|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 4:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Craaaaazy! ^^ Публикувано на: Пет Дек 09, 2005 12:30 pm |
|
neferet |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 4:00 pm Мнения: 894 Местоположение: beyond the eyelids
|
(спец. поздрав за Wazzaaa ^^)
не става дума нито за жаби, нито за Бритнита (дишайте!). това е поредната куку тема, която се роди в главата ми вчера късно вечерта.
всеки си има разни странности - мънички неща като гризене на нокти например. споделете вашите чалнати, чудати, необичайни, уникални, особени навици, предпочитания и желания, за които обикновено не се замисляте или другите не знаят. аз примерно обожавам вкуса на кръв. ииии... винаги първо пия от бутилката с водата, преди да полея някое цвете. иии.. обичам да си играят с косата ми и да пея, докато мия чиниите... такива работи.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 09, 2005 1:06 pm |
|
mizu-chan |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 02, 2005 3:13 pm Мнения: 639 Местоположение: 707 ap.
|
Емииии... да видим сега... като си нямам работа обичам да си въртя един кичур от косата точно зад ухото ми или пък направо цялата опашка... Като съм ядосана бърча нос по един особен начин... Като стъпвам с двата крака на различни повърхности усещането е различно и затова веднага стъпвам и с двата на една... Тия двойните ключове за лампи мн ме дразнят ако не са и двата натиснати в една посока... Искам масата в хола винаги да е симетрично разположена между дивана и фотьойла... Винаги си подреждам учебниците и несесера на чина така че да заемат възможно най-малко място... Гнус ме е да пипна гъбичката, с която мият чиниите... Като се ядосам наистина много чупя моливи, поне преди го правех, сега като изписвам повечко моливи почнах да ги ценя Винаги тичам след трамвая/автобуса/тролея... Пиша си разни неща по ръцете, щото иначе ще забравя да ги свърша... Като съм изнервена си играя с нещо по мен - или висулка, или пръстен, или цип, или коса... Обичам да седя в ъгъла на масата... Срам ме е да пея дори по душа... Слагам многоточия прекалено често...
Сега не се сещам за други, обаче после може да има едит
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 09, 2005 10:13 pm |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
s2501 написа: едно врме си правих списък с игрите , които съм превъртял като се почне през шуутъри/джъмп ен ръни/куестове/рейсове/ леле толкова много игри налазвах само и само за да ги превъртя и да ги вкарам в списъка ... ама един ден дойде просветлението и се спрях ... прекаленно много бях забил в тоя нереален свят на игри
86 превъртени повече от 10 пъти. Понеже не можех да си позволя нова игра всеки ден......или месец си взимах всяка година по 2 или 3
като се почне от доброто старо нитендо през сегата, сонито и компа.
Като включа и игрите взимани на заем стават над 160.
Едно време си правех отвари със стари лекарства и тровех растенията на баба ми 0_0 ако това не е психарско не знам какво е @_@
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 09, 2005 10:55 pm |
|
link |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 9:09 pm Мнения: 445 Местоположение: ЦЕХ6
|
ми като си слушам метълчето много се вживявам в ролята на китарист
пък ако ме кефи некой аниме герой мноо се "вживявам"в неговата роля ops:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|