Първи и Втори Август- АНИВЕНЧЪР И МОЯ РОЖДЕН ДЕН! 3- 10 Бачкане, Бачкане, Бачкане! От време на време разнообразявано от запийване с приятели. 11 Жената се връща от Украйна. 12- 31 Бачкане, Бачкане, Бачкане! От време на време разнообразявано от нея.
Може да отидем иначе на планина двамата за един два дена. Но нямам точно определени планове.
И да. Учене, Учене, Учене по проклетите Публични Финанси за септември.
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
Заглавие: Re: Къде мислите да прекарате месец август ?
Ам, от 1-ви най-късно мисля да почна работа На 14-15-16 съм на Бургас (само на Faith No More) но ще остана събота и неделя с приятелката След което имам намерения да се връщам на работа : )
Публикувано на: Сря Юли 22, 2009 12:01 pm
solecito
Регистриран на: Пет Фев 01, 2008 8:18 pm Мнения: 2230 Местоположение: София
За сега имам някакви планове за море на Св.Влас, а ако не се ходи там може да ме огрее и за море в Испания Ама датите зависят от класиранията и записванията из университетите
_________________ tifa-sama's anime sister *hug*
Заглавие: Re: Къде мислите да прекарате месец август ?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения