|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 12:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Вто Май 25, 2010 3:42 pm |
 |
Sparda Dante |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
Frostburn написа: а [въображение] - "уо ман, кефиш ме шибалник такъв, да ти сера в устицата нигаа" - "бате лат да фак, нидей буча тая курва, цоцк дам ит Puke, ass , dick , son of a bitch , FUCKERS лол OMG устата ти мирише на козунак с оцет, да го еба, дееба.. еби го в меча, мръсна кочина дееба" [/въображение]
кофти а?
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Сря Май 26, 2010 6:09 pm |
 |
Sparda Dante |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
Pinko написа: След малко/ Ей сега и понякога Добре are you fucking copied my mind?!  това горе + мн често "нали" но това са по-точно части от основната ми реч, а лафовете ги измислям на момента в дадена ситуация и не ги записвам или запомням
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Пет Май 28, 2010 2:57 am |
 |
Pinko |
|
 |
|
Sparda Dante написа: Pinko написа: След малко/ Ей сега и понякога Добре are you fucking copied my mind?!  това горе + мн често "нали" но това са по-точно части от основната ми реч, а лафовете ги измислям на момента в дадена ситуация и не ги записвам или запомням Аа стига бе "нали-то" почти съм го отказал от няколко години ( е пак се споменава ама рядко) дано пак да не почна да го ползвам че по едно време беше прекалено
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Съб Юни 05, 2010 4:35 am |
 |
burst |
|
 |
|
"Зимииии" едит:THE FUCK...
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Пон Юни 07, 2010 11:40 am |
 |
Sharky |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 12:05 am Мнения: 1168 Местоположение: Сливен
|
OMG Да, да, шанса... Леща~ (За Uber coolness) Братле, братче (Обръщение) Шшш ало. Шшш ко напрай е (Здрасти) Въъъъъъй~ Олееее (От гадните майни го прихванах това  ) Ей майненец гаден... Студентин/Асистентин/Президентин... etc бил той (Подигравателно за някой) Банич, бозич, колич, сиренич и общо взето на доста работи отзаде отива "ич"
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Пон Юни 07, 2010 11:58 am |
 |
Sharky |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 12:05 am Мнения: 1168 Местоположение: Сливен
|
По скоро в Югоизточна България, щото в Ямболско и Бургаско също съм го чувал Ти обаче си като черна станция, след всеки коментар - твоя стои Сетих се още един лаф: "Стиги е шефе" (Като някой е супер смешен и се прави на готин общо взето, ама не му се получава  )
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|