|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АвтоСтоп : )  Публикувано на: Сря Мар 11, 2009 6:50 pm |
 |
Jesus |
|
 |
Регистриран на: Пон Юни 23, 2008 8:31 am Мнения: 778 Местоположение: navsqkude
|
Gatler написа: сама идея е.................жалка тва е мое лично мнение. да пътуваш на автостоп като последния изпаднал боклук. с вдигнал палец и поличка "МОЛЯ КАЧЕТЕ МЕ ЗАЩОТО СЪМ ИДИОТ и нямам 5 леа за билет" е има изключения, да речем повредена кола. в такъв случай, ако някой помогне нп. даже ще му платя бензина. Но да нарамиш ония цигански дисаги тип построима палатка и с късите гащета да мааш по нанагорнище и да автостопираш вски имал нещастието да мине от там с кола. съжелявам вски сбъркал и спрял на такива хора. такива водачи са идиоти първо нз тоя човек няма те обере, дали е някъв изпаднал наркоман или някой го издирва. и второ, ти не си ли тръгнал на някаде, да вършиш нещо. някава работа може би? или си по голям идиот от стопаджията и се возиш ей така, да хабиш бензин. радвам се че не те познавам...
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=01USG9xp ... re=related
Джийсъс срещу Хитлер. Бия го до скъсване!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АвтоСтоп : )  Публикувано на: Съб Мар 14, 2009 5:33 pm |
 |
Jesus |
|
 |
|
мдам.. аз пък прая нощен стоп с една хипарка на магистралата при Хасково... омотали сме се целите в нейните лекции , понеже да се в бели листа и да ни видят , че тъмно... по едно време някъв бял бус яко скърца спирачки , аз тичам , отварям вратата и викам : "За Пловдив?" а оня се блещи: "Ама ти не си курва!!! Я изчезвай , педал" и върти гуми на обратно... *** към 2 през нощта виждаме в далечината фарове , почваме да ръкомахаме като луди.. някъв автобус бие спирачки на 50 метра от нас... тичаме за да видим как някъф дебел мустакат тип си вади х*я да пикае... търпеливо го чакаме да свърши... "За Пловдив?" питаме... "Адамну??????????  ????" - отговарят ни .. гледаме табелата на автобуса- "Истанбул-София" "дай пари" - казва друг мустакат чичко , само че хърбав - "немам"- отговарям аз.. " ич пари йок?... учи студент?" пита хърбавия. "да" - отговарям аз..."аллах казал прави добро" -вика хърбавия и ни качва.. в автобуса ни дават кафе и сандвичи и ни пускат "Рамбо 3" на турски... ... оставят ни пред дома на девойката в Пловдив , като после питат как да излязат за София , защото маршрута не им е през Пловдив..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АвтоСтоп : )  Публикувано на: Съб Мар 14, 2009 7:26 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
batmanz написа: Не съм пътувал,а и не мисля,нито ми се налага. Но в краен случай...знае ли се.. Да е, чух, че в Gotham City транспорта е без пари.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АвтоСтоп : )  Публикувано на: Вто Мар 17, 2009 6:50 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Darkstalker написа: batmanz написа: Не съм пътувал,а и не мисля,нито ми се налага. Но в краен случай...знае ли се.. Да е, чух, че в Gotham City транспорта е без пари. Да особено ако закъсаш с Бат Мобила...

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АвтоСтоп : )  Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 2:39 am |
Нарутард |
|
 |
|
Никога не съм се качвам , а и не мисля да се качвам , но сме качвали в колата 2-3 пъти (Единствено жени)
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АвтоСтоп : )  Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 10:18 am |
 |
Jesus |
|
 |
|
sasuke_fen написа: Не. От къде можеш да знаеш кой ще ти спре и с какви намерения  а откъде да знаеш кой стопира и с какви намерения? ..учудващото е че в 99.999999 % от случайте този който стопира иска да стигне до някакво място! представяш ли си? а пък този който те взема в колата търси компания за да не заспи на волана
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|