Любимият ми сезон е някаква смесица между есента и пролетта естествено без валежите.През зимата е готино щото може да се карат ски и тем подобни ама е много студено.През лятото е много горещо може би сезона който най-много не обичам или поне докато не стане 19:00 щото тогава вече е по-поносимо да се излиза навън.
Заглавие:
Публикувано на: Сря Май 24, 2006 10:34 am
Dasher
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:41 pm Мнения: 2436 Местоположение: In My Dungeon...Believe it!
есееееееееееееееееен това е най-приятният сезон - ни много топло, ни много студено, валва дъждец, листата падат, децата събират кестени... *отплесва се* най-якия сезон за разходки, въздишки и разни носталгични работи.
Зимата за мен е най-якия сезон, защото вали снежец, защото подухва ветрец и не е жега, може да е клинч понякога, ама пак по-добре от жега..абе често казано съм родена през зимата и за това може би си имам и известни чувства към нея и най-се радвам като дойде тя.. а и през зимата е толкова красивоо^^(ако отидеш на точното място разбира се..) Иначе мало след зимата се нарежда пролетта..^^
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
Всеки сезон си има своите плюсове и минуси..ноо на мен най много ми харесва пролетта защото започва да става по топло а навсякаде всичко придобива бяло-розов цвят и е много яко
_________________ Look, if you had one shot, one opportunity To seize everything you ever wanted One moment... Would you capture it or just let it slip?
Заглавие:
Публикувано на: Сря Май 24, 2006 4:23 pm
taragow
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 11:06 pm Мнения: 649 Местоположение: Baker Street 221B
Есента ^_^ не е много топло, а и някак си ми се струва по-спокоен сезон ...
и зимата също ^^ Тогава винаги мога да бутна някой в купчинка сняг ^__^ А и обичам студа...^^
_________________ "Indolence is sweet, and its consequences bitter."Voltaire
Заглавие:
Публикувано на: Сря Май 24, 2006 5:37 pm
Sparkle
Регистриран на: Пет Юли 29, 2005 10:03 am Мнения: 331 Местоположение: In The Dream World Where Everything Is Possible
Лято много ясно!!! Супер жега, всички се обличат супер яко. Настроението ти е много добро винаги... купони... море... полички и т.н. Лятото RulZzZZzZzZzZz
_________________ Music is my escape from reality...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 39 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения