|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 9:51 am |
|
Meze |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 11:39 pm Мнения: 1742 Местоположение: В хладилника на УБСЕ, до бирата.
|
Мние.
1. за да получиш такова нещо, трябва да направиш най-голямата жертва.
2. щом получиш ултимативната сила вече нищо от предишното ти "аз" няма да е останало.
3. ще жертваш всички и всичко - крайно егоистично, особено че след това няма да ти пука въобще да ги възстановяваш, понеже ще си друго същество вече
4. Всяко нещо си има цена - не може хем да получиш всичко хем да не пожертваш всичко (така че не можете да ме убедите че после ще сте пак същите, и ще възстановите всичко със силата си).
5. Никога не можеш да си сигурен, че само ти се стремиш към тази сила, и ако има конкуренция, кво правим? (говоря за случаите когато хилаво същество застане срещу някакъв великан (в общия случай), и не ми пробутвайте разни библейски притчи как по-малкия бил по-умен и по-бърз, и т.н. булшит )
_________________ The Tea Gonna Chew Come
Язе съм от там
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 10:41 am |
|
VEGGETTO |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 19, 2006 2:54 pm Мнения: 2004 Местоположение: MARS
|
Ок
става тъпо вече - общо взето тва не е теме за това дали сме готови на всичко за да получим върховната сила и на какво се основава избора ни, а си е чисто и просто - "да, и ще избия всички" - ок вече почва да ми писва от хейтъри.
Ако получиш всичко на куп се изродяваш(пример в България има много такива, да не говори за правителството) - спечелили от тото и с него неможе се говори бреииии.
Реално погледнато - ако наистина я има тая възможност сигурнилисте че няма да има някаква супер гадна уловка - все пак тоя дето ви я дава тая сила тряя да е някав много могъщ, пък и не е на далавера - като оня разказ дето го учихме миналата година за Дявола и просяка. Шефа му взел очите, ушите, паметта, сърцето и го пуснал да се разправя с буржоазията - да ама нащо момче вече се мислел за част от буржоазията и забравил кво трябва да се прави.
Получаваш върховната сила и избиваш всичко - well yea verry original.
Думата "ВСИЧКО" - абре ами ако ви кажат "всичко, което си представлявал като създание, личност, душа, съзнание, всичките ти спомени и чувства и тралала."(връщате в детската градина да си пъхаш пясък в дупето и да си лапаш краката)
Ок, даваш ги и си едно тъпо нищо - кухина. Губиш съзнание, спомени, преживявания, личностни обеждения и всичко друго, което някога ти е оказало влияние и начин на мислене за изграждане на сегашната ти личност - с други думи остава само твоето физическо състояние - без съзнание и мисил. В Този момент тоя дето трябва да ти даде СИЛАТА може да пре*бе, ама по всички параграфи и да ти каже: "Ама съжалявам ама май сте объркали етажа" и да те изпрати да си ходиш
Ти в този момент естествено си заминаваш без никаква идея защо си тука и кво си правил, и най-важното какво въобще си ти.
Пък ако все пак ти я даде тая СИЛА то ти надали ще знаеш що си я искал и кво ще правиш ся с нея.
Добре но естествено го има и момента, ако вие поиската СИЛАТА да ви се даде преди вие да си дадете ВСИЧКО и съответно да прецакате тоя дето ви я дава. Е да, ама трябва да е много глупав за да се хване на тоя номер и работата става прекалено лесна за да е възможно(закона на Мърфи)
Ок да приемем че сме си я получили - и ся кво?
Да избием всичко - ок давай. Ам сига?
Ще обичаме само себеси и ще правим квото си искаме - е не ли егоистично. /God Mode activated - Е гати n00b-a.
И сега един тон народ се изцепва с егоистичното мнение че като я имаш тая сила всичко ти играе по свирката и всички морални ценности се нагаждат според тебе. Добре ама се вясват ония от другите измерения 4-то, 5-то и т.н.(Все Пак е "Върховната сила" - трябва да ги има и тия работи) и казват че тука нещо не е както трябва.
Добре обаче сега се вясва мнението, че "Върховната сила" е над тях.
Е да, ама за да сте над тях трябва да получите и техните сили и разбирания и постижения, и умениея т.н. (все пак е "Върховната сила" трябва да можеш и знаеш всичко и да правиш всичко)
Добреде обаче сме същества от 3-тото измерение и трябва да се преобразим в нещо дето да може да събере тая информация и да може да я обработи без да му стане нещо(дет са вика малък му харда).
Естествено сме си отключиби възможността да работи и използваме капацитета на целия си мозък. В тоя момент вече почваме да мислим малко по-различно. И се променят някой нагласи и разбирания. (get it)
Губим себеси - или намираме нещо, което по яко от нас.
И така, получили сме всичко и сме асимилирали всичко и можем всичко и ни е през оня работа кво ще става с другите.
