|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 2:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Има сакура в София - знаете ли?  Публикувано на: Чет Апр 28, 2011 10:22 am |
 |
Magaritu |
|
 |
Регистриран на: Чет Юни 25, 2009 9:13 am Мнения: 74 Местоположение: Селото, скрито в боклука
|
Аз никога не съм виждала сакура на живо, но предполагам, че е това: малко разкривено дръвче с убийствено розови цветове и с листенца като на череша  Видях ги пред японския хотел (Кемпински) и това затвърждава предположението ми. Наистина са много красиви - цветовете са направо огромни, кичести и както вече казах мнооого розови. Като розови топки на дръвче са  Цъфнаха преди 3-4 дни и не знам кога ще почнат да падат. Под тях има тревичка и става за ханами  Е, ако не те изгонят от хотела. Трябва да ги снимам!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Има сакура в София - знаете ли?  Публикувано на: Чет Апр 28, 2011 6:03 pm |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
това сте го изтървали, отпреди 4 години е Цитат: Столичният кмет Бойко Борисов засади японска вишна в двора на болница "Токуда" в София като символ на пролетта и на зараждащото се начало. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=121268

Цитат: "Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Има сакура в София - знаете ли?  Публикувано на: Чет Апр 28, 2011 7:13 pm |
 |
Strid3r 9Y0 |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 12:34 am Мнения: 1083 Местоположение: South Town
|
Squall_1st написа: Магариту има ебаси якия аватар и пише в женски род. Проследете я и проверете дали има голями сакура под полуовера й.
I second that!
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Има сакура в София - знаете ли?  Публикувано на: Чет Апр 28, 2011 7:54 pm |
 |
Ludicross |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
"Има сакура в София - знаете ли?"
Вече да.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Има сакура в София - знаете ли?  Публикувано на: Пет Апр 29, 2011 6:27 pm |
 |
Squall_1st |
* |
|
DedoKoleda написа: Следващата седмица съм в София за 7-8 дни и определено ще отида да ги видя!  Ако развиеш специални способности ни кажи и ние да отидем.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|