|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ~ за всички мушмулйе ставащи за ядене... Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 5:56 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Тази тема НЕ Е гавра, тя е просто проучване. Интересно ми е, отваряте ли теми с такива абсурдни заглавия и защо. Е, тъй като все пак е абсурдна тема сама по себе си, оставих нотка смях в анкетата де...
Та малко сериозно все пак ;] -защо отворихте темата? -като ви подсвирнат на улицата обръщате ли се(момичета)? -като чуете някой да подсвирва за нещо, захапва ли ви вниманието? И най-важния въпрос: -сеирджий ли сте Бъдете честни.... Сеирджийството е естествена черта на масата, а на вас? -като завали сняг лепите ли се с целият си клас на прозореца, независимо от учебният час?
Morridin написа: Total offtopic: see this, it will be helpful in the future, when you encounter aliens! > http://forum.animes-bg.com/viewtopic.ph ... 768#747768
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 6:00 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
unknown reason или просто щото чета всички
а пък може и да ми са се прияли мушмули, кой знае
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 6:08 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Защо отворихте темата?
Саянски ми каза да я клинка, въобще нямаше да я отворя, да знайти!
Като ви подсвирнат на улицата обръщате ли се?
Не...
Сеирджий ли сте?
Не, не обичам да гледам - предпочитам и аз да участвам в купона.
Като завали сняг лепите ли се с целият си клас на прозореца, независимо от учебният час?
Аз си стоя на мястото и се правя на 'готиния непукист' (неуспешно ><) докато другите се претрепват да се долепят до стъклото...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 6:11 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Защото е тема пусната от Саяна... like duuh
Като ми подсвиркват момичета... ми да, защо не? Всъщност се обръщам независимо кой ми подсвирква...
Да съм сеирджия... ето един пример, за да ви стане ясен отговора:
По едно време 5-цата(трамвай) беше спряна и на нейно място имаше автобуси. И обикновено хората слизаха на пътя, за да чакат автобуса, макар той да не се виждаше даже( ) Един дядо с бастун и той така беше слязъл на пътя, само че на мястото, на което паркират такситата. И идва едно такси. Бибипка, ала бала, стои по средата на улицата, ама деденцето не мърда. И таксито съвсем леко го бутна. И дядото изкрейза и почна да налага колата с бастуна (O_o). Излиза таксиметровия и напълно осверепял тръгна да вика и имах чувството, че още малко и ще пребие дядото. И така докато всички гледаха любопитно с е'те такива очи O_O , сякаш още малко и лиги щяха да им потекат да гледат сиир, аз тактично излязох на пътя и им се развиках на двамата, на таксиметровия шофьор, защо не е слязал от колата да го помоли да се дръпне, а на дядото, защо стои на мястото на което трябва да спират такситата при положение че трябва да е на тротоара и го издърпах горе. Таксито не беше увредено или нещо, така че и шофьора се успокои. And they lived happily ever after
- Аз съм до прозореца, така че не ставам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 6:21 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
1.Много тъпо загалвие деа
2.-
3.не
4."На народа му трябват 2 неща: хляб и шоу(сеир)
5.Мно'о ясну баценце!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 6:24 pm |
|
immortal_demon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 20, 2006 2:18 pm Мнения: 760 Местоположение: SLiven
|
1/Ядяха ми се мушмули...
2/АААа аз на свирки и кавали не се обръщам
3/Виж 2/ и не
4/ О даааа един сеир си е полувин хубав филм .........
5/ виж 4/ и познаи....
6/ Да ......... Първи сняг пак и има малката вероятност да видих как някои се пребива по улицата заради снега .....
7/ С коя рака си бършите ......... Онова на което сядате ..... Гъза , дупенцето/дупището , Задната градинка/двор и прочие ///
_________________ How can I make her like me, dude ?
-You should find the clitoris, this is the only way.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 6:51 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
чета всички безумия и всичко дето намирисва на философия
да, обръщам се като ми подсвирнат
не разбрах
умерен сеирджия, предпочитам да съм у мелето/в екшъна
винаги съм се прехласвал по снеговалежите
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 7:03 pm |
|
inc |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
1-Ми... чувствах се мушмул, някакси... xD
2-Понякога се обръщам понякога не
3-А?
4-по-скоро да
5-аз не защото съм примерна ученичка
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 7:05 pm |
|
Pres |
|
|
|
ShApEsHiFt3r написа: Защото е тема пусната от Саяна... like duuh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 10, 2008 7:06 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|