|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Топ 5 любими и омразни емотиконки Публикувано на: Сря Фев 13, 2008 11:04 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Вашите топ 5, тъй като 10 е твърде много, емотиконки. Не емоциики, а емот-иконки. Демек тия - ^_^ ^^ ^o^ @__@ ;] c_C O_o x_x --- не се броят. Няма никакво значение, от форум, скайп, msn, q, съседа - от където и да ги извадите, кои емотиконки най-обичате да използвате и кои НАЙ-ви дразнят, като бъдат използвани от отсрещняит. Класирайте ги по низходящ ред (1 е най-любимо/дразнещо, 5 е най-малко любимо/дразнещо(но все пак е в класацията))
И ето аз ще започна... Хуу е да давате обосновка, too... Топ 10 най-мразени 1. ---- независимо, форум, скайп, където и да е. Тая емотийка, освен ако не е просто симвлният низ ; ) , а като е емотийка. ННнема такъв дразнител. Тази емотийка за мен изразява "чакай са аз да ти кажа, щото тука не разбираш, а аз разбирам и шти обясня, сешш ли се" xD Да, точно това, цялото ми го говори всеки път като я видя. Мразя я. Надута емотиконка
2. --- what the flqk? Особено в скайп ЕПТЕМ. Тая мотийка ми я използват или некви напълно непознати, или хора, с които си чатя един път на 2 години, или просто хора, които ме мразят XD Какво изразява тая емотийка? Що за емоция е тва? Бърка ми в здравето. Усмихваш ми се, за чии беее? Пример: Ееее човек, супер мерси за едиквоси, хех, мн доволно ^о^ - - Няма проблем. WHAT THE FLQKK XDDDD ARGHHH
3. / - тва, трее да е емотиконката "Мисля", замислям се, или нещо такова. Глупости. Тва е ТОЧНО като емотиконката roll !! Тип "Пф, ти чуваш ли се бе?" казано с тихичък и неприятен гласчец. Отвратителни емотиконки, макар и аз да ги ползвам понякога. Скайпската въобще, ама въобще няма нищо общо с мислене(като ) и за това я слагам на един ред с roll, защото са 1:1 ! Гадни недоволни емотийки, пак като първата, показващи колко си сгрешил Ти в предния си пост примерно.... х(
4. brrrrr, побиват ме тръпки само при видя й <_<
5. , особено в кратки изречения. Пример: "Аз не мисля така " е тва кат го видя....... OH RLY =)) Супер смях ме напушва, мн лоша приложимост има тия мотийки в дейли-постове....
// Топ 5 любими мотийки! 1. THE RULER. I♥s. На кратко, се пише с " :> ". Мн стара яхуувска емотийка, която е вечна :> 2. СУПЛЕКС КОПЕУЕЕЕЕЕЕ 3. Биши 4. Кръчмето, съзадено по идея на Муун за Спиралата 5. Признавам извеснтата доза самовлюбеност в мотийките си :>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 13, 2008 11:22 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
<---- тая скапана лампичка нема ли да гръмне най накрая яко ме нерви!
<-- повърнята трябва да бъде сменена с по хубава и да си личи кво връща!
<--- а тея кви са спрели...едното гледа напред и бие настрани абе fail...
<---- тва трябва да се задави с тая умрела диня най накрая...
и тва е no coment лайна падат от въздуха и той се набутва пак..абе fail и тука..
Bang!..
тва мноо яко лоча от шишето!..
ГАЗИМ!!
PH pwned..
khe...
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 13, 2008 11:36 pm |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
0_0 - любимата ми
обикновенно изразява цялосто обмисля не току що случило се нещо
ДЕМЕК ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ КВО БЕШЕ ТВА УЕ
=:3 - друга любима
тя освен
равно на делено на 3 значи и щта изпапкам, шегичка =:3
доста закачлива заешка емоушънка
пиленцето но подобрен варянт (:>)= легнало пиленце ^^
^^ - не може без нея и всички нейни отрочета ^.^ ^_^ ^0^
(<>..<>) а сии ю тва е гаджето на деина скъли
C==]::::::::::::::::> дъ кнаиф
почти няма нарисувана емоушънка която да ме изкефи, повечето са дразнещи, спамещи, неоправени ,дебилни, масови, циклещи във вечен кръгроврат ААААААААААААААААААААААААААА НЯКОЙ ДА Я ИЗТРИЕ И ДА Я ИЗБАВИ ОТ МЪКИТЕ Й тя така би искала ( тая не е зле)
но тези
скаип емоушънките са по добре с някой июклячения (като червещата се)
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 13, 2008 11:37 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Ще напиша само любимите,защото няма емотиконки,които да мразя.
