|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Изнасяне от вкъщи... Публикувано на: Сря Юни 24, 2009 2:30 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Мислили ли (лилилилилилилиил ) сте, за изнасяне от дома си? В анкетата "вкъщи" да се разбира: домът в който 'сте родени', оригиналният ви дом, мястото където сте израстнали/сте изживяли по-голямата част от живота си, къщата на мама/тате/баба, постоянният ви адрес --- Анкетата има достатъчно различни отговори.. осъзнавам, че в тия времена да 'събереш пари' е почти невъзможно.. И ако ще се изнасяте - как? Ще теглите кредит, ще събирате от банички, още не знаете, имате си купен апартамент(гадове ;С), ваще са ви осигурили бъдещето за години напред, "ще се оправите някакси", ще накарате ваще да се изнесат, ще дигате скандал и ше делите имота с братя/сестри, ще се омъжожените за някой който има тази възможност, нещо друго?
Последна промяна SayanMk на Сря Юни 24, 2009 10:06 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изнасяне от вкъщи... Публикувано на: Сря Юни 24, 2009 2:33 pm |
|
hellraiser |
|
|
|
Не, вкъщи fo' evahили поне докато издържи горката панелка Всъщност нашите са тези , които планират да се изнасят - не им се стои у града
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изнасяне от вкъщи... Публикувано на: Сря Юни 24, 2009 2:54 pm |
|
Line |
|
|
|
Е, на мен ми е още рано... но при първа възможност бих се разкарал от къщи (в тая къща всеки е наполовина луд, а някои дори повече). И да речем, че за мен е опцията "някоя с много парички и желание да ми приюти"
|
|
|
|
Заглавие: Re: Изнасяне от вкъщи... Публикувано на: Сря Юни 24, 2009 2:58 pm |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Родителите ми отдавна се изнесоха от "вкъщи" уж за да има "самостоятелност" ..нз дали тва се брои, ма като гледам може би тр да го добавиш като отговор - има още хора като мен.. ..иначе от 3г вече не живея с родителите cи, смятам че е задължително да си откъснат от тях, ако искаш самостоятелност... не че в моя случай е точно така, тъй като дори и да не са у нас, те ми плащат всичко ...а аз не бачкам и единствените пари, които сам си изкарвам, са някви 300кинта от евро стипендията и тая за успех в унито ...така че без тяхното спонсорство ще закъсам здравата
Последна промяна Ghostbuster на Сря Юни 24, 2009 3:26 pm, променена общо 1 път
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|