Дата и час: Вто Фев 25, 2025 1:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 4 [ 47 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: ::Никой не ви вярва::
МнениеПубликувано на: Съб Апр 29, 2006 9:06 am 
Аватар

Имали ли сте случка, която да я разправяте на приятели и никой да не ви повярва... Разкажете за прикюченията си тук :)

-Аз сега се сещам за една, която ми се случи към 3-4 клас в салона по физкултура. Взех една баскетболна топка застанах в центъра на игрището с гръб кум баскетболния кош и метнах топката назад. Нестига че вкарах от центъра и то назад, но топката се удари в едно от стъпалата на шведската стена и излезе от коша... Тва се случва сигорно веднъж в живота 8)

-А вчера пък като бях с Ицето навънка си купихме пакетче фъстъци. Аз носих пакетчето и след като останаха 10ина аз си ги изсипах в ръката и зачаках Ицето да бръкне да си вземе. През цялото време го гледах и съм сигорен, че не ме забеляза. Ицо бръкна и веднага след това каза:
-Не ми се ядът повече фъстъци. И тогава си извади ръката...
Тва е мал шанс да се случи... :) Егати късметлията е :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 29, 2006 9:21 am 
Аватар

хм ми то мен кат ме видиш си викаш тая не е с целия си и за това нема кво да обяснявам :wink:

Последна промяна Nilion на Пет Фев 08, 2008 11:31 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 29, 2006 1:52 pm 
Аватар

имаше една и тя беше много страшна :twisted: спя си аз и по едно време алармата на телефона ми звъни.Станах и я изключих.Обръщам се и в стаята ми мъгла :o и след около секунда забелязах в ъгъла една сянка с червени очи :shock: И изведнъж неможех да си поема дъх,опитах се да запаля лампата но тотално замръзнах и неможех да мръдна.тогава незнам от къде ми дойде това в главата но казах нещо от рода на "ант" и онова нещо изчезна и аз пак можех дасе движа и запалих лампата.осъзнах се малко и си помислих че може пък да съм сънувала , но как като си бях будна.Освен да съм заспала права ама аз да не съм Йо :dontknow:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 29, 2006 2:10 pm 
Аватар

Nilion написа:
хм ми то мен кат ме видиш си чикаш тая не е с целия си и за това нема кво да обяснявам :wink:

XAXAXAXA
Ми то и аз съм така!Няма смислъл да обяснявам......

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 29, 2006 2:40 pm 
Аватар
Let there be SPAM!
Let there be SPAM!

CLOVER_SPY_F написа:
имаше една и тя беше много страшна :twisted: спя си аз и по едно време алармата на телефона ми звъни.Станах и я изключих.Обръщам се и в стаята ми мъгла :o и след около секунда забелязах в ъгъла една сянка с червени очи :shock: И изведнъж неможех да си поема дъх,опитах се да запаля лампата но тотално замръзнах и неможех да мръдна.тогава незнам от къде ми дойде това в главата но казах нещо от рода на "ант" и онова нещо изчезна и аз пак можех дасе движа и запалих лампата.осъзнах се малко и си помислих че може пък да съм сънувала , но как като си бях будна.Освен да съм заспала права ама аз да не съм Йо :dontknow:

:lol: :lol: ааааа много аниме гледаш :lol: =)) или мини на някой друг жанр аниме поне - yaoi - тогава какви ще ги сънуваш... =)) :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 29, 2006 3:44 pm 
Аватар

trancer4o написа:
CLOVER_SPY_F написа:

:lol: :lol: ааааа много аниме гледаш :lol: =)) или мини на някой друг жанр аниме поне - yaoi - тогава какви ще ги сънуваш... =)) :D

И аз това щях да кажа. :wink: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 29, 2006 7:30 pm 
Аватар

ами аз досега не съм имал такива случки :P :P :P :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 29, 2006 8:32 pm 
Аватар

Че веднъж в южня парк съм видял секс на живо.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 29, 2006 11:51 pm 
Аватар

Bertorelli написа:
trancer4o написа:
CLOVER_SPY_F написа:

И аз това щях да кажа. :wink: :lol:

ееееееее са пък и вие, ами ако почне да гледа обратното на уаоi ??? :) :) :) :) :) :) :) :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 30, 2006 12:52 am 
Аватар

Buffy_963 написа:
Ми понякога когато сам замижавала за малко все виждам някакви светлини и когато ги отворя вждам някакви оранвеви то4ки навсякаде!!!
А и са6то ми се е слу4вало като се загледам на някаде и по4вам да виждам някакви танки прозра4ни продалговати балон4ета,които в краи6тата са о4ертани с бяло!!!
:!: Някои 6те ми обясни ли това??? :!:
:idea: Е слу4вали ми са се и по странни не6та,но друг пат 6те ги разправям!!! :idea:
Странно аз виждам жълти (без майтап)
Ми не ми вярват че кат бебе съм се хвърлил от креватчето в лигена и съм си сцепил главата :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 30, 2006 2:48 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ми сигурно съм имал - не знам. Обикновенно като ми се случи нещо странно си го запазвам за себе си, щото не ми дреме много за околните дали ми вярват или не......

