|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Оригинални стоки срещу евтини такива Публикувано на: Сря Сеп 19, 2007 10:02 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ето първите примерчета
Вие сте човек, който ще си вземе маратонки за 150$ и къси гащи за 50$ Или ще предпочетете 4 чифта нови маратонки за 20$ и 3 къси гащи за по 10$ и ще приберете 70$ за нечисти цели? Добре, виждам, че думата "нечисти" ви изкушава, тъй че се едно съм казал "за други цели". Та? Смятате, че оригиналното е по-добро Едни готини маратонки, които ви струват месец работа, ще издържат поне година на нормално носене, ще са леки и супер удобни. Най-вече ще са оригинални и ще можете да се фукате с тях. Едни маратончици, от евтинките, също ще издържат около година, малко ще се поразпаднат към края примерно и е по-голяма вероятноста да се скъсат в по-екстремен случай. Иначе разликата не е нищо особено =/...
Какво избирате вие айде, аз няма какво да обяснявам - аз взимам подбрано евтинко (предимно поради липса на пари ) и нямам проблеми. Предпочитам 5 различни нови тениски без надписи, отколкото една със свеж надпис "i/m a bomber, if ya see me runin - keep up!"
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 19, 2007 10:07 pm |
|
Osanago |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 12:11 am Мнения: 90 Местоположение: Mind forest
|
Купувам дрехи, които да ми харесват, по-възможност евтини. Сега например ще дам 70 кинта за жилетка на Гъзет, ама какво да се прави, няма как да си я намеря по-евтина, а ми е мерак. Но за обикновено облекло - определено от втория тип
П.П.:Отделен е въпроса колко оригиналните дрехи в България са оригинални =)
Последна промяна Osanago на Сря Сеп 19, 2007 10:07 pm, променена общо 1 път
_________________ Boku wa kimi no Vanilla...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 19, 2007 10:07 pm |
Toushirou |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 04, 2007 7:47 pm Мнения: 465 Местоположение: Soul Society , Пазарджик
|
предпочитам 150 за маратонки и тениска 50 (все пак не плащам аз )
_________________ ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 19, 2007 10:08 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
Абе ако говорим за маратонки ще си взема нещо фалшименто, щото като се знам как ги нося след 2-3 месеца само ще ме е яд, че са оригинални и приличат на г**
Ама ако говорим за дрехи... ако ми харесва го взимам независино дали е оригинало, фалшименто или па ако ще и пиратско издание да е
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 19, 2007 10:09 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Perfect-Blue написа: за качеството няма голямо значение дали ще купиш евтино или скъпо - аз съм имал маратонки за 36 лева,които са държали 5 години,и едни Nike AirMax,дето се разлепиха на втората година.Иначе за външен вид по-скъпите изглеждат по-файско
Няма как да не се съглася с теб
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 19, 2007 10:09 pm |
GODisBOT |
|
|
|
dadaadda написа: Ама ако говорим за дрехи... ако ми харесва го взимам независино дали е оригинало, фалшименто или па ако ще и пиратско издание да е
Право думаш,чорбаджи !
_________________ Прочети правилото за подпис и аватар!
Tra[n]ceR
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 19, 2007 10:47 pm |
|
Repei-kunn |
|
|
Регистриран на: Съб Юли 07, 2007 6:04 pm Мнения: 389 Местоположение: Outlands
|
Kleme написа: Специално за дрехи предпочитам по евтиното, щот я нося, я не. Пък съм способен да скъсам сичко тей че не си струва оригинала...
да то и аз съм способен да скъсам всичко едно момиче не повярва и .... сега познай как си сяда на задника иначе се обличам на нормални цени
Последна промяна Repei-kunn на Сря Сеп 19, 2007 10:47 pm, променена общо 1 път
_________________ това което не ме убива, не ме убива !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 19, 2007 11:09 pm |
ThaiArt |
|
|
|
Зависи бе човек ....... ако си имаш кинти - ко има да си купиш едни маратонки най - нов модел на Puma + Goodyear ? ....... За някои хора 500-1000 лв са много пари ... за други са стотинки .... За мене лично има 4 варианта :
1) да си имаш кинти и да си взимаш скъпи маркови неща
2) да нямаш кинти , обаче да си идиот и да си ходиш с 1-2 маркови дрешки , а вашите да не могат да свързват 2-та края
3) да имаш малко кинти и да си ходиш с парцалки
4) да имаш много кинти , обаче да не ти пука нещо колко струва и дори да е паркалка , пак ако си те кефи - да си го купиш ......
Абе .. вие кога ще разберете , че тези неща не са важни ..... ако не си балък и не се занимаваш с глупости , алкохоли , пейка - партита и всякакви други обитащини , а се хванеш да се занимаваш на 16-17-18 години с нещо , което си те кефи ... можеш и сам да си направиш парите ..... Имам приятели , които са на 19 години и са постигнали толкова с минимален начален капитал , колкото хората не могат да постигнат на 50 години ...
Според мен това е нещото , което те определя .... ако вашите имат пари и ти си балък - някога ще ги изгубиш и ще мизерстваш и ще носиш парцалки ...... ако имаш усет към парите - може вашите едва да свързват 2-та края от начало , а до 30 годишна възраст да си милионер ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|