|
Дата и час: Пет Сеп 29, 2023 1:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Черен списък с фирми/работодатели  Публикувано на: Пон Юни 29, 2009 8:58 pm |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
 Лято е, много от нас си търсят работа...  А мошенници има всякакви. За това предлагам в този лист тук, да сберем тези, от които трябва да се пазим! Полезно ще е на всички ни. Разбира се, всеки си знае за себе си и си е негова работа дали ще рискува, няма да се довери, ще подкрепи или сам ще провери... Ето и откриването на темата: Finance5 .bg Ltd. / www. anketite .com http://nedovolni.com/viewtopic.php?t=674Под номер 2 ще сложа Инфотехника ЕООД, защото имам спомен да са ми се оплаквали от там дир.бг Ще помоля все пак да пускате само фирми/работодатели, от които или вие сте изпатили/разочаровани или ваш близък, но все пак да не е информация 3та ръка, а да знаете за какво говорите Коментари са добре дошли, но основната идея е да се направи черен списък, може би този пост да се ъпдейтва или линква към мненията... екипа да си прецени, в зависимост как потръгне

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Черен списък с фирми/работодатели  Публикувано на: Пон Юни 29, 2009 10:11 pm |
 |
Punkass |
|
 |
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 4:41 pm Мнения: 602 Местоположение: Търговище/София
|
Немекс Сервиз ...
10 месеца работих там, скъсвах си задника, почти всяка събота бях на работа, даже имах един период, в който 2 месеца бях всяка събота, и накрая нищо .. Мисля, че дори за един месец не можах да получа ПЪЛНА заплата .. все нещо имаше, от което да ми уддържат пари... Преди седмица ме съкратиха, защото работата намаляла ... а 2 седмици преди тва ми дадоха заплата 180 лв.
Та ... никога не стъпвайте там!
_________________ Boku No Shiri Ni Kisu Siro
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Черен списък с фирми/работодатели  Публикувано на: Нед Юли 12, 2009 4:59 pm |
 |
Reigi•Maigo |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 10, 2006 1:21 pm Мнения: 870 Местоположение: hnghh-
|
Практикер ..  гърбиш се от работа почваш на 1 заплата накрая ти дават друга ... по малка естествено .. като им кажеш че ще напускаш те гледат кат заклани патки се 1 не напускат секи месец хора от там
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Черен списък с фирми/работодатели  Публикувано на: Чет Юли 16, 2009 12:44 pm |
 |
kujiro |
|
 |
Регистриран на: Пет Яну 27, 2006 12:14 am Мнения: 1795 Местоположение: 黄泉
|
Тия от www.anketite.com пак позлъгват в jobs.bg Ся трее пишем коментари и не знам какво и уж това щели да бъдат критериите за прием на работа като технически сътрудник .
_________________ "It is the folly of men to believe that they are great players on the stage of history, that their actions might affect the grand procession that is the passage of time ..."
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Черен списък с фирми/работодатели  Публикувано на: Нед Юли 26, 2009 9:38 pm |
 |
GUNDAM |
|
 |
|
KFC Mall of Sofia (АmRest) на 2рия етаж, (много вождове малко индианци - много шефове малко работници - Буквално) аман от мениджари... аман... полза от тех никва точно 4рима ставаха всички останали бяха само за баласт и все ги обучаваха.... ееее все едно в Харвард щяха да ги пращат, главния ни шеф беше тотално луд, от него можеш да чуеш само едно: Научете си стандартите, научете си стандартите, бях много добър докато им ходех по гайдата ама като почнах да презастъпвам смени щото няма хора и се размранках ме накараха да напусна, два месеца след като се махнах всичките ми колеги почнаха да напускат, нещата станали непоносими, затова персонала се сменя на 5-6 месеца щото на хората им писва от глупостите им........Браво Копеле ти стана мениджър в КFC..Уууаааауууу Ииииееееееее мен ти си страхотен, това е това е наи-голямото постижение в живота ти, може се гордеш с това...........  ........ (едни хора влизат да учат за висше, други си остават мениджари в KFC..кво нещо е живота..........
|
 |
|
Заглавие: Re: Черен списък с фирми/работодатели  Публикувано на: Нед Авг 02, 2009 12:56 am |
denik |
|
 |
|
Български Държавни Железници ЕАД.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|