|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 12:57 pm |
![Аватар](http://fc00.deviantart.net/fs45/f/2009/146/c/5/new_assasins_creed_2_by_Stormwan.png) |
f.Anderson |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Непрекъснато падам от леглото докато спя(един път даже се събудих под него)
Когато се пребия псувам поне десет минути
Гриза си ноктите(Колко необичайно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
И накрая обожавам да си блъскам един стар гардероб в нас(немате си и представа на кво е зприличал)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 1:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
Ами ся нека да почна, да речем, мии: гриза си ноктите; пея(ту под душа, ту пред компа); говоря си сам; постоянно повтарям простотии от типа - 'Мда', 'Такъв е живота', 'Брутално', 'мхм' и к'ви ли още не. Има и още няколко, които спoред мене не са за казване ops:
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 2:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1122_1308689889.jpg) |
tristram |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 11, 2005 2:57 pm Мнения: 145 Местоположение: na put
|
е ся ва забих!
обичам да сера гол ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ее това само вкъщи де, да не си помислите че навсякъде сера гол! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) просто не обичам дрехи, дразнят ме ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 4:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8931_1326928285.jpg) |
Hinata_Foxy |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Често си тананикам нещо – я пред компа, я под душа, като съм с приятели ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) …. Втренчвам се в хората …. Или когато някой ми каже „не гледай натам” определено се втренчвам да видя (въх тва любопитство) …. Обичам да гушкам хората , кат някво мече съм ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ... като говоря с my best pal често се надигам на пръсти .... или го карам да клекне малко ... прекалено съм разсеяна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ... примерно вентилатора е изключен и е на метър от мен, а в същото време се оплаквам колко ми е топло .... също така прекалявам с мрънкането в чата .... все пиша ‘оф,ух,малиий,ех” ... ммм тва е за сега , че ме мързии да пиша ...
_________________ Премного милея за ада си, та да те пусна там.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Craaaaazy! ^^ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 11, 2009 11:25 pm |
![Аватар](http://grfmj.hit.bg/wav.jpg) |
Mery Jeane |
|
Регистриран на: Пон Май 05, 2008 5:57 pm Мнения: 242 Местоположение: БургазЪ Mood: scared
|
Леле супер яка темичка ^^ Та нека започна и докато напиша първите три, ще съм забравила останалите 23 xD *гризенето на нокти... мамка му гаден навик, опитвам се усилено да спра с това но е трудно! до септември бях отвикнала, даже имах и маникюр на който толкова много се радвах... ама почнахме даскало и хоп! нервите си оказаха действието в/у... ноктите ми -.- *пеене по улицата... слава богу не съм почнала да си пея докато ходя сама ама тежко му и горко на този който е тръгнал на разходка с мен xD аз съм шумните и държа всички да разберат това xD *като чуя някоя позната песен започвам да "шъ-шъ-кам" което е много досадно в повечето моменти xD *като заговорихме за песни... имам навика да зациклям яко на някоя песен която ми е харесала. шанса да ми омръзне така е огромен ама пфу! аз съм инатливо добиче... *изключително разсеяна съм... но някой беше казал - разсеяността е кусур на гениите *обичам да хапя и гъделичкам :Р още повече се кефя мен да ме хапят xD *гледам ли аниме повече от един час супер много се лигавя и се вживявам в ролята на някой герой от анимето xD *обичам да мяукам с и без причина -.- *обичам да използвам "xD" *обичам да снимам казани и кошове. по възможност препълнени xD *обичам да си ям устата отвътре xD *кефя си и да си рисувам лица на възглавничките на пръстите и да си разигравам някакви театрални сценкииии всекви други глупости xD
![Изображение](http://grfmj.hit.bg/wftpr.jpg) ~ Липсва ми оная мандаринова енергия на прилива, при залез. И успокояващата топлина на морно чело, сгушено на гърдите ми. Носталгична съм. Към отминали докосвания. Come Undone
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Craaaaazy! ^^ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 12, 2009 12:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=269_1419871212.png) |
Ensenga |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
аз съм скучен, нямам никакви безсмислени навици всъщност имам - да се прозявам, то това не е навик ами наистина ми се прозява, много и на всякъде, особено ако съм на вънка, защото когато съм навънка не правя нищо съществено и ми е адски скучно и ми се доспива и почвам да се прозявам на всеки 60 секунди, и ако се опитвам да се сдържам ми се допрозява още повече, а бе баси мудната история съм
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Craaaaazy! ^^ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 12, 2009 1:13 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21141_1317497097.png) |
LiL_Stenly |
|
Регистриран на: Пон Яну 21, 2008 4:22 pm Мнения: 203 Местоположение: Под лунната светлина.
|
Имам няколко много странни навика. Примерно: Обичам да си нагласям нещата, пипна го от ляво или от дясно, докато не ми изглежда добре, пак може да е неподредено, обаче трябва да седи по моя начин и някои хора много се изнервят от това. Обичам да седя буден нощем, затова пък спя през деня, което пак изнервя хората, защото създавам впечетление на мързеливец така. Манията ми по върколаци. ... това са нещата ообщо взето.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|