|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 5:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 20, 2007 1:52 pm |
|
chibi_chibi |
|
|
|
Nilion написа: навита, но проблема е че нямам такива - майка ми винаги е давала и дава разни дрехи и играчки на по-малки деца на познати =/ а сегашните ми дрехи след като ги нося и кофата не ги заслужава =/
x2 + каквото случайно е останало /играчки и дрехи/ го давам в даскало, понеже там по 2 пъти в годината събираме пари и неща за един дом ;/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 20, 2007 1:54 pm |
Alienvisitor |
|
|
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 8:47 am Мнения: 266 Местоположение: plovdiv
|
аз пък легото и другите неща от детството книги и тн и сега неси ги давам май още съм едно голямо дете ops:
_________________ Learning is non ending curve as you learn much you know much is left to be done .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 20, 2007 2:14 pm |
|
slun40 |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 07, 2006 5:22 pm Мнения: 352 Местоположение: Някаде наоколо?
|
едно голямо браво за идеята. наистина много похвално и е хубаво да има повече хора като теб
а да - нямам какво да дам, вече всичко съм раздал на познати малки дечица/бебенца на приятели само книгите съм си ги остаил че просто с кран не мож да ме разкараш от тях
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 20, 2007 2:22 pm |
|
LaDyDMC |
|
|
Регистриран на: Сря Фев 07, 2007 12:23 am Мнения: 1401 Местоположение: Somewhere there....Right in the middle of nowhere...
|
SilverBot написа: Канела май искаш дядо мраз да ти донесе по-голям тая година ... подарък. Не знам как може да се чувствате удоволетворени като се занимавате с такива неща...
Повярвай чувството е много хубаво.....тази година в даскало събирахме пари, за да купим нещо за Коледа на сираците в Пазарджик, наистина много малко пари събрахме и успяхме само чехлички и фулмастри да им купим, но пък изражението на личицата им когато им ги дадохме беше незабравимо....А канела аз съм за...лошото е, че съм доста далече от София....
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 20, 2007 2:30 pm |
|
Sparda Dante |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
LaDyDMC написа: лошото е, че съм доста далече от София....
и аз съм така 100% съм сигорен че все нещо ше намера но проблема е в голямото разтояние.....
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 20, 2007 3:08 pm |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Абсолютно съм ЗА!!!! Искам да помогна и как уцели значи, точно онзи ден се чудех дали и как мога да направя нещо подобно с дрехите и другите неща, които вече не ползвам Само дано наистина отидат по предназначение, защото такива истории съм чувала от приятели, които са дарявали на домове, че.... Примерно когато група по-добре финансово осигурени познати дарили на дом за сираци анцузи, боички и т.н., после като се върнали след време, децата си били облечени със същите парцали и нямало и следа от другите работи! Мизерниците, наричани "лелки" си били взели всичко за своите деца! Как може да си толкова долен, че да взимаш от онези, които са в по-тежко положение от теб, на всичкото отгоре и деца, не мога да разбера!!
А кога горе-долу трябва да стане това, че да знам с колко време разполагам, току виж съм навила и други хора
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|