1. -НАЙ-ЯКАТА!!!!111111111
2. - супер цул.Нема как без нея.
3. - защото аз точно така се смея.
4. - "чакай са аз да ти кажа, щото тука не разбираш, а аз разбирам и шти обясня, сешш ли се" (май някой не обича да му противоречът... )
5. - защото винаги съм усмихнат.Дори да ми крещят или ситуацята да изисква супер сериозност...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 13, 2008 11:46 pm |
|
kimera |
|
|
|
5 любими
5
4
3
2
1 най любима
5 омразни
5
4
3
2
1 ........
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 13, 2008 11:47 pm |
|
Ensenga |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
1. определено the best от емотиконките, еквивалент на "X3" според мен показваша ултимативно kawaii-ness, когато не може да издържиш на нещо щото е прекалено готино, например ако искам да коментирам нещо като аватара ми ще я използвам тази
2. определено не можем да минем без метълсия headbang тип емотиконка, колкото по-брутално толкова по-добре
3. нещо като първата, само че в по трагичен вариант, демек kawaii но със сълзички, почти като съчувствие, другото е ако искаш да се правиш на невинно момиченце , жалко че я няма в нормален размер
4. винаги когато кажа нещо идеотско или леко закачливо и дразнещо другите трябва да следва It wasn't me, аз съм невинен да знаете , а и е някаква симпатична, гледа като че ли наистина не съм виновен
5. е как да минем без добрата стара клатеща се уста, фън, нищо повече, а и се използва толкова често че как да не уважиш, еквивалент на скайпската
най-омразните
1. това е толкова... курвенско, направо ми се повдига, все едно някоя чалгарка се гримира
2. тая скайпската е още по-лоша и от форумната, за "вище ме къв съм гъзар, с колите парите и жените"-тип изказване
3. незнам, но ме нерви, и то не малко
4. това пак е некво гъзарско, не ме кефи
5. това е гъзарско + ми напомня на house party, не обичам хаус музиката+гъзария
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 14, 2008 1:07 am |
|
ZerraX2 |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 12:13 pm Мнения: 1937 Местоположение: Valhalla Axe Mastery:Over 9000!!! Хоби: Pagan
|
Дразнители:
(лигави истории)
(мразя да ме снимат ; )
(е на скайп е още по-зле!)
(добре дошли в цивилизацията?)
(розаво и сърчица?this make me sick)
Спасители:
(tha best)
( \m/ )
(много One Piece xD)
(cool)
}:E (homemade ; )
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 14, 2008 4:07 pm |
|
IvanTheChemist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
- OMG WTF U WEIRDO!!!!
- What the **** are you talking about?/ Come on, you really mean this?
- Yeah, riiiiiight....
- Cool dude, cool!
- Eeeewww! Poke him to death!
- За какво е проклета емотиконка с !/?/-> и т.н. на нея - понеже някои хора не знаят къде са на клавиатурата!
- СПУЕР, МЕГА, ХИПЕР, ИМБА, ГИГА, ТЕРА, ПЕТА ТЪПО!
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 14, 2008 5:24 pm |
|
Nilion |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
Е много ясно, че си обичам xD - пак е емотиконка xD
- по едно време щях да убия транс, че я махна
- некво много ме радва xD
- рядко може да се използва, но ми пълни душата ^^'
^^ не мяже да не я обичам.
всички лисички http://anikaos.com/0041-smilies_msn_zorrito.html xD
+++++++++++++++++++++++++
много ме дразнят повечето на скайпа и на кю-то, обаче като видя по-голямата част от лукчетата и маймуните ми става лошо xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 14, 2008 6:10 pm |
|
pavlina_1990 |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 8:06 pm Мнения: 2174 Местоположение: ^_^
|
Мразени:
1. Е тая емотикона ме побърква. И то заради тъпия ми комшия. Постоянно я използва само за да покаже, че я знае... -_______-`
2. Е добре де, какво е това нещо?о.О
3. без коментар...>.>
4. Мразя котки...
5. Само като видя повърнатото...
Любими:
1. В скайп е още по-готина и изразителна xDDD Тук ще сложа и тази--> -________-'
2. Много обичам да спя...и емотиконката е много сладка.
3. Преди ми беше любима...
4. Класната ми така танцува. Като я видя се сещам за нея и ми става смешно xDDDD
5. ^_______^
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 15, 2008 3:50 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
Харесвани:
, , , ,
Мразени:
ама аз такоз чудо незнам дали има
За това ще сложа още 5 към харесваните :
, , , ,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|