|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Ако станете кмет/кметица на София? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 30, 2008 2:04 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=78_1370247096.jpg) |
Beren |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
Темата е изета от тая за модератора, същия въпрос.
какво ще направите АКО(при това не онова ако) станете кмет/кметица на София?
аз лично бих махнал тъпата жълта лента пред гишетата на бдж (нз дали кмета има власт там ама може да дръпна малко връски)
после ще купя и ще продам халите без да ме хванат
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 30, 2008 9:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Ми не знам...
ако стана кметица на София, ще си отрежа кура. Щото някак си... съм мъж...
Ама ако стана кмет на София... ще ви лъжа всичките как никой не отпуска средства за да спретна града и ще си купувам глезотии
Не бе, по принцип аз много съм се надявал в стария ми квартал когато сме правили градинка да ни отпуснат пейки, да ни боядисат градинките и да ни сложат нови кошове на игрищата. Сега на едно футболно игрище му смениха оградата и сложиха трева и е много яко. И АКО има пари ще помагам... Но друго в момента не ме касае, така че едва ли ще стана кмет...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 30, 2008 10:19 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2297.jpg) |
K4HVD |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
|
АКО стана кмет:
- бих се опитал да оправа положението с боклука, и фасадите на някой сгради в софия (напоследък имах много разходка и се смаях направо, на централни улици с по 2,3 контейнера за смет си е ебало . .българската майка юнашка.
- ще се опитам да направа нещо по случея 18 годишни пикли и пикльпвци да не зимат книжки поне докато не са доказали че не могат наистина да карат (това да се направат книжките 1000 лева не е решение)
- а метро трябва да има и това е. не може в делничните дни придвижването от младост или който и да е от крайните квартали да отнема по 1 час.
- много други неща за които не се сещам
"аз лично бих махнал тъпата жълта лента пред гишетата на бдж" - тва па кво е ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif) ?
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|