|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 7:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Вашето първо напиване... или това което помните ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 18, 2008 5:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16821.jpg) |
minus |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Много ме интересува... какво точно се е случило и на другите хора... моля желаещите... по по скоро помнещите в детайли... да опишат своите наблюдения, усещания и действия... ( става дума за описание на самото преживяване )
Аз ще съм пръв ^^
Мхм... през живота си не бях се напивал и отбягвах алкохола... преди няколко седмици... падаше се почивен ден... и в къщи немаше никой и реших все пак да видя какво по дяволите е това нещо да се напиеш... От беглите си опити досега... се реших да си зема уиски... две малко шишенца от 200 мл... ^^ и едно голямо двулитрово с бира... понеже требеше да го преглъщам все пак тва ^^ Бая усилие си беше щото уискито макар и по-непарещо от водката... пак ми изгаряше устата ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ... пиех на големи глътки като се стараех да не усещам вкуса му и в момента на преглъщане го пиех с много бира щото пареше и на гърлото...
... Това си беше наистина забавен експеримент ^^ ... значии... след като изпих някъде половината от едното шише... 100 мл... със няколко чаши бира... започнах да усещам как главата ми се замайва ^^ ... някак си настроението ми се приповдигна и всичко за което си помисля ми се струваше смешно... и все по-смешно ^^... забелязах че се появи и интересно-смешен проблем с вървенето... докато отивах до тоалетната и кухнята като че ли залитах... още можех да вървя нормално... но определено се изискваще много по-голяма концентрация от обикновенно... самите ми ръце и крата изглежда се предразполагаха към отпускане... някакси вероятно до тук първоначално съм мислел да ида... но в онова състояние ми стана страшно интересно какво ще стане с тялото ми ако продължа да пиа още... и продължих ^^ ... и пих...
... В крайна сметка... изпих само едното 200 мл шишенце и половината бира... защото след това вече... до колкото помня... нещата... загрубяха ^^ Не знам това дето съм изпил малко ли е или много но на мене ми дойде много... всичката развеселеност и опияненост се повишиха тройно... вече... помня че не можех да вървя по права линия... просто защото не бях в състояние дори да си спомня за нещо като концентрация... придвижвах се на прибежки от едната стена до другата... до вратата... до следващата втара... където се подпирах защото осезаемостта че губя равновесие все още работеше. Дори седнал на стола пред компа не седях на едно място... главата ми имаше идеята да се върти напред назад независимо в какво положение съм... ... ... представата за реалност окончателно се изгуби ... добре че не можех се съсредоточа върху бутоните на клавиатурата и мишката... защото със сигурност щеше да направя някоя доста голяма глупост ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ... за която по късно щеше да съжалявам ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ...
Мисля... че точно се чудех дали да отворя и другото шишенце... когато незнайно как усетих че нещо не е наред в корема ми... От някъде дойде спомена че повръщането е възможна реакция на тялото... също така и чувството преди повръщане което съм изпитвал и преди ... потвърди вероятността... и все пак със сигурност не го мислен точно така... почувствах че нещо ще се обърка и отидах предварително в тоалетната... изпиках се... и то доста... без даже да знаех че ми се пикае... но след около 1 минута наистина си пролича че ще се повръща.. опитах да поема дълбоко дъх и да не дишам... да запазя спокойствие... и там каквото се сетих за да предотвратя това... някак си не ми се повръщаше... като идея... Спомена за самото повръщане... трябва да призная че е доста смътен... очевидно алкохола наистина води до някаква ограничена загуба на памет... все пак мисля че четири или 5 пъти повърнах... един след друг... странното бе че вълбще не помня да съм усещал неприятен вкус и мирис от повърнатото... или съм забравил това или наистина съм блокирал и някои рецептори на обонянието... както и даи... пуснах водата... и... знам че вече се бях отказал да продължа... не помня... къпах ли се със студен душ или не... ама знам че накрая легнах в леглото... и заспах... ^^ ... ... ...
Събудих се около три или четири часа по-късно... все още се чувствах замаен но много по малко отколкото след всичко дето бях изпил... изсипах останалата бира в тоалетната и отидах и хвърлих празните шишета в казана... ^^ все още едното уиски ми стои пълно в една кутия в гардероба ми ^^ ... мисля да го подаря на някой... някой път... ^^ Като цяло... чувствах се странно... по точно... некомфортно... по моя преценка... сравнявайки плюсовете и минусите... мисля че пиенето на алкохол на пълна загуба на ум... пари... време и здраве... наистина... пълен абсурд... Колко грозни са всички тези които съм слушал да се хвалят с тяхното напиване... и невероятните им подвизи след това... ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) ... грр... това е лудост... вие сте луди ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Повече няма да близна алкохол... ... мхм ... освен... във честванията където ще обидя домакина ако не отпия... ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 18, 2008 6:04 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
lame ... шом го помиш не е било качествено.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 18, 2008 7:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=849_1267017977.png) |
GoDSmAcK |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Darkstalker написа: lame ... шом го помиш не е било качествено.
So true.
