|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пролетно почистване Публикувано на: Нед Апр 05, 2009 2:47 pm |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Няма нужда - винаги е чистоПри моите 16 квадрата+кухненски бокс+баня за половин ден вече няма какво да се чисти повече. Чистя всяка седмица. Единственото по-пролетно, което сигурно ще направя е да измия прозореца
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 05, 2009 4:57 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
"Да, аз чистя непрекъснато!" ет е това трябва да е верният отговор за мене
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пролетно почистване Публикувано на: Нед Апр 05, 2009 7:12 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Hyperion написа: Като станеш студентка ще се научиш... май XD казва се като отидеш в казармата! еми нормално че правя то нали за тва се е нарекло "пролетно"
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пролетно почистване Публикувано на: Нед Апр 05, 2009 7:24 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Родителите >:)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пролетно почистване Публикувано на: Нед Апр 05, 2009 10:54 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Аз си чистя редовно, но с пролетното почистване още не съм започнала....иначе съм си нацелила един шкаф в хола, който искам да бъде брутално изнасилен и лишен от всякакви боклуци и дреболии...като заимам време и не ме мързи зверски (значи някъде есента по мои сметки ) ще го направя
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|