|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Гадно крадливо племе ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 2:22 pm |
Mojito |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пет Май 02, 2008 2:06 pm Мнения: 116 Местоположение: Xah
|
Що за хора сме бе. Мамка му и нещастна.
Вчера са разбили патрона на вратата и резултата е фотоапарат и злато и сребро назад. Действали са за секунди. Шетано е само в едната стая и то така че да не си личи. Най-гадното е че човека е вътрешен, от входа и то на 99% е той. Още отдавна си го знаем че не е стокан но докато изчезваха неща само от мазетата сякаш го приемаш, но сега вече и вкъщи да влезне. Майка ми не работи и повечето време си е вкъщи, но вчера към 12 си имаше работа и познайте кой я вижда, че излиза с торби и в дрехи не "до магазина и айде пак вкъщи" и тя виждайки го си помислила, че какво прави по обедно в блока и защо точно той я е видял че излиза. И вечерта в 8 като си идва тя заварва вратата отключена и се шашка как може да е толкова зле че да забрави да заключи като е излизала, но когато решава да заключи, патрона си се врътка и тя вижда че е разбит, скъсан, но иначе поставен така че да не си личи. Тогава вече се оглежда за липсващи неща и първото което липсва е фотото и тогава пък аз се прибирам и айде още липси, после сестрата и тя(много кофти и стана, че са отмъкнали всичките подаръщи от бала, а на 23 и е РДто и направо страхотен подарък). А на пръв поглед нищо не си личи къде са ровили, всичко е било за едно движение с ръката. И всички съседи все една и съща мисъл ни се върти и то че е било това нещастно к..... , ама като нама доказателства ХУЙ.
Стига толкова че само се нервирам повече и сори за грешките ама не ми се мисли по въпроса.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 2:27 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
маски + тръби = win.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 2:30 pm |
Mojito |
|
|
Единственото успокоение е че е малкия дявол, няма никой пострадал, а само материални.
А за боя, нали уж сме хора и съседи, иначе наистина като видях сестра ми толкова разстроена ми идваше да ги изнеса цялата фамилия.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 2:35 pm |
Mojito |
|
|
С бащата можеше и да не си седим вкъщи, но като е в командировка няма кво да се направи. Абе мани направо неща да мисля за саморазправи и такива.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 2:54 pm |
Mojito |
|
|
Проблема е че аз и да имам няколко такива познати, то той си има цяла тайфа дрогерчета и парцалчета като него, а и е по-голям, абе не е проста работата.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 2:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2.gif) |
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
![Let there be SPAM! Let there be SPAM!](./images/ranks/admin.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
Mojito написа: Проблема е че аз и да имам няколко такива познати, то той си има цяла тайфа дрогерчета и парцалчета като него, а и е по-голям, абе не е проста работата.
Колко пъти съм се бил с дрогерчета... физически са много по-слаби, защото организма им е изтощен и дори да е по-голям, това не ти пречи да го набиеш, а и все пак няма да си сам ; ) По тъмно... с другарчетата и го смазвате
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 2:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=793_1243888452.jpg) |
Devil Shin |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 4:03 pm Мнения: 1168 Местоположение: The Forgotten Ruins of Heaven and Hell
|
абе тука повечето за бой говорите ма съм сигурен, че само 1-2ма са се били на сериозно, а останалите пишат наизсут ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) като момчето го е страх от саморазправа, ще си трае и тва е
_________________ "I am neither enemy nor friend. I am back from a world where such words are meaningless."
Brute force will overpower any technique !
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|