Ае кажете, аз сега си направих една порция с choise сложих и пуешко филе и нарязани маслини малко пикантина малко лют пипер и ми беше много вкусно булъончето най-ми хареса.Та кажете вие как си го готвите.
+ Квадратните спагети
+ Приложената подправка (по избор)
+ Бучка масло (да е мазничко)
+ Някакъв салам ( шунка най-често)
+ Малко чушка (от буркана с туршията)
+ 1/2 Лъжица червено къри
+ ... аз обичам да си режа кашкавал на кубчета и да го слагам най-накрая
+ захар и сол на вкус
Режа кисели краставички.
Турям Грах
Пилешко бяло месо запечено.
Има едни гъбки Шитаке в буркан.
И отгоре слагам по половин сварено яйце.
И накрая слагам соев сос.
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
Заглавие:
Публикувано на: Съб Юни 23, 2007 7:28 pm
aurelian
Преди нямаше ли такава тема о.О Ето една рецепта и от мен ^^
За 1 порция:
Продукти: 40 г фиде рамен 15 г печурки 10 г моркови 10 г спанак 15 г тиквички 10 г маринован бамбук 15 г праз, само бялото
за бульона: 200 г силен месен бульон, без сол и други подправки 15 г соев сос 10 г мирин няколко капки сусамово олио
Приготвяне: Зеленчуците и гъбите се нарязват така, че да е удобно да се хващат с пръчици. Бульонът се кипва, в него се слагат фидето и морковите и се вари 5 мин
След това се добавят гъбите и маринования бамбук, а след минута - празът, тиквичката и спанакът. Вари се още 1-2 мин, подправя се със соев сос, мирин и сусамово олио.
В готовата супа може да се добавят и други съставки, като нарязан омлет, или пилешко филе.
Слагам един пакет боб, после го оставям да възври на котлона ,слагам и оливце доста .Добавям и лук ,нарязан на средни шайби .После като уври бобеца ,малко сол на вкус ( ама може и предварително да сложите малко,за да уври по-бързо) .
Слагат се и малко домати от буркан и гюзум ( джоджен - по софиянски ) ...
Нещо друго ...
Май няма ,оставете го да се поразври добре , после като е още топъл се сипва в чиния - тип супник .Бухайте оцет и черен пипер и да ви е сладко...
_________________ "It is the folly of men to believe that they are great players on the stage of history, that their actions might affect the grand procession that is the passage of time ..."
Заглавие:
Публикувано на: Съб Юни 23, 2007 9:40 pm
Evility
Казвам на майка да ми го наготви. Начи, доколкото съм я шпионирала, първо вари спагетите, после вари телешко месо (аз само такова ям), бухва у чиния, посипва с царевица от ония консервираните, добавя и малко чили сос, разбърква връчва ми клечките и вика - на, яж
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения