано на: Чет Апр 08, 2010 4:08 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

ХОП, ето за това говорех :peace: Едитнах и вкарах Друг 1 е вече точно тази опция, можете да промените гласа си, щом това ви е практиката :thumb:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 08, 2010 4:36 pm 
Аватар

Пикадили най-ме кефи. Имат страхотна фурна, богато разнообразие от сосове за паста + голяма част от сосовете на Heinz и Felix (аз за храна не давам толкова пари, колкото за сосове :lol: ) Имат готини торти, еклерчета, пастички etc. Имат малки колички ако няма да пазариш много, а не гадни кошници. В това до нас има офиси на M-tel и Western Union и си ходя в тях. А от Billa на отсрещния тротоар си взимам само ананас на шайби, шот 1,99 е кутията :icecream:

- p a t h o s - e t h o s - l o g o s - p h a l l u s -
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 08, 2010 4:40 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Била. На 100 метра от нас е, обикновено има това, което ми трябва. Изключително много куца откъм богатство на стоките в сравнение с пикадили и кауфланд например, ама вече ще се взема много на сериозно ако тръгна да се оплаквам. Майка ми работи във Фантастико и някои продукти ги взимаме оттам, вече за по-специализираните стоки като продукти за суши примерно си ходя до Пикадилито.
генерално погледнато обаче си предпочитам билата отвсякъде

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 08, 2010 4:46 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Хипермаркетите ме дразнят. За това и не пазарувам от такива. Пък и е смешно как в кварталните магазинчета масата продукти често са с по 10, 15% по евтини...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 08, 2010 5:03 pm 
Аватар

И какво правим като кварталните ти магазинчета са Пикадили/Била/Фамилия/етц.?

В Пикадили(-то до нас) нарочно нямат големи разфасовки, а малките са на двойни цени, или просто излизат по-неизгодно. Както и други хитринки бтв. Но докарват, както някой каза по-горе, доста "екзотични" предложения.

Във Фамилия, която толкова собственици смени, че май й смениха името, е почти същото положение от към трикове за печалба. Но е доста по-скромно заредена, и с по-кофти отношение към клиента.

Била-та, именно заради тези Clever продукти, който не са хич лоши, излиза доста изгодно. Пък и имат хубаво разнообразие на продукти, били те Clever или не. Определено бих я предпочел пред другите хранителни магазини.

МнениеПубликувано на: Чет Апр 08, 2010 5:07 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

WrathOfGod написа:
И какво правим като кварталните ти магазинчета са Пикадили/Била/Фамилия/етц.?

Приемаш съдбата си :mrgreen:

Не, сериозно. Как може да проглушават ушите на хората с това колко божествено евтини им били стоките след като в магазини на 100,150 метра от тях нещо струващо 7лв е 5лв, друго 12лв е 8лв и прочее. Еб@м ви евтиниите, честно :huff: А, да. Някои неща наистина им са по евтини. С по 5,8 стотинки =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 08, 2010 5:19 pm 
Аватар

По-евтино си е. Особено с Clever. Ето ти пресен пример: Котешка храна.
* 2,55лв. - 400гр. Whiskas
* 1,85лв. - 800гр. Clever

Сега, остава въпроса за качеството. Котката ми няма оплаквания, колкото и добър показател да е това. Малко кофти е да сравнявам котешка храна с царевица от консерва, но второто е с доста добро качество също.

Това разбира се важи само за Била-та, като чели.

МнениеПубликувано на: Чет Апр 08, 2010 5:29 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
По принцип си пазарувам от магазинчето до нас,което ми е на точно 5 крачки от входа,но напоследък се хващам все по-често на заплата да ходя до Пикадили...
В кварталното магазинче,наистина обаче е по-скъпо.
За качество не може да се спори,защото така или иначе източниците от които пазаруват вече са едни и същи предполагам.
Аз поне не виждам разлика.
Иначе хранителните хипермаркети са естествено произлезли от нуждите на все по-бързо пренаселващите се градове.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 08, 2010 5:46 pm 
Аватар

Кауфланд или кварталното магазинче

МнениеПубликувано на: Чет Апр 08, 2010 5:50 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Заа клевър продуктите си имаме отделна темичка, тука говориме за сранението между хипермаркетите ^^
Иии... ХИПЕР-маркетите. Защото по принцип тия изредените не са единствени. Има си търговски вериги, които са си с размерите на локално магазинче... каквото ми се струва е това S_mart, което за пръв път чувам, а имало в квартала. Такова едно имааа.. Хран... тз, какво беше не помня... та такива има много, но те целят именно локален пазар и това и представляват. Не бих ги нарекъл Хипермаркет, колкото и стока да предлагат. И всъщност това горното е единственото, в което намирам неща на цени сравнени с Билла! Най-вече сирене и меса - от Биллата не ги взимам нивгаш, само от това... дребно магазинче за хиляда хранителни стоки... Та Белг, нз как е при теб, но при мен локалните магазинчета НЕ СА по-евтини от Била в никой случай. Ама никой! А прясното мляко (Клевър) за 70ст. не е по-лошо от това на Герма или Витоша и т.н. в кутиите от 1,50лв... което ми е странно но факт.
Та от локалните магазинчета, с изключение на онова, чието име не се сещам в момента, но ще пиша като го видя утре-другиден, аз купувам само когато мн бързам и ми е на път. Иначе едно, че не е изгодно, друго, че стоките им не се изкупуват вече и застояват.

Rocco., ако е за банички, защо полуготови?! Баничарници бол...
Иначе филма ше го гледам може би още тая седмица и бях инспириран, що.. :spider: :lol:

От кауфланд, с огромния им избор на стоки, мен си ме е направо страх да пазарувам. Особено неща със срок на годност. Посмъртно не бих взел плодове/зеленчуци от там :? А ако са на промоция смятай, че са на 2 месеца вече и магазина смърди на 4 щанда от тях...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 08, 2010 6:14 pm 
Аватар

Метро си е класика

МнениеПубликувано на: Чет Апр 08, 2010 6:17 pm 
Аватар

Местоположение: Shifting from one place to another ...Professional killer with a waterpistol
истината е в клекшоповете ораааа XD.... иначе у Гето Дружба :skull: си имаме Супермаркет Макс и ФаПтастико :P ... затва за него :P

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 45 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]