Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 3 [ 43 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Как са ви предлагали / Как искате да ви предложат ~
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 3:50 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Тая сутрин слушах радио NRJ, мн як сутрешен блок, та днес темата бе
"Как са ви(/сте) предложили/искате да ви предложат"
И тъй като наближава сезона на разгонването и денят на влюбените, айде и при нас. Разбира се, под "предлагане" в случая говориме за обясняване в любов, предложение за сватба, за съвместен живот, за гадже и такива(ако има още изобщо)...
Споделете как са ви омайвали или как пък вие сте изразили чувствата си към някой. Повечето случаи в днешно време хората просто тръгват, без особено да си се обясняват. В аниметата пък ни пробутват, че няма тръгване без предложения/признания в любов.
А как Вие бихте предложили, независимо за гадже или за брак. Все пак гледайте да се придържате към осъществими идеи, макар и със сигурност да ви хрумват някакви екстремиски преживявания ^^" И въобще предлагали ли сте/са ви или от вратата за краката, както се вика :lol:

Принципно е къде къде по-романтично с предложения и ухажвания и т.н., но в днешно време романтиката в хората е доста убита и заешкият повик на хормоните я заглушава съвсем... :lol:
За 4ти път, но тъй като винаги има неразбрали, пак ще изнеса въпросите на темата най-отдолу:
1. Как са ви предлагали и са ли въобще?
2. Как искате да ви предложат?
3. Как Вие сте предлагали?
4. Как Вие искате да предложите?
5. Намирате ли предлагането за романтично и въобще бихте ли ~?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 4:02 pm 
Аватар

хахахаха Саяне недей така бе бате.Не по тоя начин :lol:
ако някой човек е харесал др и да отиде при него с думите.Извинявай аз мн те харевам,ще ми станеш ли гадже? :lol: :lol: :lol:
леле звучи много яко,ама само при децата.Когато нещо трябва да стане то става.Поне при мен винаги е така.Винаги тръгвам сам при целувката и не питам нищо,ако ме отрежат продължавам напред и тва е,бал съм му мамата :D

Последна промяна Vegeta на Пон Фев 11, 2008 4:15 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 4:09 pm 
Аватар

Vegeta написа:
хахахаха Саяне недей така бе бате.Не по тоя начин :lol:
ако някой човек е харесал др и да отиде при него с думите.Извинявай аз мн те харевам,ще ми станеш ли гадже? :lol: :lol: :lol:
леле звузи много яко,ама само при децата.Когато нещо трябва да стане то става.Поне при мен винаги е така.Винаги тръгвам сам при целувката и не питам нищо,ако ме отрежат продължавам напред и тва е,бал съм му мамата :D

Много точно казано :lol: х2

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 4:11 pm 
Аватар
Bass addicted
Bass addicted

:arrow: Ми по много и различни начини но в последно време не се стига до предлагаме просто нещата стават без думи по подразбиране :lol
:arrow: Ми не си падам по лигавщини и романтика , но не би ми се отразило добре поне едно цвете :blush:
:arrow: ми веднъж ми се е случвало и просто си казах истината в очите на човека
:arrow: ми не знам :P

:arrow: ми зависи как ти предлагат може и да е романтично , може и да не е ...
И не бих предложила втори път по-забавно ми е на мен да ми предлагат иначе става твърде лесно :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 4:12 pm 
Аватар

Vegetta го каза точно.В повечето случай целувката става спонтанно и след това вече се "знае",че са тръгнали.За какво им е на хората в такъв случай(освен ако не са в по-малка възрастова група)да питат "искаш ли да станем гаджета"?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 4:21 pm 
Аватар

Сетих се нещо свежо ... като бях в детската градина си играехме с две момиченца близначки, като едната ме пита дали съм искал да съм и гадже и аз и казах "добре.", а въобще си нямах идея за какво става дума, после сестра й се расърди ... и накрая, за да са щастливи всички дядо ми ни заведе да ядем пастички в една сладкарница. :D Това е един от спомените за които се сещам със смесица от срам и веселие ... колко хубаво беше в детската градина. :baby:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 4:28 pm 
Аватар

