|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво разбирате под определението "Пич"??? Публикувано на: Пет Юни 18, 2010 5:28 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Ебем ли го. Зависи от случая принципно някой който ми е харесал с държание, жест, маниер, усещане ако щете. Знам че имаше някакво речниково определение и знам че не съвпадаше с това за което го ползвам аз. Рядко го употребявам този термин напоследък, но обикновено е за малко познат човек или като обяснявам на някого за човек който не познава или поне не толкова добре. Надявам се да си събера мислите в някакво по-точно определение по някое време. Сетих се още нещо - пич казвам и като съм ядосан на някой който не познавам "и пича.." вместо да кажа педерас или нещо обидно
Последна промяна Pinko на Съб Юни 19, 2010 2:25 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво разбирате под определението "Пич"??? Публикувано на: Пет Юни 18, 2010 5:35 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
дълбините на wikipedia написа: пич - Положително определение за човек с права резба. Човек, който постъпва мъжки. Прилагат го и за женското съсловие ,все повече напоследък,някакви пропаднали лизогъзци.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво разбирате под определението "Пич"??? Публикувано на: Пет Юни 18, 2010 10:34 pm |
|
Sharky |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 12:05 am Мнения: 1168 Местоположение: Сливен
|
И аз не го ползвам. Идва от пичка --> Пич == Ебач Иначе, да. Някъв готин, точен... тва влагам като смисъл.
|
|
|
Заглавие: Re: Какво разбирате под определението "Пич"??? Публикувано на: Пет Юни 18, 2010 10:37 pm |
|
Chocolate_Cookiee |
|
|
|
Мнем, аз под тая дума разбирам - човек, който разбира от дума, не се филмира и общо взето да се разбирам с него. Просто зависи то хората, защото всички сме различни, за едни да речем Пейо ше е пич, само че за други ще е Марто, нали
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|