Нооо що пиша в тая тема- щото току-що ми се случи:
Седя си на компютъра и както леко си завъртях главата някво ЯКО силно бучене се появи... Помислих си:
*сигурно некъв камьон минава по улицата*
... бре мина повече от минута, това бучи яко....
*сигурно некъв багер копа на улицата #__#*
Минават 2 минути някъде и повече, мене вече главата почна да ме боли егати,.... ставам, излизам от стаята и спря. Питам баща ми
"Бе к'во бучеше тука"
- нищо x_X
"Кааак бе, мене главата ме заболя"
- земетресение? c_C
"Да бе, сигурно"
- брат ти си е надул DVDто горе?
"Щах да разбера, ако беше аудио система//"
*+това брат ми има 6 месечно дете горе...*
Хммммммммм - върщам си се аз на компютъра и пак./
*Кво стааааа бе??*
Тръгвам да излизам - спря.
Връщам се - пак почна. Разбучах си ушите на сила, създадох им малко паника и спря.
Отивам при наште и им обяснявам - явно ушите ми някак са изпаднали в резонанс с вибрациите на PCто...
- да бе, това е от тия слушалки твойте или от вентилатора
Изображение Обикновенно се случва това, като човек има някаква по-странна случка... за това, както и правя винаги, реших проблема с:
" Как и да е, няма значение............"
*важното е, че ми се е случило и ще ценя този спомен*

ЕДИТ:
Buffy_963 написа:
Ми понякога когато сам замижавала за малко все виждам някакви светлини и когато ги отворя вждам някакви оранвеви то4ки навсякаде!!!
А и са6то ми се е слу4вало като се загледам на някаде и по4вам да виждам някакви танки прозра4ни продалговати балон4ета,които в краи6тата са о4ертани с бяло!!!
:!: Някои 6те ми обясни ли това??? :!:

Ми при ставане, когато още спиш едва ли не и си си отворила очите, докъто те се наместят в обстановката не е лесно. Също така при пълен мрак, когато колкото и да си разшириш зениците бъкел не виждаш почват да се появяват изкуствени светлини, може би на подсъзнателно ниво, а може и това да си е чист рефлекс на очите...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 30, 2006 4:42 pm 
Аватар

himikalka написа:
12 часа през нощта , аз си зимам ена чаша вода , слагам я на масичката , и си лягам да спа . завивам се с одеалото и момента в които си затворих очите , стоях отново прав пред леглото със чашката вода . Оставих чашата на същото място , и си легнах . Завих се с одеалото , и в момента в които затворих очи , изведнъж ги отворих ....
и беше 10: 30 сутринта , на другия ден

мале... :twisted: поне беше ли се наспал :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 30, 2006 9:08 pm 
Аватар

хм...аз имам много такива странни случаи...
един се сещам сега..бях майче 6 клас..и се оправям за даскало и съм цъкнала лампата в коридора...и нещо отивам да си взема от стаята и се връщам и гледам лампата загасена (а аз ЗНАМ че не съм я загасяла) - и се шашнах..и викам може да е спрял тока ...гледам часовници телевизори - сичко е наред...и отивам в коридора да видя да не изгоряла крушката...натискам ключа и тя светва.... :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 15, 2007 6:52 pm 
Аватар

Ми на мене ми се случи, като бях втори клас...
Вие вярвате ли в призраци?... Като бях веднъж на занималня, с едно момиче от класа ми решихме да викаме духове. Не знам как съм се съгласила, ама повече НИКОГА не бих :shock: После след десет дена решихме да слезем в мазето (скривалището, в случай на опасност), но там забелязахме отворена врата. Стаята беше мн тясна, даже не беше и килер, вътре имаше два парцала и нищо друго. Вътре светеше лампа, а на пода пред широко отворената врата имаше сянка... Тя се мърдаше леко, но като погледнахме, там нямаше нищо освен двата парцала. Тогава аз и моята приятелка избягахме нагоре крещейки. После бяхме на края на коридора да физическото, там има едни стълби, и три прозореца. Единият от тях, беше затворен с райбер и закован с пирони, и точно той се отвори внезапно.
Не си измислям!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 15, 2007 7:27 pm 
Аватар

миии....и аз имам подобни случаи...
Тия с кръговете и мъглата съм им свикнал отдавна :?
а друго странно нещо е например... седа си аз в хола (който е и моя стая и всекидневна и почти всичко -.-) и от кухнята чувам някви тракания на приборите а съм абсолютно сам...или пък затварям няква врата и след известно време... тя отворена (не духа вятър и пак съм сам) ...местят ми се и разни глупости...оставил съм си телефона на масата а след това е до мен зад клавиатурата .... телевизора сам да си смени програмата (това вече сигурно си има по нормално обеснение) ....друго... имал съм милярди дежа ву-та и почти всичко което съм санувал се случва след известно време и се сещам че съм го санувал...
друго....стана и в момента който ставам телефона започва да ми звъни аларма (това е въпрос на навик за ставане ^-^ ама вече не ми се случва щото и трактор да мине през мен няма да ме събуди...само бабката успява) ....
ъмм...и други работи са ми се случвали.... мисля си за някой филм и цъкам програмите на тв-то и точно на него попадам (мм...ако беше 1-2 айде 5 пъти...окс - съвпадение ама толкова често... )
ъмм...има и други ....подхлъзвам се в банята и с някви наруто-тайп-муувс се озовавам пак на крака все едно нищо не е станало и то без да се подпря на нещо...
друго е във физкултурата... фърчи волейболна топка зад и се обръщам инстинктивно и я хващам ....случвало ми се и с футбулна и с баскетболна но най често става с волейболни... и то най странното е че хвърчат супер бързо ...
и последното за което се сещам... че съм ходил на сън... никой не ми вярва -.- а случаите са 2... заспивам си в леглото... събуждам се на клавиатурата.... и заспивам си в леглото а се събуждам в коридора
...
и това е което се сещам но наистина са супер много странните работи котио са ми се случвали ...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 4 [ 47 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]