|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 10:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: 2008-ма си отива - с какво ще я запомните? Публикувано на: Пет Дек 26, 2008 12:51 am |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Както обикновено няколко дни преди НГ се замислям, за това което свърхиш тази година. И в интерес на истината останах доста доволна! Посрещането на 2008-ма ми беше гадно и до средата годината ми беше доста лоша, но от лятото до сега нещата се оправиха адски много. А какво направихте вие тази година? С какво ще я запомните? ------------------------------------------------------------------------------------ Замисляйки се, за нещата които ми се случиха, годината си беше главозамайваща - или поне втората половина от нея. Ще се опитам да ги формулирам (за този, който реши че му се чете XD): - продължих съжителство с най-добрата си приятелка. - намерихме си и една нова съквартирантка, която се оказа абсолютния пич. Накара ме да се замисля върху Съдбата... - взех шофьорската книжка! - че скочих и с бънджи. - намерих си работа. И не само че условията са страхотни, колегите са невероятни, а шефовете ми разбрани, но и почнах да задобрявам доста със самата работа. - Станах по-лъчезарна личност. - Странах и много по-активна. Вече ми е неприятно, когато имам свободно време о.0; ... - Никога не съм била в по-добра физическа форма и смятам да я подобрявам още. - Прочетох края на толкова много манги, които следях... Абе може и да не ме разбирате, но съм страшно доволна от това! - Осъзнах някой неща за живота... И за хората около мен. И за самата мен. Това ми дава малко повече увереност. - Не пропуснах и да сгреша няколко пъти. Но поглеждайки оптимистично на нещата - научих още няколко урока. - Станах и по-отговорна. - Вече почти не закъснявам! 0_0 - Прочетох доста и то качествени книжки. - Съумях и дори да хлътна до уши. Е... нещата не съвршиха добре, но отдавна не ми се беше случвало да харесам някой толкова - самото чувство ми липсваше. - Започнах да готвя... (аз!). И да се храня доста по-здравословно ("здравословно" според предишния ми начин на ядене, не си представяйте нещо друго). - Попромених си малко и стила на обличане. - Съобразявам се. - И съм доста любезна. (професионално изкривяване?) Засега затова се сещам, пък и не искам да ставам твърде досадна със словоизлиянията Сега е ваш ред!
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2008-ма си отива - с какво ще я запомните? Публикувано на: Пет Дек 26, 2008 1:11 am |
|
Sarutobi |
|
|
Регистриран на: Чет Май 08, 2008 7:54 am Мнения: 491 Местоположение: Поморие
|
като се замисля с нищо особено немога да я запомя освен че зборът на числата на 2008 е 10 повечето аниме го изгледах тая година и за 1 път тая година започнах да пиша в форума ще я запомя и с тая песен
|
|
|
Заглавие: Re: 2008-ма си отива - с какво ще я запомните? Публикувано на: Пет Дек 26, 2008 1:21 am |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Тази година ще се запомни с Металика... Смятам следващата да се активизирам... "З богом..." 2008-ма...
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2008-ма си отива - с какво ще я запомните? Публикувано на: Пет Дек 26, 2008 8:37 am |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Трябва ли да я помня?
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2008-ма си отива - с какво ще я запомните? Публикувано на: Пет Дек 26, 2008 8:38 am |
|
haku_chan |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
Разбрах, че най-добре е да си егоист и да не мислиш какво става около теб.(на практика трудно се получава...) Започнах сериозно да гледам аниме. Направих си планове за бъдещето. Баща ми ме разочарова. Лятото беше кошмарно, но се научих, че което не те убива те плаши до смърт.(от те прави по-силен) Малко по-малко започна да не ми пука и да живея сякаш на запис. Засега не се получава съвършено, но има време. Имах най-лошите празници в живота си, а предвид, че и по принцип празниците не са нищо особено тези бях кошмарни. Намразих Коледа, вероятно ще намразя и Нова година. Осъзнах, че не искам да порастна, че ме е страх и че искам да се върна. Не спрях да мечтая. Като цяло лоша година.
|
|
|
Заглавие: Re: 2008-ма си отива - с какво ще я запомните? Публикувано на: Пет Дек 26, 2008 8:41 am |
|
Squall_1st |
* |
|
Разпространявах спин по малки дечица.
Обичам да разрязвам момичета. Знаеш ли, че съм откачен?
Не беше лоша годината, доста неща се случиха.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|