|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 5:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 24, 2006 12:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2287_1364479654.png) |
faranar |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
освен Faranar се пиша и Taratoreca ама това е далга история
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 24, 2006 5:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1550_1329084614.jpg) |
Zdrachnik |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 12:12 am Мнения: 152 Местоположение: Eight Circle of Hell
|
Най-стария ми прякор които ми лепнаха в първи клас заради бащиното име е "Зунги" тои и досега си ми стои и мноо му се кефя.
Другия ми е от както излезеп ървия Ендивал преди години и тои ест е Здрачник ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) които в последствие ми стана и интернет псевдонима.
Горе долу по това кои ме нарича Зунги и кои Здрачник мога бързо да асоцийрам от къде го познавам.
примерно никой аниме фен няма да ме нарече Зунги ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) но пък точно с такъв човек бих отишъл на Вселена (чалга дискотека) и да се разбия
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 24, 2006 11:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4451_1253184613.jpg) |
COLEMAN |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Сря Май 31, 2006 11:07 am Мнения: 168 Местоположение: Велико Търново
|
Аз съм скромен немога да се похваля с много никове два само съм имал COLEMAN & Ryoku сега повече се подвизавам като Ryoku
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 24, 2006 8:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4496_1282828020.jpg) |
claude_finalfantasy7 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Ми ко да кажа аз по4ти навсякъде си се пи6а Claude_ff,Claude_ff7,Claude_finalfantasy,Claude_finalfantasy7 а във някои игри например WC:TFT във Хофа се пи6а Narcis/най най първия ми ник,с него по4нах да играя Диабло ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) /.
_________________ Ерм, вие си знаете но все пак ... за вкъщи в камерката на хладилника, зад пиленцето.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|