|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 7:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Страдате ли от безсъние?  Публикувано на: Вто Окт 13, 2009 12:05 am |
 |
hellraiser |
|
 |
|
Преди страдах, но сега като се понатрупаха годинките заспивам прекалено лесно  Напоследък дори ме е страх да ходя до тоалетна нощно време, за да не взема да заспя там.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Страдате ли от безсъние?  Публикувано на: Вто Окт 13, 2009 1:23 am |
 |
KoCTeH |
|
 |
|
Belgarion написа: Я по новите мембъри, оплачете се тука  ок, ще се оплача : ) Да, по едно време страдах страшно много от безсъние Или по-скоро до определен момент До 4 часът сутринта, независимо каков съм правил, кой ден е и така нататък, не можех да спя. Имало е пъти , които съм се чуствал страшно изморен, искал съм да спя, но просто не ставаше. Но, както със всяко друго нещо и това отмина Беше определено доста кофти. Да знаеш, че искаш да спиш, че ти се спи, но да не можеш ^^
|
 |
|
Заглавие: Re:  Публикувано на: Чет Окт 15, 2009 12:25 am |
 |
elvenom |
|
 |
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
xads написа: НЕ!А за тези които им трябват 1,2,3,4,5 часа спане ще им кажа айде да не се изхвърляме,а?(дори и на шега) Случвало ми се е да спя по-малко от 2 часа, след което съм се чувствал свеж като репичка лол... Случвало ми се е да спя 10+ часа и това да не ми стига и да съм като зомби през целия ден. КЕК!? Иначе по темата: От време на време се случва при мен.Радвам се,че не е често явление при мен ,а между другото случвало ми се е при тотално кофти и убито настроение да сънувам прекрасен сън Sick shiet I tell ya!
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Страдате ли от безсъние?  Публикувано на: Чет Окт 15, 2009 2:38 pm |
 |
Ensenga |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
страдам от многосъние спя много иначе не мога да се наспя, а като легна веднъж - не мога да стана повече, май имам ниско кръвно
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Страдате ли от безсъние?  Публикувано на: Чет Окт 15, 2009 5:33 pm |
 |
Proks |
|
 |
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 4:43 pm Мнения: 1860 Местоположение: Milky Way (No address available)
|
elvenom написа: ... В един от епизодите на Д-р Хаус, Една негова пациентка, имаше подобен проблем... Оказа се, че страдала от някаква болест, близка до сомнамболизъм... с тази разлика, че тя като станеше вечер, отиваше при бившия си съпруг, който живеел в същия блок и правили яко секс. А тя дори непомнеше... Че... така.. Изледвай се. Хора, за да се наспивате нормално, трябва поне 7 часа да спинкате. Няма как... Възможно е, един-два пъти(макс) да пропуснеш малко сън, но ако става често, това има много негативни ефекти, както като цялостното ви здраве, така и като ежедневното ви поведение. Немога да повярвам на някой, който казва, че спи по 3-4 часа макс, секи ден. Бих повярвал, само на няккакъв от лудницата, защото там отиват тези, който спът по толкова. elvenom, брат. Млади сме... Нормално е... Пък и като цяло това дали ще сме отпочинали или не, независи само от съня, нали? Важно е какво си правил преди да заспиш, къде спиш, какво си ял преди това(макар и малко трудно да се повярва, понякога оказва сериозно влияние) и още купища фактори. И въпреки всичко, съня ни е толкова нужен, колкото храната и водата. Все пак, всеки си почива понякога. За тези, който не го правят, после има пак почивка... макар и не по тяхно желание и макар вечна.
|
 |
|
Заглавие: Re: Страдате ли от безсъние?  Публикувано на: Нед Ное 08, 2009 7:20 am |
Нарутард |
|
 |
|
Вижте този пост в колко часа е написан и сами решете  .
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Страдате ли от безсъние?  Публикувано на: Нед Ное 08, 2009 11:42 am |
 |
petarvladikov |
|
 |
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
Ем само ако през деня ми е било много нервно или съм бил на урок по Математика...сънувам кошмари
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|