Ами в повечето случаи, казвам истината директно - мн те харесвам бля бля и така, ако стане стане ако не жив здрав. Ама повечето пъти съм непрелично почерпан и вместо мн те харесвам...... излиза нещо от рода -оасхфуихфъсдхфсижбжх :D и така се прецаква работата освен ако тя не отговори същото де. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 4:28 pm 
Аватар

от предложенията най-хубавите са тия дето не се налага да питаш :wink:

Профил  

Заглавие: Re: Как са ви предлагали / Как искате да ви предложат ~
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 4:31 pm 

SayanMk написа:
Повечето случаи в днешно време хората просто тръгват, без особено да си се обясняват.

Ти си си го казал в поста :) Последния път, когато тръгнах с момиче, след обяснение в любоф беше в... май 6-ти или 7-ми клас. От тогава насам всички става "от вратата за краката", както ти се изрази :drop:

Но да отговоря на въпросите ти.
1. Нищо интересТно... играем си с дечурлигата на улицата и две приятелки идват и ми казват, че едно момиче ееетте там ме харесва. Отивам при нея, тя ми се обяснява в любоф ~ и след това ходим 1 седмица. Нищо спецЯлно :mm: На 2 пъти пък ми бяха дали писмо. Едното от момиче, което въоПще не харесвах и го скрих, и после баба ми го откри и цялата рода се забавляваше на мой гръб xD Другия път ходихме 1-2 седмици и скъсахме. Причината: "Как може в 6-ти клас да не знаеш как да се целуваш с език? O_o''''' " I got pwned pplz.
2. Няма значение, стига да си кажеш точно и ясно още от самото начало. Без предложение е някак връзката е по- кратка и не толкова сладка колкото когато го има...
3. Аз съм предлагал винаги без думи :lol: (Много съм зле когато стане дума за такива неща, язък за романтичната ми душа)
4. Ъъъ... Скачам от самолет и на 10 метра от земята викам "Обичам теее!" и след това се размазвам на земята O_о''''. Сори това беше първото, което ми хрумна :lol: :lol: :lol: Зависи от момичето, какъв вкус има то, кое би я зарадвало. Аз бих предложил по всякакъв начин, стига да преодолея страха си. :mm:
5. Определено и бих "стига да преодолея страха си" :mm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 4:57 pm 
Аватар

няма да се обяснявам сега във форума какво, що, но ще кажа че хич не ми харесва когато няма чисто и ясно представяне на чувства в стил "I love you"
някак си ми изглежда много.... каква е думата.. плейбойско :lol: говорите си вие с някакво момиче след това изведнъж отивате някъде и почвате да се целувате/прегръщате/секс, изглежда ми като че ли от никъде е дошла тая връзка, колкото да отбие номера, може би и за това толкова харесвам анимета щото там винаги има признание

иначе как по дяволите се разбира кога вече имате връзка, да речем приятели сте си там, после се зближавате много и по едно време си седите на някое осамотено място и ти почваш да действаш, реакция, "omfg, ти такива чувства ли си имал към мене, спри да ме пипаш", или пък някой шамар, и после край на приятелството :shock:

грам не мога да го схвана това

да не говорим че ми се гади от половината хора на моята възраст дето едва ли не се целуват приятелски, като си говорят се прегръщат и си седат по скутовете, обарват се и т.н. :? баси газарските простотии, като си го помисля това се сещам за тая мода да си слагаш гел и да си правиш бритона да ти стърчи на горе, както правеха всички фешън газари :thumbsdown:

сори че не съм баш по темата :thefinger:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 5:41 pm 
Аватар

