|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Гласувайте днес. Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 1:30 am |
ThaiArt |
|
|
|
Призовавам ви да гласувате ! Дори и да нямате фаворит и въобще мотивация да гласувате, за който и да било ....... поне отидете със светлата идея, че ще неутрализирате купен глас на тъмно създание ( обикновено циганин ). Приятен ден
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Гласувайте днес. Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 2:46 am |
bo74o0 |
|
|
|
поне пари да ми бяха дали за тфа разкарване и киснене с една маса бабки в скапаната зала на скапания драматичен театър 15+min ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Гласувайте днес. Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 8:14 am |
|
bane |
|
|
|
bo74o0 написа: поне пари да ми бяха дали за тфа разкарване и киснене с една маса бабки в скапаната зала на скапания драматичен театър 15+min ... присъедини се към ъндерграунд контингента и ходи да си продадеш гласчето... се някой ще се намери да ти даде 2 кокошки или човал брашно... така няма да си се разкарвал само за единия патриотизъм
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Гласувайте днес. Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 8:47 am |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
nem13 написа: Няма. Защото?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Гласувайте днес. Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 9:18 am |
|
K4HVD |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
|
ThaiArt написа: Призовавам ви да гласувате ! Дори и да нямате фаворит и въобще мотивация да гласувате, за който и да било ....... поне отидете със светлата идея, че ще неутрализирате купен глас на тъмно създание ( обикновено циганин ). Приятен ден Че от какъв зор? Преди отивах с удоволствие щото ми е що годе близо и имах представа за кой гласувам. Вече не се интересувам от политика, попораснах малко понаучих малко попрогледнах малко. Не виждам една идея да отида да гласувам (вместо да хода да карам колело например) освен ако някой приятел не реши да отиде и аз не се довлека с него.
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Гласувайте днес. Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 10:31 am |
ThaiArt |
|
|
|
Гласовете на хората, които не са отишли да гласуват се разделят пропорционално между партиите ..... така че ти така или иначе гласуваш, независимо дали го осъзнаваш Аз отивам само с идеята гласа ми да не отиде за ДПС случайно и да направя сечено на поне един циганин
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Гласувайте днес. Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 10:46 am |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Основателна причина : "Барометър инфо" прогнозира, че може да се стигне до парадокс - ако избирателната активност не надвиши 27%, ДПС ще спечели изборите за европейски представители.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Гласувайте днес. Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 10:59 am |
|
Mantzikert |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 14, 2005 10:21 pm Мнения: 3194 Местоположение: Мidland
|
Darkstalker написа: Основателна причина : "Барометър инфо" прогнозира, че може да се стигне до парадокс - ако избирателната активност не надвиши 27%, ДПС ще спечели изборите за европейски представители. Още една причина да се гласува. Макар че ако това стане на сегашните евроизбори се надявам Българския народ да се страсне най- накрая и да повиши избирателната си актовност за парламентарните. Frostburn написа: гласувайтее днесс!
(и си изгубете 1-2 часа за нема нищо) Виж сега. Изборите са обикновенно в някое кварталлно училище. ДО там пътят ти едва ли ще е повече от 10 минути. Самият акт на гласуване от намирането на секцията в даденото училище, през даването на личната карта, влизането в закритата стая с бюлетинките и рускането на такав във пликче- не отнема повече от още 10 минути. Предпочитам да се разкарам за половин час в квартала, отколкото после да мърморя колко е шибана управляващата партия и как за никого не съм гласувал. Ако съм гласувал дори и партията победител да ме дразни или ще се обвинямвам единствено себе си че съм гласувал за тях или донякъде ще се радвам че съм направил възможното те да нямат прекалено голямо мнозинство. Така че гласувайте. Това е половин час. А онези ще ни управляват половин десетилетие.
Последна промяна Mantzikert на Нед Юни 07, 2009 11:01 am, променена общо 1 път
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|