Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 11 [ 157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 11:58 pm 
Аватар

с твоите убеждения и начин на разсъждаване??? виждам как ще съсипеш детето си :) къде отиде развитието ...

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 12:04 am 
Аватар

minus написа:
Това именно е отправната точна на всеки... да остави някой като себе си след себе си... И че това трябва да направи и моето дете... да остави някой след себе си със същите убеждения и начин на разсъждаване като моите.

уау, прав си, и хидрите (примерно) са най-висшите животни на планетата, защото потомството им е тяхно пълно копие

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 12:15 am 
Аватар

BlossomStar написа:
с твоите убеждения и начин на разсъждаване??? виждам как ще съсипеш детето си :) къде отиде развитието ...

Аз също виждам накаде е тръгнало развитието като харата си оставят децата сами да избират с кои " приятели " да ходят и с какво да се занимават... Въздам нахакани, груби, леко перверзни, нахално нагли хлапетии и младежи ( сред тях и момичета ) на които им прави удоволствие всекидневно да тровят себе си както и хората около тях... и отравяйки ги да ги правят като себе си - за да може и те от своя страна да продължат да тровят :x ... ... ... Виждам едно наистина просто племе от хора които си мислят че са умни и правят нещо само ако им изнася или ако спечелят по късно от това... Самата им мисъл е притъпена в това да живеят за да се " хранят " и да се " хранят " за да живеят... колко останаха които търсят красотата... ...

Наистина не смятам засега да имам деца... но ако имам никога не бих им позволил да станат като пасмината отвън. Да ги оставя да се развиват сами означава просто да ги дам на другите отвън да ги направят като себе си... това е наистина пълен Ъбсурд...

едит... ... Divinity - не разбирам накаде биеш с това изявление

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 1:13 am 
Аватар

бия натам, че идеята на еволюцията е следващото поколение да е различно от предишното
времената просто се менят, и ако насадиш своя модел на мислене на детето си, го дърпаш със всички сили назад
представи си ти да мислиш като дядо си, с неговите ценности, в днешния свят
ако му дадеш свобода и не го комплексираш на тема сексуална ориентация е много по-вероятно да не се изпедерасти

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 1:21 am 
Аватар

Цитат:

оооо аз ще съм доволен да мисля и наполовина като него, но не аз съм прост и не съм като него

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 1:33 am 
Аватар

чесно казано нямам никаква идея, това са импулсивни неща, но попринцип действам с разбиране към хората
е ако е момиче не вярвам че ще има някакъв проблем, даже може да се зарадвам

пп. аз и деца..... ахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 1:41 am 
Аватар

Ха лесен въпрос :)
Ако детето е момче ще го пребия :lol:
Ако е момиче ще се зарадвам :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 1:49 am 
Аватар

dener написа:
Цитат:

оооо аз ще съм доволен да мисля и наполовина като него, но не аз съм прост и не съм като него

Аз също... дори бих се гордял. Дядо ми беше прекрасен човек с освободена мисъл. По голямата част от детството ми съм прекарал край него и наистина съм страшно благодарен на съдбата че съм попил поне малко от неговия начин на мислене.

Мда... наистина днешно време някои хора са толкова еволюирали у мисленето че яко прецакват другите и взимат както това което им се полага така и това което се полага на другите. Самата дума еволюция не значи човек да стане по различен (макар и това да е отчасти вярно) а да стане по добър... по приспособим и ориентиран... и мисля че ако дам правилните насоки на евентуалното си дете то ще поеме и правилният път ( който вече ще трябва само да извърви ) Свободата е нещо което повечето хора много грешно разбират... а прекалената свобода е пък нещо което аз смятам за голяма грешка.

Хидрата както прочетох е прост многоклетъчен организъм с два слоя клетки... и тя всащност не се е пракнала от самосебе си а се е развила от едноклетачен организъм... ама за еволюция не се иска ден или година две... ... ... а едно мноо яко дълго време... и за тва време едва ли потомството ми ще се е оставило да е със абсолютно същото мислене кат който. Но поне може да е запазило същите идеи за разбиране които съм му дал...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 12:52 pm 
Аватар

Омг,омг :shock: абе който квото ще да говори,докато не му дойде на главата не може да знае как ще реагира.Хората се променят,начина им на мислене-също! :x

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 3:44 pm 
Аватар

Mika-chan 666 написа:
kimera написа:
allinyourhands написа:
Честно казано се надявам да нямам деца.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 7:10 pm 
Аватар

Потресенаа!! Многооо!! ама може и да го възприема някога си... :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 8:41 pm 
Аватар

Като съдя по мненията в тази тема, децата ми ще са прекалено заети да пишат глупости в интернет форуми, че да се шибат с който не трябва. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 9:13 pm 
Аватар

Domus написа:
Като съдя по мненията в тази тема, децата ми ще са прекалено заети да пишат глупости в интернет форуми, че да се шибат с който не трябва. :lol:
:lol: :lol: :lol: true - true

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 9:34 pm 
Аватар

момиче :arrow: "Личи си че си ми дъщеря *просълзяване* "
момче :arrow: "Супееер! А аз се притеснявах, че роклите, които те карам да носиш не ти харесват" :lol:

Сега наистина...вероятно ще ги подкрепя..а това за роклите..не се шегувам :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 9:38 pm 
Аватар

Mpa4eH_nuCKyH написа:
момче :arrow: "Супееер! А аз се притеснявах, че роклите, които те карам да носиш не ти харесват" :lol:
=))

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 11 [ 157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]