Д'ева... аз даже непомна къде се омазах за първи път... Ма кой му пука де.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 18, 2008 7:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18693_1232034488.jpg) |
inc |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
Тва да се напиеш, ама наистина да се напиеш е адски глупаво(да не споменавам грозната част, аи 1-2 пъти е позволено и достатъчно да си прецениш максимума)
Тва че ще се ходи да се пие(няма значение повода) не означава че непремнно трябва да се омазваш. ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Така де попийваш си да ти светнат малко очичките толкова. Трябва да се знае кога да се спре, защото само може да се провали вечерта от някакви изцепки на хора, които не си знаят мярката.
С 2-3 думи за един случай.
Рожден ден, повечето непознати хора алкохол музичка, забавно. 2-ма младежи вече очевидно надминали своя предел почват да ми говорят, тооооооооооолкова несвързани изречения не бях чувала. Смея се аз ама много им се смея. Единия се издразни взе да ме нарежда. Е толкова не са ме псували никога ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Да го ева, ма и аз наливам, защото не мога да си мълча. И както и да е цялата хубава вечер се провали от нашите простутии. Много глупаво, много и грозно
На следващата сутрин тоя пич дори не помнеше тия 2 часа ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Аз, защото не му говорих, и той попитал рожденничката`абе какво и е, нещо ..` Тя му разказала и той се зарамил.
Та да кофти гледка пиян човек, още повече пияно момиче-ужаст.
Та хора пийте но не се напивайте.
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 18, 2008 7:36 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
inc написа: Та хора пийте но не се напивайте. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
!!! Точно
Понапийване с цел допълнително развеселяване - ДА!
Осмъртяване - НЕ! (или поне ако ще е осмъртяване си пийте вкъщи да не ви гледат другите)
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 18, 2008 7:44 pm |
Ronin@ |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
KISSSY написа: inc написа: Та хора пийте но не се напивайте. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) !!! Точно Понапийване с цел допълнително развеселяване - ДА! Осмъртяване - НЕ! (или поне ако ще е осмъртяване си пийте вкъщи да не ви гледат другите)
Нека да е бас за 200 кинта , пък да видиш не ли , да ли ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Плюс тва какво осмъртяване....българите нямаме граница.Е , ако си някой пубер,може и да те приемат в изтрезвителното,ама иначе най-много да се приспиш до сутринта.Моето първо беше голяма излагация- напукахме се с кремвирши на макс като идиоти и после жулим пещерска без разредител.Декорирахме тоалетната в кремвиршен цвят,но пък купона си беше 6-никой не се осра и никой не се осмърти.По-нагоре някой говореше за джин+водка и е прав.Само тая комбинация+известно количество бира ме е пращала да нанкам,но то бяха 3х200гр джин на екс и после бавно водка смесена с бирата=>not the right way
Последна промяна Ronin@ на Чет Сеп 18, 2008 7:52 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 18, 2008 7:50 pm |
Beleg Kutalion |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
minus написа: негодници... ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) ... сичките сте луди хора пиещи алкохол... даже не щете да си постнете описанието на преживяването за да разширите информационната база данни у мозучето ми ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Сигурно защото имат малко акъл, че да не се излагат като други...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 18, 2008 7:52 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Ronin@ написа: KISSSY написа: inc написа: Та хора пийте но не се напивайте. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) !!! Точно Понапийване с цел допълнително развеселяване - ДА! Осмъртяване - НЕ! (или поне ако ще е осмъртяване си пийте вкъщи да не ви гледат другите) Нека да е бас за 200 кинта , пък да видиш не ли , да ли ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Плюс тва какво осмъртяване....българите нямаме граница.Е , ако си някой пубер,може и да те приемат в изтрезвителното,ама иначе най-много да се приспиш до сутринта.
На какъв бас ще ми се ловиш, не мога да разбера ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Такива злетаци съм виждала дето смесват като за световно и после "копеле седях 2 дена в изтрезвителното копеле мноо се размазах"....горди горди.....просто е тъпо
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 18, 2008 7:56 pm |
Ronin@ |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
KISSSY написа: Ronin@ написа: KISSSY написа: inc написа: Та хора пийте но не се напивайте. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) !!! Точно Понапийване с цел допълнително развеселяване - ДА! Осмъртяване - НЕ! (или поне ако ще е осмъртяване си пийте вкъщи да не ви гледат другите) Нека да е бас за 200 кинта , пък да видиш не ли , да ли ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Плюс тва какво осмъртяване....българите нямаме граница.Е , ако си някой пубер,може и да те приемат в изтрезвителното,ама иначе най-много да се приспиш до сутринта. На какъв бас ще ми се ловиш, не мога да разбера ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Такива злетаци съм виждала дето смесват като за световно и после "копеле седях 2 дена в изтрезвителното копеле мноо се размазах"....горди горди.....просто е тъпо ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
E тъпо е ,ама първите пъти е от любопитство.Иначе и аз вече не виждам файда да проспивам купона.А иначе са горди,че са пили.Това е все едно пушачите да се хвалят "еее копела каква трева направо не знаех къде се намирам , напуших се като авганистански бръмбар" и т.н.Просто им прави кеф да се отнасят.Явно доста ги мъчи живота и не са отишли да се забавляват ,а точно да се одрежат.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|