|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Ученическите протести заради ваканцията Публикувано на: Сря Дек 08, 2010 8:46 pm |
|
dener |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 1:46 pm Мнения: 1900 Местоположение: Бургас
|
Сега гледах по телевизията до какво нахалство стигнаха лапетата, да замерват с яйца и кисело мляко... Какво е вашето мнение за тези протести... Според вас имат ли право или просто демокрацията ги е разлигавила до непоправима степен... :?
Последна промяна dener на Сря Дек 08, 2010 9:48 pm, променена общо 4 пъти
|
|
|
Заглавие: Re: Ученическите протести Публикувано на: Сря Дек 08, 2010 8:46 pm |
Нарутард |
|
|
|
Kефя се да гледам сейр , за ваканцията ми е се 1
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ученическите протести Публикувано на: Сря Дек 08, 2010 8:56 pm |
|
dener |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 1:46 pm Мнения: 1900 Местоположение: Бургас
|
Идеята е, че половината пикльовци не са видяли какво е образование... В това число и аз, нали съм расъл в демократично време. Още малко цигари и алкохол ще искат да се легализират в училище... Не стига, че половината лигльовци си бягат редовно и са с по над 100 извинени, или завършват с по над 30 неизвинени, а уж нямат право - а седнали и да протестират, че им била малка ваканцията. А на всичкото отгоре и сумати родители са виновни, нали на мама детето трябва да му е хубаво, да го лигавят, каквото поиска детския г*з това да бъде... Къде им са родителите на тея, да им хвърлят един хубав бой..
|
|
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията Публикувано на: Сря Дек 08, 2010 9:48 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Ами,че ваканцията е кратка-кратка е да,но който е по-тарикат,ще отиде да си вземе бележка от лекарката.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията Публикувано на: Сря Дек 08, 2010 10:09 pm |
evip |
|
|
|
Коментарите на клиповете 0_o Иначе сеир да има,аз като ходих на даскало съм си правил ,,ваканции" когато искам,нали сме в свободно подобие на държава Само,че това не е протест: Примерно лекарите могат да протестират,хората ще им трябва лекарска помощ,а тези пиклювци кой го интересува дали ще ,,учат" Никой не е задължен да изкарва цялото средно образование,приключваш и се радваш на живота,ако можеш в този случай де
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ученическите протести заради ваканцията Публикувано на: Сря Дек 08, 2010 11:56 pm |
|
kimkim |
|
|
Регистриран на: Нед Дек 31, 2006 5:24 pm Мнения: 173 Местоположение: Sliven
|
Баааааахти наглата пасмина- не стига, че са неграмотни, не стига, че са мързеливи и отсъстват от час, когато им кефне на обездвижените задници, ами сега мрънкат за повече ваканции под предлог, че са щели "да преучат"! Ами, че като не им се учи да ходят да пасат, бе! И без това нищо няма да излезе от тях.... Просто съм потресена от това, което става с родните пубери в последните години
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|