|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Love Spam - най-балъшкия вирус в интернет Публикувано на: Пон Дек 15, 2008 11:35 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Random friend написа: Ya' can skip this shit! ...
В часа по английски език до мене седеше едно момче.Наричах го най-добар приятел,но аз исках той да е мой...Обаче знаех че той ме обича само като приятелка... След часа стана и ми поиска тетрадката,за да препише плана от миналия ден,защото тогава отсъстваше.Когато му дадох тетрадката си той ми благодари и ме целуна по бузата.Исках да знае че искам повече от неговото приятелство,много го обичах,но не можех да му го кажа,незнам защо,но ме беше много срам...
11 клас
Звънна ми телефона,беше той...плачеше...Разказа ми как се е отчаял от любовта.Покани ме у тях,каза че не иска да бъде сам.Разбира се,отидох.Седнах на стола до него.Погледнах красивите му очи,пожелах да е мой. След два часа започна филм на Древ Барриморе.Гледахме го.След филма той реши да си легне.Благодари ми за всичко и ме целуна по бузата.Исках да знае че искам повече от неговото приятелство,много го обичах,но не можех да му го кажа,незнам защо,но ме беше много срам...
Последен клас
Ден преди да си получим дипломите той дойде при мен и ми каза че приятелката му е болна и няма с кого да отиде на бала.Аз не ходех с никого,а в 7 клас си бяхме обещали че ако и двамата си нямаме гаджета ще отидем заедно на бала като най-добри приятели.Отидохме заедно.Всичко беше перфектно.След бала ме изпрати до вратата на дома ми.Пред вратата го погледнах и той ме погледна усмихнато с красивите си очи.Исках той да е мой,но знаех че той ме обича само като приятелка.Каза ми че е прекарал най-хубавата нощ през живота му и ме целуна по бузата.Исках да знае че искам повече от неговото приятелство,много го обичах,но не можех да му го кажа,незнам защо,но ме беше много срам...
Последният ден от университета
Постоянно го наблюдавах,наблюдавах перфектното му тяло...Когато излезе на сцената за да си получи дипломата,сякаш беше като един ангел.Исках той да е мой...Но знаех че той ме обича само като приятелка...Точно преди да си тръгнат всички той дойде при мен,плачейки ми каза:``Ти си най-добрата ми приятелка.Благодаря ти!`` и ме целуна по бузата...Исках да знае че искам повече от неговото приятелство,много го обичах,но не можех да му го кажа,незнам защо,но ме беше много срам...
Минаха години...
Бях на една сватба...Да,на неговата сватба...Вече се женеше...Наблюдавах как той каза:``Да,приемам`` Наблюдавах как се женеше за едина друга жена...Исках той да е мой.Но знаех че той ме обича само като приятелка...След сватбата той дойде при мен и ми каза:``Дойде на сватбата ми,благодаря.`` и ме целуна по бузата.Исках да знае че искам повече от неговото приятелство,много го обичах,но не можех да му го кажа,незнам защо,но ме беше много срам...
Годините минаха толкова бързо...
В този момент сам пред гроба на най-добрия си приятел.Докато събираха нещата му намериха дневника му от гимнацията...Веднага го грабнах...Редовете,които прочетох бяха: ``Гледайки я в очите си пожелах да е моя.Но знаех че тя ме обича само като приятел.Исках да знае че искам повече от нейното приятелство,много я обичах,но не можех да и го кажа,незнам защо,но ме беше много срам...Колко хубаво щеше да е ако поне веднъж ми беше казала че ме обича...`` Изпрати това на 30 човека на които държиш и утре твоето най-силно желание ще се сбъдне Също тази нощт ще сануваш човекът които те харесва,ако не го изпратиш обаче ще имаш 2 години лош късмет!Просто коп:):):
Liiiiiiiike yeah.. не съм го чел, но са важни последните 2 реда Те са ключът към идотизма, които най-вероятно представлява целият текст. Това е изключителен случай, в който си позволявам да ви пейстна за начало на тема нещо, което дори нз какво точно съдържа, но смятам, че мога да го оценя 100%тово по последното изрчение, като ЛАJ#О!
Нечовешко е, колко балъци има и до ден днешен в интернет...
