|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 12:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 25, 2008 11:07 pm |
 |
Whisper |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
Oneeeee-chan[Love Child] T_______T i want to seeee her ~.~ Oneeeeeeeeeeeee-chaaaaaaan xD с другите хора не искам много ><'
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 25, 2008 11:10 pm |
 |
dream_dragon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Найстина ме затрудни с този въпрос.  Може и за двете.
Аз иначе бих искал да се видя на живо с Bleed4me.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 25, 2008 11:10 pm |
 |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9848 Местоположение: PervTown
|
dream_dragon написа: П.П. Може да се напише, че темата е спам. Май такава ще излезе.  май, май верно си е такaва ^^ еми... по темата... аз искам да се видя със всички скойто още не съм се виждал(малии ма т'ва е доста народ  )  , еми защото основната част от форума с която съм чаткал ме кефят ^^ иначе защо хората да не се виждат... тия форумни срещи, републикански срещи, за к'во са? xD а пък ако си много на зор да се видиш с някой, просто му пусни едно лично "От къде си?" и после "Хубаво. Идвам ти на гости..." и готово xD (това само ако имате достатъчно финанси ^^") Едит: dream_dragon написа: Едит: Абе я пишете и защо, че така много постна ще бъде темата.  а така по-бива ^^
Последна промяна dadaadda на Нед Май 25, 2008 11:12 pm, променена общо 2 пъти
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 25, 2008 11:20 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Creator написа: С всички членове на двете секти на които съм member
Ей чшш, пиши тия дето се правят на snookie... Така ще те разберат

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 25, 2008 11:23 pm |
 |
Kudrokoska |
|
 |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Амии от тези, които никога не съм виждала - Joy и PartyMonster, щото са душички и си пишем много ии искам да ги нагушам едно хубаво (((: и със spiralkinda да ударим по една водка  ааа и с Прес, но тва ще стане в събота *sun*
От тези, с които вече се познавам ... честно казано с повечето бих си прекарвала всеки ден  Sango-chan, elizabeth99, KISSSY, Лиска, Крапу, Саянски, Ивчо с бонбонките, Ивчо /Веджо/, Рекка, Ямато иии още има, със сигурност изтървам някого ^^''' Просто са весели хора, сладури от всякъде, мързи ме да обяснявам повече xD
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Май 25, 2008 11:49 pm |
 |
Vagabond |
|
 |
Регистриран на: Пон Фев 11, 2008 7:30 pm Мнения: 4507 Местоположение: До оня от лево
|
С Хриско че и двамата сме отворени към всякъф тип музика
С Solecito сиреч Рая - Чан да ми даде некои типчета за писане на фик
С Dadadada Марто-Кун за самото шоу
С Party Monster Дея-Чан пак за самото шоу
С Pisulka-Sensei да го видя как пие тоз маж
Мързи ме да изброявам всички от форума
_________________ Facebook Twitter DeviantArt Tumblr
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Май 26, 2008 12:08 am |
 |
immortal_demon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 20, 2006 2:18 pm Мнения: 760 Местоположение: SLiven
|
Аз пък искам да се видя с Х*я ми Янко и приятеля му дясното М*адо Ганко И техния приятел лявото М*до Станко
Shikaku написа: С Pisulka-Sensei да го видя как пие тоз маж
Пий пий, колко пий ? ...... 2 литра ....... Ний со Сливен со го пиеме тфа неовото пиене на мизе само, жената на 2 литра раКия скача като заклан петел со гореща вода ....... кфо знаиш ти ....... Ний туй провинциялостоти сме големи Ора ...... то вий ..... "големите граждани де ...."
Баси и правиписа/правоговора дето вкарах чесно
Последна промяна immortal_demon на Пон Май 26, 2008 12:11 am, променена общо 1 път
_________________ How can I make her like me, dude ?
-You should find the clitoris, this is the only way.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|