|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 1:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Колко долу-горе изкарахте на матурата по БЕЛ  Публикувано на: Пон Юни 02, 2008 10:53 am |
 |
casca |
|
 |
|
Драги 12-токсласници, става въпрос за тестовата част до 40-ти въпрос, много полезно и информативно ще е да хвърлим поглед на общото ниво. На тоя сайт можете да видите въпросите и отговорите и ако евентуално помните какво сте писали, драснете едно приблизително число от точки. До 40ти въпрос точките са общо 70, а за съчинението после не моем да гадаем.
http://minedu.government.bg/opencms/exp ... 2_site.pdf - въпроси
http://minedu.government.bg/opencms/exp ... govori.pdf - отговори ^^
have fun
а да, също мога да ви помогна ако след тази проверка искате бързо и безболезнено да прекратите живота си ^^
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Юни 02, 2008 11:53 am |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Цитат: а да, също мога да ви помогна ако след тази проверка искате бързо и безболезнено да прекратите живота си ^^
И аз също
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Юни 02, 2008 1:36 pm |
 |
dream_dragon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Bleed4me написа: Не... точки за грешен отговор не се отнемат ... нали. Поне аз не съм чул да взимат, никой не е казвал xD
аз сигурно ще имам около 40-50 точки. Да ми пишат тройката и да се минава там...
Всъщност отнемат.  Не спряха да ми го повтарят през последанта една седмица, даже от неверие питах един учител в системата, така да се каже.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Юни 02, 2008 3:13 pm |
 |
casca |
|
 |
|
dream_dragon написа: :lol: А и както позволиха да си подсказваме...
на вас може би
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|