|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Какво му е престижното да си номиниран? Публикувано на: Сря Яну 02, 2008 10:12 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Какво му е престижното на номинациите? Ок, от една страна - избран си в топ 10 от възможните 12, wow. Присъстваш на награждаването/наградите като претендент, а не като публика... ок... И все пак губиш. Нали знаете как е във формула 1 - разликата между първия и втория може да е 0,003 сек, но първия е първи, втория е втори... няма АКО... "ако" е едно дет цапа гащите, както вика баба ми Пепи! Да -това не е ф1, но ситуацията е сходна. Много мразя, като гледам реклама на нещо - я филм, я музика, я театро - бе каквото и да е, на което се раздават награди - "с 134 номинации за най-добър ххх" .... Ъъъъъъъъъъъ и кво от това ~_~" 134 номинации и нито една награда, супер-невероятно-омега-cewl..... супер безмислено ми е. Не е спечелило награда, с какво претендира прокламирайки номинациите си? Спечелилият е един и Не е въпросното ххх, какво ме интересуват тогава Не-годните претенденти? Просто защото е казано, че номинантите трябва да са 10, а не 12 колкото са всички... не ме устройва. Някои ххх които нямат номинация може много повече да ми харесат, но ххх с 3 номинации вече се чувстват на върха направо. Хората не могат да губят или аз не разбирам какъв е този престиж, да си не-спечелил номинант? =0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 02, 2008 11:16 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
По телевизията (и не само там де) са готови да кажат/покажат всичко , което поне малко би привлякло вниманието на "публиката" (в кавички е защото мислех да използвам една по различна думичка).
Така де - какво се учудваш ... поредна телевизионна гавра , безумие .. просто игнор и да му мислят тези дето гледат телевизия.
Е има състезания, като Олимпиадата, където е престижно да си участник и без да си победител, но тя е една и за целия свят , не се правят през куп за грош, по пет на година ...
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 02, 2008 11:47 am |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Формула едно е много лош пример. И какво като Шумахер печелеше всеки път. За пример японците във формулата, все последни, от време на време си чуква колата тук там. Като влезе в точките става национален празник. Но нека преценим ефекта върху самия номиниран. Фактът, че караш във формула едно значи, че си най-добрия в по-долните категории. Пичовете, дори и последните изкарват добри пари, с една дума е много престижно самото участиет.
Да си номиниран смуче яко. Човек с реална самооценка може веднага да осъзнае и да се пеимири с факта "е срещу тоя нямам шанс" . Има обаче и хора, които се мислят за велики, а всъщност са последните балъци. Дай им на тях да са номинирани и ще си помислят, че са спечелили. СЛед като загубят ще реват няколко дена ( познавам такива момичета, които в мюзик айдъл много яко ги попариха на кастинга, те самите си мислеха, че са едва ли не вторите мадони) Отделните кръгове за отсяване на участници са средство за пари, това е едно шоу
... телевижън из бааааад
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 02, 2008 6:54 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Престижно е толкова доколкото са ти оценили възможностите
Иначе и аз винаги съм се смял когато някой се похвали, че бил номиниран за еди какво си
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 02, 2008 7:14 pm |
|
immortal_demon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 20, 2006 2:18 pm Мнения: 760 Местоположение: SLiven
|
Belgarion написа: Престижно е толкова доколкото са ти оценили възможностите Иначе и аз винаги съм се смял когато някой се похвали, че бил номиниран за еди какво си
x2 .... Aбе яко си щото си две крачки над другите Примрер:
Номиниран за Нобелова награда .... и си пич две класи над останалите но и една под победителя
_________________ How can I make her like me, dude ?
-You should find the clitoris, this is the only way.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 02, 2008 9:57 pm |
evil demon2 |
|
|
|
При номинации не се губи...
Хората те избират според възможностите ти.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 03, 2008 3:56 am |
|
VEGGETTO |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 19, 2006 2:54 pm Мнения: 2004 Местоположение: MARS
|
Whats that supposed to mean!
Говорим за престиж а.к.а. публицистика и издигането на някои хора на пиадестал от медията и дрън-дрън.
Няма значение дали печелиш или не - името ти е там and U R AT THE PARTEEEEYYY (atleast 70% chance of getting some ass).
Thats all - its a primitive thats all.
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|