Като бях малка бях много нещастна,че никой не ми предлага,а после се оказа че това е голям ташак и нищо не съм изпуснала.
1. Как са ви предлагали и са ли въобще? Предлагали са ми два пъти.Първия,когато бях в края на 5 клас едно момче една година по-малко от мен ми каза,след като предния ден го бях отрязала след сълзливо обяснение в любов, "Ако не тръгнеш с мен няма да ви върна ключа от стаята".Това май си е повече изнудване.няма да споменавам как беше с целувките...На следващия ден ме заряза.А втория път беше с на морето с едно момче,което живееше и все още в чужбина.То май беше по телефона,вечерта след като си замина.Обади ми се и каза "Искаш ли да се водим двойка?".
Никак.Обичам нещата да стават от само себе си.А и в името на взаимното разбиране е по-добре да не се подиграя на сърдечното предложение.
3. Как Вие сте предлагали? Не съм.никога.
4. Как Вие искате да предложите? ....
Романтично е,макар мен винаги да ме напушва смях.Отвратителен човек съм що се отнася до такива неща.Може би бих,макар да не ми е ясно как точно...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 11, 2008 6:59 pm 
Аватар

Кво сте се размекнали :o Св Валентин Св Валентин мрън мрън :o трябваше ли да измислят и ден, за да се сетят хората за половинките си :lol: Единственото което ми харесва в този празник е че е розовко и червенко навсякъде :lol:

А по темата ми :roll: как са ми предлагали....ам ми `искаш ли да ходим` :lol: :lol: тъпо но тва е положението иначе си идва както казаха от самосебе си без да се пита.
Как искам да ми предложт?пхах да падне на колене и даже `О принцесо моя нека бъда твоя роб!` :lol: =)) бъзикам се
сериозно не искам да ми предлагат няма смисъл то каквото има ще си стане :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2008 12:14 am 
Аватар

Местоположение: ...помня, че снощи пих, но после ми е мътно... Къде съм ???
Сичко си е до ЗАРИБЯВКАТА :!: 8) :!:
Случи ми се веднъж да предложа... няма да се го правя, щото е безмислено...
Зарибяваш, зарибяваш, зарибяваш... влизаш рязко, ако стане стане, ако не отиваш и зарибяваш на друго място :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2008 12:38 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Абе не съм си отговорил XD
Хмм, let uz see....

Тз <o<
Момче съм, не ща да ми предлагат, само не ги ща да бездействат, щото не мога аз да действам :-0
Мии... обикновенно в кръга не шегата, и също така и бях отрязван xD chikushooo.. но дори и да тръгна с някое момиче без да й предлагам, в последствие близките дни се сещам и все пак отбелязвам. Тряя да има официалност, макар и пагобно-иронична. А и тогава не ми отказват, щото вече ходиме. rullstrategy XD
На осамотено планинско местенце, под лунната светлина ^^ Или яката слънчева светлина. Се тая. Тряя да е топличко и да имаме одеалце ^^'
За брак същото. Тъпо ми е това с ресторанта или балкона, тряя си диващина малко...

Ест., не че се имам за романтична душа, ма гледам романтични анимета все пак. Тряя да има ROmance.. DeSIre.. :> както викаше Пабло Франциско :>

Но от случките в миналото ми, нямам особени изцепки. Сигурно щот самите случаи са твърде малко по начало XD или щот съм ги забравил >_>" Но как и да го погледнеш, в днешно време и при дечинята дори не върви с предложения, а със заешки хормони. Тъжно е. Кво е тва животинско награбване отраз - безинтересно, сухо и плейбойско. Е, ако ти е само за едното ... тогава ок де, ама говорех за сериозните неща от живота(думата БРАК, само аз я използвах в тая тема за ся ^^")

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2008 1:06 am 
Аватар

:o са......как ли....по странни начини....
в момента не искам никой да ми предлага нищо....защото знам че ще откажа.... :?
не съм...
не искам....
принципно е романтично но не бих....

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 43 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]