|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Какъв Ви е проблема с различните/модерните? Публикувано на: Пет Юли 04, 2008 9:46 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Image: GooGle images
Не, че ме грее You see, тази тема е пусната предимно с цел да ви напомня, за първото (и в частност второто) правило на форума* - а именно да НЕ си позволявате да обиждате и да се заяждате с други потребители на форума на лични основи или някакъв вид разделение на обществото според вкусове...
Защо, всеки път като се появи някой в Дейли или Мембър галерията на сайта, или дори в спам темата... дори в хентай раздела, всееееееки един път се намират ентусиасти, които да му натякват на тежко и длъжко защо перчема му е твърде грозен и защо грима й е много силен.... Какво ви грее? Какво ви пречи? Какво ви дава право да обиждате други потребители, при все, че горе имаме правило, което го забранява. Не говоря за конкретни случаи тук, даже хич... щото обикновенно докато се намеси модератор ентусиастите вече са ос***ли деня на решилия да се вясне съфорумец. И най-тъпото е, че дори не му се дава шанс да се покаже като по-различен от това, на което прилича... За съжаление, дори да сте прави, вие НЯМАТЕ право да го правите. По следните простички причини: 1. Правилата не го позволяват 2. В реалният живот могат да ви осъдят за такова нещо, нарича се нанасяне на морални щети 3. Не вярвам да ви е кеф да сте потърпевш на такова отношение 4. Обществото, като такова, се състои от много и различни хора. Всеки е уникален. Това, че ви е заприличал на поддръжник на някаква съвременна мода или è такъв, не го прави по-малко част от обществото...
Дали ще се опитате да ми вадите по-стойностни доводи от "не ме кефят/т'ва е вредно, опитвам се да ги избавя от мъките така/щото чух, че от това ми расте *******/" или няма да ми вадите.. не ме е много еня. Но не забравяйте, че интернет =/= свободия. Съобразявайте се и толерирайте останалите, ако искате и вие да бъдете толерирани..
Ест., за хората, които ще дойдат и ше кажат "ми аз си ги толерирам, що ми се караш и на мене" -> ми заслужили сте си го, щом отваряте тема-въпрос, на който ви е отрицателен отговора..
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 04, 2008 10:23 pm |
|
zipo-kun |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 16, 2006 1:51 pm Мнения: 184 Местоположение: Бургас
|
Браво! Напълно съм съгласен, малко хора са толерантни към различните в наши дни А защо трябва да е така ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 04, 2008 11:04 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Тотално безсмислена тема Сеяне . Напомня ми за тази която пусна един от модераторите в АО относно дебилните коментари пускани от мнозинството под торентите, и безгръбначното им поведение по отношение на ъплоудърите. Също както и там, така и тук пишат само тези, които разбират смисъла на казаното, но същинската, проблемната част хич няма да им припука на кукуруза или каквото е там..
В HWBG един тамошен съфорумец си е написал под ника нещо, което отдавна съм отчел като вярно - "Мразим, за по лесно".
Мъдрите хора достатъчно отдавна са го казали, вълкът козината си мени, но нрава не. Просто балканския ни манталитет се проявява по типичен начин . Дори аз понякога тролствам, подтикнат от незнайни причини, макар обикновенно те да са дебилни изцепки на някой си
Общо взето ти си го каза де, че единствено с намеса от модовете положението се крепи, инак ще стане егаси войната
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 04, 2008 11:58 pm |
|
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Ша знайш, че Саянски има много готан брЕтонеЦ, даже за РД-то му купихме сушуарчернце ~
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 05, 2008 12:09 am |
|
Haruka |
|
|
|
Belgarion написа: Просто балканския ни манталитет се проявява по типичен начин .
Ахам, нямаме оправия. Като ги гледам просто хората, където съм била извън страната всички се държат страшно мило, а по lj-тата /не знам как е положението по чуждите форуми, но сигурно е нещо подобно/ са много толеранти към всеки. Ама ние не сме и това е. За мен лично темата е хубава от гледна точка на това, че ще накара все някой да се замисли над поведенето си, и също не много ефективна, защото някои хора само ще се засегнат повече, + много бързо ще се забрави.
Прекалено много време за губене, че да се водят безсмислени конфликти. И аз нямам идея защо не можем да се уважаваме малко повече.
Последна промяна Haruka на Съб Юли 05, 2008 12:10 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 05, 2008 12:10 am |
|
~Uchiha Sasuke~ |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 10, 2007 5:30 pm Мнения: 505 Местоположение: Коноха
|
Frostburn написа: това всичко е много добре измислено, но истината е че е в природата на хората да отритват и да се подиграват на тези индивиди, които не се вписват в картинката
Тъжно, но факт.
SayanMk, имаш право!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|