|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 12:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Семеен живот с условията  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 10:54 am |
 |
shiningshadow |
|
 |
Регистриран на: Съб Фев 09, 2008 3:58 pm Мнения: 248 Местоположение: in your mind
|
Добре де всички сме си представяли момента в които ще се омъжим/оженим, но определено има нещо което бихте поставил икато условие от рода на "няма да мия чиний!" , "когато има мач, ще си го гледам" или "ти ще водиш децата на училище" или пък нещо свързано с парите и сумати още щуротии
Аз лично искам аз да имам думата в кръщенето на детето(децата). Ще се вслушам в предложенията на партниора но аз ще дам име на детето си.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 10:58 am |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
А бе... кой ще планува кво ще стане като/ако има дете... Разбира се че искам да се оженя, ама вьобще не ми пука какво ще стане и кой ще ми кръщава детето... Искам мнението ми да се чува, иначе ми е все тая... Както стане - така.
Последна промяна snookie на Съб Май 17, 2008 11:23 am, променена общо 1 път

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 11:07 am |
 |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
За дребни неща - не (ако за това трябва споразумение бракът е обречен - не могат да се разберат като хората за едни чинии).
Иначе - предбрачно споразумение/договор -  .
При евентуален развод кой какво ще вземе (кучето, колата, апартамените; придобита собственост по време на брака, etc), кой ще се грижи за децата, а другият родител да ги посещава поне веднъж седмично..., кога се прекратява договора, etc.
Може да звучи страшно неромантично, отблъскващо и т.н., но в крайна сметка при евентуален развод спестява хиляди мъки, съдене, кълнене и скъсани нерви.
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 11:42 am |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
искам домашни любимци. =О
коте и куче. that's all i want. може и аз да си ги гледам. xD
за деца е рано да се мисли още, наслаждавай се на живота докато все още е изцяло твой
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 11:50 am |
 |
IvanTheChemist |
|
 |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Предбрачен договор - ами оферта си е. Около мен имаше много драматични разводи и да ви кажа - не е яко. Най - имба е да се разберете като хора, после да го напишете, нотариус да го завери и от там нататък - oh, happiness! В моя брачен договор ще има - децата ще се образоват и чалга няма да се слуша. Анимето и мангата са задължителни.
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 11:54 am |
 |
Amnesiac |
Party-зан |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 11:13 pm Мнения: 1049 Местоположение: Sofia City
|
IvanTheChemist написа: Предбрачен договор - ами оферта си е. Около мен имаше много драматични разводи и да ви кажа - не е яко. Най - имба е да се разберете като хора, после да го напишете, нотариус да го завери и от там нататък - oh, happiness! В моя брачен договор ще има - децата ще се образоват и чалга няма да се слуша. Анимето и мангата са задължителни.
играеш wow 100%
_________________ Lead,follow or get out of the way!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 12:29 pm |
denik |
|
 |
|
Не съм мислел върху такива неща, пък и не виждам смисъл все още  Единственото, което наскоро си мислих е ако някога имам дете, то никога да не пуша пред него
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Семеен живот с условията  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 12:42 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
shiningshadow написа: Добре де всички сме си представяли момента в които ще се омъжим/оженим
Аз не. Просто няма да живея достатъчно, за да създам семейство и деца...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 12:53 pm |
 |
Ensenga |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
аз искам спокойна и тиха жена, която да прави спокойна и тиха атмосфера (изключение когато слушам метъл), никой никога да не си измисля несъществуващи проблеми както всички винаги правят, да има разбирателство едва ли не само с поглед,
не съм фен на идеята да имам деца, също така не съм фен на идеята за писмено удостоверение за любов (бракът), просто искам спокоен безпроблемен и семпъл живот, там да има гушш и без много приказки,
аниме, музика, рисуване и другите производни неща, които се борят с реалния свят
също така не бих искал кариера в която да отсъствам от къщи, а ако ми изневери, нещо ще се споразумеем тихичко, най-вероятно никога няма да ме види вече, тоест искренноста и моногамноста са на високо ниво също
но разбира се тази утопия е невъзможна, за това ще си я живея сам
Последна промяна Ensenga на Съб Май 17, 2008 1:24 pm, променена общо 1 път
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Май 17, 2008 12:56 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
мм... има още доста време докато се оженя, но когато това стане аз няма да поставям никакви условия
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|