|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 12:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Сря Сеп 02, 2009 1:02 am |
 |
Ensenga |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
аз може да нямам специфични лафове, но веждата ми има специфичен лаф - "  " само си представям как всички вмъкват тези "специфични" думички в речта си .... ).gif) може да се сумират например за уравняване на общия форумен интелект [въображение] - "уо ман, кефиш ме шибалник такъв, да ти сера в устицата нигаа" - "бате лат да фак, нидей буча тая курва, цоцк дам ит Puke, ass , dick , son of a bitch , FUCKERS лол OMG устата ти мирише на козунак с оцет, да го еба, дееба.. еби го в меча, мръсна кочина дееба" [/въображение] "Циганска работа ..."
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Сря Сеп 02, 2009 10:37 pm |
 |
poni4ka |
|
 |
|
Като искам някои да ми направи услуга или просто съм в добро настроение викам на хората "слънце" "любов" или някви други легави обръщения като се учудя нещо the fuck???+ като играя и падам DAAAAAAAAAMNNNNNNNN!!! или японскя вариант KSSSSSSSSSSS!!!
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Сря Сеп 02, 2009 10:45 pm |
 |
werewolf_girl |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
Хъм лафчета. Може би използвам любимата си псувня "да те факат калинките", а и ОМГ това също. Ма по-странното е че нарочно се обръщам към момчетата в женски род, а на момичетата в мъжки. п.п. По- сериозен отговор: най- често ползвам "се тая", "няма значение", "нвм", "както и да е" и такива
Последна промяна werewolf_girl на Сря Май 25, 2011 11:47 pm, променена общо 3 пъти
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 3:33 pm |
black.pearL~ |
|
 |
|
"К'во праиш бе, галфон!" или алтернативния вариант: "Виж се какъв си пъпеш бе!" "Да ти таковам таковата" , "ОМГ" , "перф" поздрав - "йоу" и в последно време като се ядосам на някого повтарям "бака,бака" докато не ми олекне
_________________ |-My.Anime.List-| -deviantART-|
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 6:34 pm |
 |
SHADOWSONG |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 31, 2007 11:48 am Мнения: 2219 Местоположение: Харманли!The town :D!
|
ЩА дънкам кът жена. Йо. Whats up my niggas! Евалла! Не минава ден без да ги използвам поне 2-3 пъти всеки! И други но те се използват веднъж месечно.
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 6:39 pm |
 |
Line |
|
 |
|
Самолет в небето, цаца, чесало, чеша се, почесват ме, почесвам, чеша се мощно, почеши ме, пръц.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 8:49 pm |
 |
Recca |
|
 |
|
poni4ka написа: DAAAAAAAAAMNNNNNNNN!!! или японскя вариант KSSSSSSSSSSS!!! Сигурна ли си, че последното е японски? :-0
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Вто Май 25, 2010 3:02 pm |
 |
war |
|
 |
Регистриран на: Пет Мар 03, 2006 6:42 am Мнения: 189 Местоположение: Пловдив/Чирпан
|
Ако става въпрос за нещо специфично то това ще е "че"-то дето ми е често в устата когато съм възмутен и учуден , произлиза от тва дето го ползвам за учудване "хе" и от "tch" както го пишат по преводите, записано на български може би ще е 'чхе' ама 'х'-то не се чува особено за сметка на 'е'-то. Нз как се намери в устат ми и въпреки че избягвам да ползвам такива изрази когато има някой който не познавам покрай мене си го използвах механично. Инъче много обичам да отговарям на въпроса с въпрос и в гимназията ми викаха професора  . "да го/та/ги/са(се) еВа" по-точнно ми е в устат кога ми се псува и обичам след това да се уточнявам че благославям обичам да казвам nice кога ме изкефи нещо.
_________________ Всичко е възможно и същевременно всичко е невъзможно. Именно Шрьодингер.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Вто Май 25, 2010 3:39 pm |
 |
Karibdus |
|
 |
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
"Та иба в дръвника" "Наб" "Яско" - смесица между думите ясно и яко хД хД "КФО" - когато искам да се лигавя само това питам хД
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Вто Май 25, 2010 3:42 pm |
 |
Sparda Dante |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
Frostburn написа: а [въображение] - "уо ман, кефиш ме шибалник такъв, да ти сера в устицата нигаа" - "бате лат да фак, нидей буча тая курва, цоцк дам ит Puke, ass , dick , son of a bitch , FUCKERS лол OMG устата ти мирише на козунак с оцет, да го еба, дееба.. еби го в меча, мръсна кочина дееба" [/въображение]
кофти а?
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|