Дата и час: Вто Мар 04, 2025 2:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 11 [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 12:30 pm 
Аватар

evil demon2 написа:
Това го показах на един дето ме тормози и ме наби..

Еееми като си толкова умен... :lol:

П.П. И аз я казах тая случка на едни приятели и те почнаха да ме налагат с тетрадки по главата =)) =)) =)) =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 4:18 pm 
Аватар

Belgarion написа:
... но ми обясниха, че почти съм прегризал гърлото на един, а на друг съм докарал тежка фрактура на главата и едната китка...
След онзи момент повече не посмяха да ме пипнат...
Тогава захвърлих розовите очила и видях живота такъв какъвто е - или мачкаш или те мачкат. /в последствие развих чудовищна агресия, която все още не мога да овладявам достатъчно - пребивам хора само за една дума казана не както трябва.../

Баща ми ми е казвал когато някой ме закачa - да му кажа дa престане. Ако продължава - последно предупреждение. Ако подължава - да го попилея. Но КОЙ ще бъде попилян в случая!? Тук важи:
Не влизай в схватка ако не си сигурен, че ще спечелиш.
Но ако си оптимист може да кажеш като на Рамбо 3(Те са много, ти си един)
- Предлагам да ги обградим.
В заключение ще кажа, че хладните оръжия не са секси. :? Не са! :nope: Но може би зависи в коя ръка се намират.... :hmm:
----------------------------------
:x ТЕ СA ДОБИТЪК! ТЕ НЕ РАЗБИРАТ ОТ ДУМА! РАЗБИРАТ САМО ОТ БОЙ!!! :x

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 4:52 pm 
Аватар

Belgarion написа:
Напълно съм съгласен с Logrus.

Тъй като нося очила от рождението си ми наложиха "определението" зубър /всъщност бидейки изолиран аз си изпълвах времето с четене на разнообразна литература и просто знаех повече от тях/, и си умираха да ме гаврят... и аз си траех... и така до 7ми клас. Тогава дойде момента в който всичко ми прекипя и им разказах "къде зимуват раците" - накратко налетях на бой, само че един от съучениците ми ме наръга с нож в лявото бедро/почти смъртоносно - 4см дълбока и 6см дълга рана.../ после не помня какво точно съм направил, но ми обясниха, че почти съм прегризал гърлото на един, а на друг съм докарал тежка фрактура на главата и едната китка...
След онзи момент повече не посмяха да ме пипнат...
Тогава захвърлих розовите очила и видях живота такъв какъвто е - или мачкаш или те мачкат. /в последствие развих чудовищна агресия, която все още не мога да овладявам достатъчно - пребивам хора само за една дума казана не както трябва.../

пп.Не забравяйте, че женската психика лежи на малко по различна основа от тази при мъжете, и са твърде малко жените които са истински устойчиви на такива неща ;)

Bel при мен беше подобно . До 7-ми клас също бях изолиран защото се учех .. тогава се сформира някаква групичка гейчета (футболистчета , фйешъни и прочие) и започнаха да се заяждат с мен като най-такъв дето няма да скочи да се бие . Ама какво стана - бой бой бой , а сега твойта кожа кой ще обиждаш ! За един ден си го изкарах на двама нещастника . Да но после дойде грандиозния момент когато ми се изсипа една тумба педе*аси докато се прибирах от училище ... 1 vs 15 равносилно ама поне на един му направих хубав грим .. От тогава не е заядоха с мен .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 5:06 pm 
Аватар

Не са ме малтретирали, а и аз не съм...освен може би прихически Изображение малко само, хихи, ама това си е намипулиране...май Изображение

Както и да е, против това да се лепят етикети на хората съм, за да си избиват др хора комплекси, НО в такива времена живеем, в които това се случва. Човек трябва да е информиран и подготвен за него, за да реагира адекватно...самоубийството не е изход!

Писмото е трогателно, но това няма да върне детето...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 7:15 pm 
Аватар

хъм ... :shock: поздрав Оо ?!?!?! или поне подходяща песничка, от дата.бг е линка

Заслушайте се в текста :wink:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 7:18 pm 

Боя е крайния изход... голяма глупост е да пребиеш някой, защото се е ебавал с теб. Има много други начини, за да спрат хората да те обиждат. Ако се биете, защото някой *уж* по-тъп от вас се ебавал с вас, то вие падате до и под тяхното ниво. Вие сте животни, оставили се на инстинките си. Аз от малък винаги съм можел да се бия, колкото малко пъти са тръгвали да ме бият винаги аз съм ги набивал, при самозащита, но когато се ебаваха с мен по-късно аз направих нещо много по-умно от това да накарам всички да се страхуват от мен или да ме мразят... или и двете. Аз накарах всички да ме харесат. Това е истинска победа за мен. Другото е животински инстинкти. Ако не можеш да мислиш в повече от една перспективи, колкото и много книги да изчетеш, колкото и голям да станеш ти ще си останеш животно. Това е нещото, което осъзнах още като бях малък. Не ми е жал за тези които се самоубиват, не ми е жал за тези, които биват убити, но наистина съжелявам хората, които не могат да разберат това и се оддават на гнева си...

