Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 7 [ 96 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Какъв Ви е проблема с различните/модерните?
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 9:46 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Изображение
Image: GooGle images

Не, че ме грее :hmm:
You see, тази тема е пусната предимно с цел да ви напомня, за първото (и в частност второто) правило на форума* - а именно да НЕ си позволявате да обиждате и да се заяждате с други потребители на форума на лични основи или някакъв вид разделение на обществото според вкусове...

Защо, всеки път като се появи някой в Дейли или Мембър галерията на сайта, или дори в спам темата... дори в хентай раздела, всееееееки един път се намират ентусиасти, които да му натякват на тежко и длъжко защо перчема му е твърде грозен и защо грима й е много силен.... Какво ви грее? Какво ви пречи? Какво ви дава право да обиждате други потребители, при все, че горе имаме правило, което го забранява. Не говоря за конкретни случаи тук, даже хич... щото обикновенно докато се намеси модератор ентусиастите вече са ос***ли деня на решилия да се вясне съфорумец. И най-тъпото е, че дори не му се дава шанс да се покаже като по-различен от това, на което прилича...
За съжаление, дори да сте прави, вие НЯМАТЕ право да го правите.
По следните простички причини:
1. Правилата не го позволяват
2. В реалният живот могат да ви осъдят за такова нещо, нарича се нанасяне на морални щети
3. Не вярвам да ви е кеф да сте потърпевш на такова отношение
4. Обществото, като такова, се състои от много и различни хора. Всеки е уникален. Това, че ви е заприличал на поддръжник на някаква съвременна мода или è такъв, не го прави по-малко част от обществото...

Дали ще се опитате да ми вадите по-стойностни доводи от "не ме кефят/т'ва е вредно, опитвам се да ги избавя от мъките така/щото чух, че от това ми расте *******/" или няма да ми вадите.. не ме е много еня. Но не забравяйте, че интернет =/= свободия. Съобразявайте се и толерирайте останалите, ако искате и вие да бъдете толерирани..

Ест., за хората, които ще дойдат и ше кажат "ми аз си ги толерирам, що ми се караш и на мене" -> ми заслужили сте си го, щом отваряте тема-въпрос, на който ви е отрицателен отговора..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 10:23 pm 
Аватар

Браво! :) Напълно съм съгласен, малко хора са толерантни към различните в наши дни :? А защо трябва да е така ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 10:35 pm 
Аватар

Да така си е. Ама за колко различни говорим? Повечето хора уж викат "на мен по-различните не ми пречат" и като видят някой гей и почват да го псуват и какво ли не.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 10:38 pm 
Аватар

това всичко е много добре измислено, но истината е че е в природата на хората да отритват и да се подиграват на тези индивиди, които не се вписват в картинката

не мисля че лесно ще им втълпиш на всички как да се държат добре особено с такъв силен социален проблем като интеграцията

само казвам това за да не се учудиш ако случайно темата ти няма ефект

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 10:44 pm 

SayanMk, поздравления за темата, много приятно ме изненада!!!!!!!

Препоръчвам на всички да прочетат какво е написал човека.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 10:46 pm 
Аватар

Както каза frostburn тази тема няма да промени никой, зажалост :(. В тази тема просто ще си проличи кой от форума е солидарен към по-различните и кой не е.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 10:52 pm 
Аватар

ами може да не промени никой реално, но след като някой е нарушил правилата може поне да си понесе съответното наказание и следващия път, поне във форума ще се държи по-прилично, ако пък не стане от първия път, от втория и така...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 11:04 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Тотално безсмислена тема Сеяне :). Напомня ми за тази която пусна един от модераторите в АО относно дебилните коментари пускани от мнозинството под торентите, и безгръбначното им поведение по отношение на ъплоудърите. Също както и там, така и тук пишат само тези, които разбират смисъла на казаното, но същинската, проблемната част хич няма да им припука на кукуруза или каквото е там..
В HWBG един тамошен съфорумец си е написал под ника нещо, което отдавна съм отчел като вярно - "Мразим, за по лесно".
Мъдрите хора достатъчно отдавна са го казали, вълкът козината си мени, но нрава не. Просто балканския ни манталитет се проявява по типичен начин :). Дори аз понякога тролствам, подтикнат от незнайни причини, макар обикновенно те да са дебилни изцепки на някой си :)
Общо взето ти си го каза де, че единствено с намеса от модовете положението се крепи, инак ще стане егаси войната :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 11:41 pm 
Аватар

Извинявай, но се излагаш с тази тема...
От край време например фешъните и метълите се мразят, плюят и какво ли още не. В човешката природа е хората да се мразят : )
+ това щом някой иска да си пусне снимката трябва да е готов и да си понесе критиката - някой може да го изкефи бретона ти, друг - не. Това си е въпрос на личен избор. Както и това дали да се връзваш на всяко казано нещо.

ПП имам чуството, че тази тема си я пуснал, защото някой е казал нещо което е "наранило" бретона ти =_="

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 11:57 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Саянски забравяш един факт
Винаги има причина за това псуване
понякога е косвена,но понякога се дължи на самочуствието което предявява отсрещтния и наглостта и високомерието
(а понякога невероятната кретения)

Ясно че е против правилата,НО понякога наистина си го заслужават

все едно не ги псуваме чат пат в нашия отдел XD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 11:58 pm 
Аватар
Souten no mukou

Ша знайш, че Саянски има много готан брЕтонеЦ, даже за РД-то му купихме сушуарчернце ~

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:01 am 
Аватар

" човешката природа е хората да се мразят : ) "

Дали?

--

Иначе, SayanMk, някои от причините биха били : избиване на комплекси, завист, флирт ( лол? ), пък и в човешката психология си е заложено, като някой е по-различен мнозинството " сиви " хора да го оплюят.. просто щото е различен. ;/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:09 am 
Аватар

Belgarion написа:
Просто балканския ни манталитет се проявява по типичен начин :).

Ахам, нямаме оправия. Като ги гледам просто хората, където съм била извън страната всички се държат страшно мило, а по lj-тата /не знам как е положението по чуждите форуми, но сигурно е нещо подобно/ са много толеранти към всеки. Ама ние не сме и това е. За мен лично темата е хубава от гледна точка на това, че ще накара все някой да се замисли над поведенето си, и също не много ефективна, защото някои хора само ще се засегнат повече, + много бързо ще се забрави.
Прекалено много време за губене, че да се водят безсмислени конфликти. И аз нямам идея защо не можем да се уважаваме малко повече.

Последна промяна Haruka на Съб Юли 05, 2008 12:10 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:10 am 
Аватар

Frostburn написа:
това всичко е много добре измислено, но истината е че е в природата на хората да отритват и да се подиграват на тези индивиди, които не се вписват в картинката

Тъжно, но факт. :?
SayanMk, имаш право!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:12 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Аз не разбирам какво значи за вас различен човек :o
смисъл от една гледна точка всички сме различни
от друга всички сме еднакви :o

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 7 [ 96 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]