|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Ще взимате ли елха за коледа (покажете си елхичката) Публикувано на: Съб Дек 15, 2007 8:04 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
^^ Аз лично не смятам да давам 50 кинта за едно препикано храстче, дето не се знае как са го извадили и колко живот му остава... Нито 15лв за да подкрепя изсичането на борчета... Всъщност МН ми се ще да ги дам, ма някак природозащитника в мен не дава.. или по-скоро тая ми част, която предпочита статив+мишка+клавиатура вместо дръвче Иначе в двора имахме едно от вилата, ама това кофти време го уби... А на вилата имам 3 ОГРОМНИ бора... ше ви ги покажа и тях някой път в тая тема... ма тука, тая година, ще го изкарам на мини-изкуствени елхички...
Покажете си украсата вкъщи ^^ И елхата ^^ И H колекцията ^^ И кажете на какъв бор ще карате...
Последна промяна SayanMk на Чет Дек 20, 2007 2:57 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 15, 2007 8:54 pm |
|
allinyourhands |
|
|
|
Цитат: Между другото никога не съм виждал елха да заколи човек и да го окиче с боклук.
Oткъсче от блога ми,предполагам,че става ясно мнението ми.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 15, 2007 8:57 pm |
GODisBOT |
|
|
|
allinyourhands написа: Цитат: Между другото никога не съм виждал елха да заколи човек и да го окиче с боклук. Oткъсче от блога ми,предполагам,че става ясно мнението ми.
Ама сигурно и не си виждал елхичка да се бъхти като побъркана цял месец за едните 300 лева и след това да даде 20 от тях за тъпо окрашение(елхата).
П.П.: Не съм против елхите Треа си купя до няколко дена
_________________ Прочети правилото за подпис и аватар!
Tra[n]ceR
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 15, 2007 9:08 pm |
|
allinyourhands |
|
|
|
GODisBOT написа: allinyourhands написа: Цитат: Между другото никога не съм виждал елха да заколи човек и да го окиче с боклук. Oткъсче от блога ми,предполагам,че става ясно мнението ми. Ама сигурно и не си виждал елхичка да се бъхти като побъркана цял месец за едните 300 лева и след това да даде 20 от тях за тъпо окрашение(елхата).
Това какво общо има???
Последна промяна allinyourhands на Съб Дек 15, 2007 9:18 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 15, 2007 9:08 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
allinyourhands написа: GODisBOT написа: allinyourhands написа: Цитат: Между другото никога не съм виждал елха да заколи човек и да го окиче с боклук. Oткъсче от блога ми,предполагам,че става ясно мнението ми. Ама сигурно и не си виждал елхичка да се бъхти като побъркана цял месец за едните 300 лева и след това да даде 20 от тях за тъпо окрашение(елхата). Nещо малко не се вписва(не си ме разбрал ли.какво?).Сякаш искаш да се заядеш,ама не ти се получава.
шшшшт не се ебавай с висшето същество, че сега ще те обяви за боклук
Иначе както аз вече казах за жалост ние сме с изкуствена елха тази година
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 15, 2007 9:24 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Жожуууу
Дано да е хубава елхата(избягва тактично тоталния спам )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 15, 2007 11:49 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
That's plain STUPID O_O Няма такова понятие като прекалено голям за окраса... за подаръци може ама за украса... няма логика просто Oo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|