Псувайте ме колкото си искате за това, което ви казах... Дре'е ми. Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 7:42 pm 
Аватар

В тази тема ли му е мястото да разискваме проблемите от това "всички да те харесват" ?
ОК не че е лошо ... просто е малко подозрително :twisted: Дори и когато го използваш като метафора :twisted:

А боя си е хубаво нещо, просто не става само с бой ... трябва и акъл :D

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 7:45 pm 

Ъъъъ... нали се сещаш, че момчетата/мъжете, които са ти приятели те харесват? Естествено, като приятел... Такива плоски шеги са толкова.... плоски :mm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 7:49 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Стига сте тролствали де :hotl:, верно е смешно но се отклонявате от идеята на темата :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 9:01 pm 
Аватар

и мене мн ме тормозеха в 5,6-ти клас след което се преместих в др даскало за да мога да зема по хубава диплома 6тот там бях мн зле по4нах да хода на фитнес купих си гира,6танга по4нах да ям като разпран и за около 1 год станах биче :P в тва новото у4или6те се биех сас секи втори само ако ме погледне на криво даже казах си 4е пове4е няма да дам на никои да ме ма4ка идва ли са да ме бият по голями от мене заради това което правех секи ден биех по някои ама и те не смееха да ми посегнат 6тото познавам супер мн хора и тях ги знаех каде живеят иии сега никои несмее да ме напсува даже :P за техникума ве4е си знаех какво да правя и така от на4алото набих най голямия газар в класа и сега си4ки ме уважават и сас си4ки сам френд така се прави бии за да те уважават !!!!! (не се бия без при4ина)

Последна промяна lameraa на Съб Яну 19, 2008 9:05 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 9:04 pm 

Уважение или страх? Огромна разлика ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 9:06 pm 
Аватар

И момичетата ли да се бият, за да ги уважават О.о

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 9:06 pm 
Аватар

ми сигорно е второ ама по добре така отколкото да ги оставя6 да си прават каквото искат мн мразя такива дето се мислят за велики

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 9:09 pm 
Аватар

Kudrokoska написа:
И момичетата ли да се бият, за да ги уважават О.о
при вас е по кофти :[

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 9:21 pm 

lameraa написа:
ми сигорно е второ ама по добре така отколкото да ги оставя6 да си прават каквото искат мн мразя такива дето се мислят за велики

Значи мразиш себе си?

Аз никога не се отварям на никой, освен ако не ме издразнят с нещо. Нека се правят на велики, нека се мислят за най-добрите в света, не ми пука. Имам приятели, които ми станаха такива приемайки всичките ми недостатъци, които аз им показах. От време на време се ебават с мен, аз се ебавам с тях, те се ебават помежду си, вършим глупости, забавляваме се заедно... До колко мога да им се доверя не съм сигурен и аз, но определено те са ми по-приятели от колкото твоите. Каква е голямата разлика? Мен ако някой тръгне да ме бие, особено ако са повече и аз губя, те ми помагат, докато твоите биха стояли и гледали дори и ти да губиш. Те не те приемат такъв какъвто си отвътре. Те виждат как изглеждаш, виждат как не харесваш хората и решават, че не искат да са против теб, за да не са на мястото на тези, които ти биеш...

Момичетата няма смисъл да се бият(всъщност и за момчетата няма, но както и да е). Те могат да се докажат, че са повече от другите момичета с държанието си. Няма смисъл да деградират и да разчитат на тупаниците и животинските си инстинкти като някои мъже, които са развили комплекс и това им е единствената надежда, за да докажат, че са над другите... Има го и това, че по един начин се възприема от хората едно красиво момиче и по съвсем друг - едно не толкова красиво... И аз съм така, няма смисъл да се лъжа. Много повече би ми харесало красиво момиче, от колкото едно, да си го кажем, грозно. It's just the way it is, for everyone ;)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 11 [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]