|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 19, 2008 9:38 pm |
|
Pres |
|
|
|
кратък отговор
Спестявания, естествено, кредитите са за тези, които не са пестили, въпреки, че понякога се налага да се вземе такова нещо. Но загубите са твърде големи, заради скъпия апартамент ние в момента сме също на кредит, но доста по-малък, за щастие.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 19, 2008 9:40 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Живей на кредит и после забягвай да работиш стриптизьор в Анадола .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 19, 2008 10:20 pm |
|
mandra |
|
|
|
spiralkinda написа: Живей на кредит и после забягвай да работиш стриптизьор в Анадола .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 19, 2008 10:20 pm |
|
The_DAMAGE |
|
|
|
spiralkinda написа: Живей на кредит и после забягвай да работиш стриптизьор в Анадола .
Ччшшш, да не мислиш да зачезваш?
В тази страна със спестяване само не става.Когато човек може да си позволи да си тегли голям кредит да се поустанови сега, а и да си изплаща лошо няма. ЗА къффф да спестяваш с години, да живееш в мизерни условия, и кат удъртееш да се установяваш?
_________________ If there is a worse time for something to go wrong, it will happen then!
Go Ahead, Without Regret.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 19, 2008 10:39 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Работиш и взимаш това, което ти е най-важното... Ако не можеш отведнъж - остатък от предишната и част от следващата заплата... Разбира се ако искате да се глезите и всичките пари на света нема да ви стигнат...
А пък с тия кредити и глупости нещата са толкова шибани, че няма да се учудя много хора да са били утепани заради дългове Но знам че може да се стигне до заложна къща и после да живееш на улицата... Щотоо... някои хора просто не могат да не харчат... Парите са най-големия наркотик. Иначе всичко щеше да е безплатно...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 19, 2008 10:58 pm |
|
Jeanne |
|
|
|
Dattebayo написа: Че какво е лошото на кредитите? Ако бяха толкова лоши нямаше 70% от населението да ги тегли. Не виждам нищо нередно в това да преценя ,че при заплата от 1200 лева ,мога да отделя всеки месец по 400 лева за кредит в продължение на 5 години. Като да ..лихвата е голяма,но и инфлацията не е малка, а и за тези 5 години е почти 90%, че заплатата ти само може да се повишава. Защо да събирам 5 години за да си купя нещо ,което вече ще е остаряло и ще ми трябват още 5 години спестявания за да получа още по-новият модел. Хората масово живеят на кредити и успяват. Това ,че в България не е практика и хората още са на мнението "ее апартаментче да си купим иначе не става" иии дай да спестяваме никакво моренце тази година...
хъх нали се сещаш, че не на всички заплатата им е 1200 лв и в повечето случаи едвам им стига да си платят разходите за отопление, ток, вода, телефони, храна и т.н.
аз съм за спестяванията или поне до разпределяне на заплатата, така че да не се наложиш да теглиш кредити
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 19, 2008 11:01 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Другарки и другари проблем на повечето българи живеещи в нашата татковина е колкото пари да получават без значение те не им стигат!
Аз лично съм дълбоко възмутен за това, че няма трети отговор "духинг" .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 19, 2008 11:03 pm |
|
victor_1988 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Баща ми сигурно 4 кредита е теглил вече.
В повечето случаи пестенето не ми изглежда офертно (освен, ако не е за нещо малко).
ПП
Темата ми се вижда малко неясна.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 19, 2008 11:15 pm |
|
KoCTeH |
|
|
|
lzpreslav написа: кратък отговор Спестявания, естествено, кредитите са за тези, които не са пестили, въпреки, че понякога се налага да се вземе такова нещо. Но загубите са твърде големи, заради скъпия апартамент ние в момента сме също на кредит, но доста по-малък, за щастие.
И за кво ти е да спестяваш...
Пеститш 2 години и хоп на другия ден те прегази валяк,и кво става с парите...Ку*ец..
Кредит РУЛЗ !
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|