Ок обаче при асимилирането на сичките тея работи се получава такава мацаница , такъв бъркоч, че направо не му е работа дали ще можем да му смогнем. Все пак върху нашата личност сте строполясват такива истини и разбирания за света и всичко че се променяш и въобще това не си ти. И ли си ти и ти писва от това и решаваш че ще промениш всичко като ти си решиш. ТИ СИ.
Почвай
И почваш да променяш всичко както си решиш - обаче трябва да прехвърлиш всичката ТАЯ информация за "Върховната сила" и мозъкат и както там вече ще се нарича започва да работи с такава скорост непонятна за хората от 3-тото измерение (нас) и прехвърля толкова много работи и изчислява че за оправянето ще ти отнеме 4000 твой години - СУПЕР. Добре ама ти си "Върховната сила" - и можеш просто да кажеш "давай го random/auto по бързата процедура" и така и става. Е да ама имаш пропуски в системата. И аре вари ги оправяй сега.
Добре ама нали си "Върховната сила" 4000 години кво та бърка.
Или просто можеш пак да разрушиш и избиеш всичко - Е браво бре. Разруши един тон измерения щото неможеш се оправиш с тях. Или просто това е начина ти да се оправиш с тях - yey
Или просто при само мислене си достигнал до някакво протиборство в разбиранията и в тезитие че си зациклил и неможеш се рестартираш.
Все пак "Върховната сила" ти позволява да използваш знания и умения невиждани и невъзможни досега от тебе и нашите разбирания.
Или пък решаваш да си добрия god/hiper/universe/something и да си гледаш това с което разполагаш. God u can go and fuck a virgin for 500 times and she still will be a virgin and don't get pregnant. Or go and experiene your most perverted fantasy. etc.
Е тогава ква работа те очаква - направо не ми се мисли.
Получаваш всичко на едно - е нее ли по яко да постигнеш и прецакаш всичко и всеки със свой собствени сили. Да ще си навлечеш гнева на богоете и ония над тях и най-вероятно ще те проклинат - е да, АМА НАЛИ СИ ГИ ПРЕЦАКАЛ ВЕЧЕ, ДАЛ СИ ИМ ГО НА НОСА. Еее де.
Ок от друга страна за сега разглеждах теорията за вертикалното линейно изкачване - БОг, над него, вселени и т.н.
Добре ама никой реално не знае кака е(може да е геврек) и ако си навреш носа там да объркаш всичко до такава степеч че да прецакаш и себеси(връщате в детската градина да си пъхаш пясък в дупето и да си лапаш краката) - тука са вече мисли дето съзнанието ми неможе да изясни, размишлява щото са много теории и като се забъркаш в тая каша ще се побъркаш + съм създание от 3-тото измерение. Дотука повече немое.
Всички викат че разбират ква е тая сила и знаят тя какво може - RIIIIIIIIIIIIIIGHT СЕРИОЗНО ЛИ ?
"Върховната сила" е има си изисквания - досега разглеждах теорията че човешкото съзнание неможе да му смогне - можеш да кажеш че сте се накараш сам себе си да разбереш и да смогнеш, което да найстина звучи тъпо. И ако все пак някой я получи тая сила то това няма да е българин а американец - що?
Ем щот така бе. Щото трябва да ти е гадно.
От друга страна и разбирането за живота. От никъв келеш изведнъш ПУФ най-мощното саздание(или квото е).
И искаш да ми кажеш че ще минат 500 000 000 години и няма и да ти мигне за семейството, приятелите, разбиранията, стила, преживяванията(е да някои няма да искаш да си ги спомняш), който някога са те определяли теб като личнсот ? Ако да то ти си егати безчувстеното копеле ве.
Или пък добре даваш си нещо тъпо(дъвката в джоба) и евала получаваш "Върховната сила"(дето не знаеш кво е де, ама все пак)
Решаваш че няма изтребваш всичко и ще си клатиш краката. Е то пак не върви - все нещо ще изкочи и ще трябва ти да го оправяш. Можеш да си създадеш роби или слуги ама не е гаранция че ще те мразят.
Или ще си го направиш толкова лесно че ще ти бактиса.
И кво правим - избиии всичко. АМ семейството, приятелите и гаджето?
Ем тях в дясно.
Добре ам кво ще ги правим(все ще ти дойдат в тегло или ще ти омръзнат) - зъставаш пред доста сериозен проблем - интересно кви ценностни системи трябва да имаш.
Ок спирам че много тези почнаха да ми се раждат в каската - ама така 8 часа свободно време на работа пред компютъра, дето трябва да убия по някакъв начин. И на всичкото отгоре всеки ден
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 10:43 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Meze написа: 5. Никога не можеш да си сигурен, че само ти се стремиш към тази сила, и ако има конкуренция, кво правим? (говоря за случаите когато хилаво същество застане срещу някакъв великан (в общия случай), и не ми пробутвайте разни библейски притчи как по-малкия бил по-умен и по-бърз, и т.н. булшит )
Точно това бих искал . Конфронтация с вселенски мащаби!!