Преди 6-8 години, когато за първи път ми писа една арабска принцеса, имаща нужда да я спася, точно АЗ, и тя щеше да сподели богатството си с мен, ако ида в курорта ****** едисикога.... го четох с интерес и наслада. Беше ми забавно. Чудех се, дали някой би се вързал на такова нещо и се чудех кой хакер ми е набарал адреса... После, с продължителното ровичкане в нета, тези съобщения, тип ~ "прати това на 343441 или ЩЕ УМРЕШ от ***** с*** с потребител на AnimeS-bg харесващ рори рейп в следващите 12 секуни, включително и времето за което да изчетеш този текст от 50 реда преди това - демек - обърни се и се усмихни" ~ са не просто ламерски, те са мега-досадни, защото повечето ми приятели се връзват и в крайна сметка го получавам от минимум 2-3 места . . . . .
Днес получих 2 такива, различни. Едното е по-горното. Ест, натискането на х-а на чата не ми е проблем, но нали съм си мрънкяло и трябва да дискутираме нещо във форума, реших да ви споделя, че май следващите 30 години ще бъда нещастен, защото "прекъснах веригата" =0
Имаше преди в хит.бг едно сайтче с мн сладки котета и няква сладка историйка под тях и снимки снимкиии и най-отдолу "прати тоя сайт на 20 човека следващите 0,23 секунди иначе всички котета ще умрат заради теб!!!!" OH FUCK THAT ~~ Само като си помисля колко хора са се вързали ми става лошо! МОЕ ли да има толко балъци бе братче....
Забелязвам, че осн. жертви са момичета ИЛИ момчета(без жени/гаджета) ....
Вие нещо да споделите по въпроса? Например, някое проклятие да постнете е така, да прецакаме целия форум?! На бас, че всеки от нас може да измисли по едно "предай нататък" съобщение, което да да ме изкарва от нерви за 2 мин поне =0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Love Spam - най-балъшкия вирус в интернет Публикувано на: Пон Дек 15, 2008 11:43 pm |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Мда,и на мене ми омръзнало от горепосочените ЛAJ#A
Обикновено като някой ми прати нещо такова или отнася по една майна или игнор.
И нали,неведнъж съм ппитала какъв е смисъла от тези глупости,при условие,че си е пълна лъжа,ама отговора е "Ми не знам =D"
И аз си го обяснявам така: някой без работа хваща да спами,други хора без работа обейват,за да се намират на работа.
И най-вече хората пращат такива спамове,за да се намират на приказка с някой,с който да речм,отдавна не са писали,или просто ей така на приказка.По-дълбока философия от това едва ли може да се намери.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 15, 2008 11:46 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
И кво...
пусна "Love Spam" за да кажеш, че мразиш "Love Spam"...
Имам решението на проблема...
игнор...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 15, 2008 11:47 pm |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
.....РЕДОВНО се получават такива съобщения............. "прати тва на 100о души за 3 секунди иначе стринка ти ще бъде изнасилена от розов динозавър придружен от телетъбиси-педераси, които ще се гаврят с теб като ти навират в устата остарели вафле Боровец!" .....последните няколко, които ми пратиха подобни съобщения бяха непукистки блокнати....добре че не се появяват такива теми тука щото модераторчетата щяха бая зор да видят @.@"
Цитат: МОЕ ли да има толко балъци бе братче.... хора които си нямат друга работа =D а те са доста xD
саяне тая вечер май ти е бая скучно а? XD
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 15, 2008 11:49 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Най-малоумното е тва дето обикаляше вбокса, че ако не го разпратиш до 4 часа, майка ти ще умре...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 16, 2008 3:46 am |
|
postscriptum |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 19, 2006 11:53 am Мнения: 443 Местоположение: Shinra Labs. Jenova project - cell block.04
|
освен с този с телетъбисите, често обичам да отговарям на подобни "индивиди" с малко по-професионалното (не съм го мислил аз, ама ми спада към работната характеристика :Р):
Цитат: Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - и всички тези 10 човека го препратят на още 10… и така 20 пъти (което прави точно 100 000 000 000 000 000 000 съобщения), толкова много пари ще бъдат загубени за техническото обслужване на това съобщение, че с тях ще можеш да изхраниш Африка за идните 100 години! …а ако добавя и малка снимка (което ще увеличи размера на съобщението в килобайти) - ще можеш да изхраниш целия свят!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|