|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо луната е кървава? Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 11:01 pm |
|
Sparda Dante |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
Цитат: Защо луната е кървава? а защо дъжда е мокър? защо снега е бял? защо леля ми се казва Радка? ...казва ли ти някой............
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо луната е кървава? Публикувано на: Нед Апр 11, 2010 7:44 pm |
|
Johnny Cage |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
burst написа: аз я виждам бяла е,има и моменти в който става червена. И си нямам на представа от какво се дължи това
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо луната е кървава? Публикувано на: Нед Апр 11, 2010 10:10 pm |
|
Johnny Cage |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
Дървесата_ги_боли написа: ... това стана след кат те минах тебе
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Защо луната е кървава? Публикувано на: Нед Апр 11, 2010 10:16 pm |
|
Семзм |
|
|
|
sasuke_fen написа: Вижда се така при изгрев и залез попринцип. Просто атмосферата е мръсна, защото има разни прашинки и глупости по-надолу(заради почвата май) и се изкривяват виолетовите лъчи(Семзм да ме поправи ако греша, защото не помня много точно кои ллъчи бяха) и затова се вижда червена. Поради същите причини и Слънцето се вижда червено при изгрев и залез. Ами то и при лунно затъмнение, не само, когато е близко до хоризонта, също така става поради същите причини, но се разсейват и сините лъчи, остават повече червени и затова се вижда така.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|