Това ще е далеч по интересно от едното е*ане и скарата
Само като си представя бруталното апокалиптично унищожение което ще настъпи при подобен сблъсък и настръхвам от кеф
А Aspirin4o го каза много точно. Върховната сила е силата да контролираш всичко. Не просто изначалната а тази над нея, силата на която се дължи възникването на нещата от хаоса
Но за мен самия хаос е далеч по привлекателен от реда на вселената
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 10:48 am |
|
VEGGETTO |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 19, 2006 2:54 pm Мнения: 2004 Местоположение: MARS
|
ooo
So we just talked for stuped tings cuzz u like the choas and apokaliptick and other shit like that.
That makes sense.
Good to know that
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 10:56 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
VEGGETTO написа: ooo So we just talked for stuped tings cuzz u like the choas and apokaliptick and other shit like that. That makes sense. Good to know that Човек който нарича напосоки нещата глупави, е глупав сам по себе си /сети се сам какво искам да кажа.../ Тъй като сега прочетох постовете ти (моя го подготвях докато ти си поствал/ сега ще ти отговоря. Цитат: От друга страна и разбирането за живота. От никъв келеш изведнъш ПУФ най-мощното саздание(или квото е). И искаш да ми кажеш че ще минат 500 000 000 години и няма и да ти мигне за семейството, приятелите, разбиранията, стила, преживяванията(е да някои няма да искаш да си ги спомняш), който някога са те определяли теб като личнсот ? Ако да то ти си егати безчувстеното копеле ве. Или пък добре даваш си нещо тъпо(дъвката в джоба) и евала получаваш "Върховната сила"(дето не знаеш кво е де, ама все пак) Решаваш че няма изтребваш всичко и ще си клатиш краката. Е то пак не върви - все нещо ще изкочи и ще трябва ти да го оправяш. Можеш да си създадеш роби или слуги ама не е гаранция че ще те мразят. Или ще си го направиш толкова лесно че ще ти бактиса. Много интересен е начина ти на разсъждение. Казваш - някой щял бил да ми даде тая сила и после да ме преебе. Моля? Тиии, усети ли се каква смешка написа? Аз го написах пределно ясно - чрез начин и талант ще се сдобиеш с нея, а не някой си от майната си да ти я дава! И да, и 10 000 милиарда години да минат на мен няма да ми пука . И да, доста често ме наричат безчувствено копеле, пък ако знаеш на мен как ми дреме на чемера.... А целта която преследвам не допуска намесването на никакви други същества, така че въпроса със слуги/помощници по дефаулт е решен Пък за бактисването - пак ще повторя - няма да останат такива безцелни емоций. Ако остане въобще нещо след трансформацията ще работи на съвсем друг принцип Цитат: И кво правим - избиии всичко. АМ семейството, приятелите и гаджето? Ем тях в дясно. Добре ам кво ще ги правим(все ще ти дойдат в тегло или ще ти омръзнат) - зъставаш пред доста сериозен проблем - интересно кви ценностни системи трябва да имаш.
Ценностни системи казваш - такива които ще ми позволяват всякакво лавиране. В тях има място само моето правосъдие и справедливост, всичко останало е излишно пп. Цитат: Все пак "Върховната сила" ти позволява да използваш знания и умения невиждани и невъзможни досега от тебе и нашите разбирания.
Точно . И няма нищо нуубско в това. Твой проблем си е че отказваш да отвориш съзнанието си за нови идей
Последна промяна Belgarion на Чет Авг 23, 2007 11:04 am, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 11:00 am |
|
Aspirin4o |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
VEGGETTO изказа много интересна теза.
Но аз продължавам да държа на своето становище. Бих дал всичко, за да получа Всичко. Знам, че след този процес това вече няма да съм Аз, но това няма значение.
И няма да седя да си клатя краката, а просто давам "Format Universe:\" и започвам на чисто.
Освен това няма такива работи като "роднини, приятели и т.н. познати хора и неща в дясно" - всичко под ножа. Също това не мисля, че едно 3-измерно човешко тяло би могло да обхване цялата същност на Върховната Сила, затова ще се простя и с него.
Мисля, че след като някой ти предлага тази Сила, сигурно е преценил, че си най-подходящия за тая работа. Доколкото съм забелязал, Вселената няма навик да си прави шеги.
BtW след пълната изтривация на Вселената, вече всичко ще става както го искам аз, пък за моралалните ценности ще му мислим като му дойде времето. Вярно, че е малко тиранично и т.н., но такъв ще бъде животът.
Последна промяна Aspirin4o на Пет Авг 24, 2007 2:54 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|