|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 1:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 2:13 pm |
 |
inc |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
Gigs написа: inc написа: Ам знам само някои предмети БЕЛ-5 Математика-май е 6 Физическо-6 Живопис -6(машинааа  ) Рисуване-5 Скулптура-6(не че нещо мога да направя ма той си ги пише така) по Грим на срочния изпит има 4(мамицата им тия хора са пълни идеоти  )а по аксесоари със грим и перука имам 6 по другите предмети нямаме срочна Ооо,начи си дочакала да разбереш оценките по грим  Дано мойта да е хубава  щото с тва "стимулиращо" 3,50 по живопис се чувствам стимулирана да убия даскалката 
И ти имаш 6 спокойно,здравей междудругото
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 2:48 pm |
 |
Gigs |
|
 |
Регистриран на: Съб Дек 15, 2007 9:42 pm Мнения: 81 Местоположение: second to the right and strait up to the morning
|
inc написа: Gigs написа: inc написа: Ам знам само някои предмети БЕЛ-5 Математика-май е 6 Физическо-6 Живопис -6(машинааа  ) Рисуване-5 Скулптура-6(не че нещо мога да направя ма той си ги пише така) по Грим на срочния изпит има 4(мамицата им тия хора са пълни идеоти  )а по аксесоари със грим и перука имам 6 по другите предмети нямаме срочна Ооо,начи си дочакала да разбереш оценките по грим  Дано мойта да е хубава  щото с тва "стимулиращо" 3,50 по живопис се чувствам стимулирана да убия даскалката  И ти имаш 6 спокойно,здравей междудругото 
Верно???  ops: еее,напредваме бавно и славно
бтв,здрасти и на теб
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 4:24 pm |
 |
ZerraX2 |
|
 |
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 12:13 pm Мнения: 1937 Местоположение: Valhalla Axe Mastery:Over 9000!!! Хоби: Pagan
|
Една 3ка ...тоя по биология е ЛУДАААААААААААААА!
Две 4ки...на тая по английски ще и счупя главата!
Много 5ци
3-4 6ци...но по тези предмети,който ми трябват
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 7:23 pm |
 |
Teiru-chan |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
|
Sinister написа: 2 четворки 3 шестици и вс друго 5 => no stipendia for me
2 четеорки,5 шестици,4 петици => 5.27 => no stipendia for me too
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubu GEEMU nara mata sagasebaii
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 1:00 am |
 |
Herowar |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 2:10 am Мнения: 2011 Местоположение: ...помня, че снощи пих, но после ми е мътно... Къде съм ???
|
Newbie написа: 4.30 мм добре ... При положение , че миналат година завърших с 5.90 , ама сега....
Кой клас си сега ?
Щото аз миналата година завърших с 5 и 60 и нещо (тва е 11-ти клас) и сега имам 4.80 ...
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|