|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Спестявате ли си от закуски =0 Публикувано на: Пон Ное 22, 2010 7:47 pm |
|
DenyMyExistense |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 26, 2010 6:13 pm Мнения: 193 Местоположение: Varna
|
Elsy:3 написа: За какво са ви ги дали родителите Ви,тези пари бе?Вие,ще гладувате за да си купите списание или нещо друго?Като искате толкова кажете на вашите да Ви отпуснат средства,и да си купите нещото от което се нуждаете.Иначе НЕ!Не спестявам от закуски.Като са ми дали пари,са ми ги дали да си купя да ям,а не да ги харча за списания,баси. ем за ко ги харчиш за мазни банички е ;д може си ги спестиш за някой дреха или нещо друго омг и да спестявам ( голям съм спестовник,от всичко спестявам )
|
|
|
|
Заглавие: Re: Спестявате ли си от закуски =0 Публикувано на: Пон Ное 22, 2010 8:36 pm |
|
Manga Anime |
|
|
Регистриран на: Вто Ное 28, 2006 12:43 am Мнения: 2005 Местоположение: Akihabara Town Music:Drum&Bass Movement:WalkingVehicles MAD
|
Elsy:3 написа: За какво са ви ги дали родителите Ви,тези пари бе?Вие,ще гладувате за да си купите списание или нещо друго?Като искате толкова кажете на вашите да Ви отпуснат средства,и да си купите нещото от което се нуждаете.Иначе НЕ!Не спестявам от закуски.Като са ми дали пари,са ми ги дали да си купя да ям,а не да ги харча за списания,баси. точно така! тея дребни пари не се спестяват според мене, винаги се изхарчват! няма смисъл...
|
|
|
Заглавие: Re: Спестявате ли си от закуски =0 Публикувано на: Вто Ное 23, 2010 7:23 pm |
|
DenyMyExistense |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 26, 2010 6:13 pm Мнения: 193 Местоположение: Varna
|
Manga Anime написа: Elsy:3 написа: За какво са ви ги дали родителите Ви,тези пари бе?Вие,ще гладувате за да си купите списание или нещо друго?Като искате толкова кажете на вашите да Ви отпуснат средства,и да си купите нещото от което се нуждаете.Иначе НЕ!Не спестявам от закуски.Като са ми дали пари,са ми ги дали да си купя да ям,а не да ги харча за списания,баси. точно така! тея дребни пари не се спестяват според мене, винаги се изхарчват! няма смисъл... щом за тебе 2 лв ил или 1 лв са дребни пари ...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Спестявате ли си от закуски =0 Публикувано на: Пет Ное 26, 2010 12:12 pm |
|
Recca |
|
|
|
Jeanne написа: спестявам всяка седмица, защото ми е неудобно да искам на наще още idd... Особено последните месеци живея като монах, деа...
_________________ Yin and Yan are one. "Лудите, лудите - те да са живи!" A true man knits his own destiny...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Спестявате ли си от закуски =0 Публикувано на: Съб Ное 27, 2010 12:38 am |
|
Ludicross |
|
|
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
По принцип не спестявам, но мисля да си направя подарък за Коледа и ми трябват ~100 лева. Почвам от понеделник!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|