|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 25, 2007 9:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
§amara написа: Когато в деколтето ми падна една пуканка и аз най-безцеремонно почнах да я търся из сутиена и чаааак тогава осъзнах , че в час всъщност никой не зяпа госпожата . . .
Мли това е било 'брутално' ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 25, 2007 9:27 pm |
![Аватар](http://namj.hit.bg/d4.jpg) |
Mery_Jeane |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пон Дек 26, 2005 8:32 pm Мнения: 1602 Местоположение: До теб Състояние: InLoVe^^
|
dadaadda написа: §amara написа: Когато в деколтето ми падна една пуканка и аз най-безцеремонно почнах да я търся из сутиена и чаааак тогава осъзнах , че в час всъщност никой не зяпа госпожата . . . Мли това е било 'брутално' ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![=))](./images/smilies/=)).gif)
Леле ти само от подобна история се изчервяваш ![=))](./images/smilies/=)).gif) Мистър Срамежливец Анимес 2007
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 25, 2007 9:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
Mery_Jeane написа: Леле ти само от подобна история се изчервяваш ![=))](./images/smilies/=)).gif) Мистър Срамежливец Анимес 2007
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: Ooo you make me blush ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 25, 2007 10:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4148.jpg) |
danchojack |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
dadaadda написа: Mery_Jeane написа: Леле ти само от подобна история се изчервяваш ![=))](./images/smilies/=)).gif) Мистър Срамежливец Анимес 2007 ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: Ooo you make me blush ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
Браво брадър ти вля малко истинско изчервяване в тази тема
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 25, 2007 10:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8931_1326928285.jpg) |
Hinata_Foxy |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
dadaadda написа: spox ае да ви подкрепя, ще си призная, че и аз немога ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Teiru-chan , dadaadda - тенкс за подкрепата ..... мале а като се замисля че не мога и колело да карам .... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ...
Иначе ..... неска по едно време си срамежливквах на воля ..... аз по принцип съм голямо срамежливче,so .... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ... така де
_________________ Премного милея за ада си, та да те пусна там.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 25, 2007 10:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8032_1293995496.png) |
TenshiTokage |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Апр 17, 2007 11:44 pm Мнения: 547 Местоположение: In Adona†el`s Hear†
|
kanela написа: следв път ще знаеш да не се гушкаш сам....
Не бях сам ... с прия†елка†а ми. Но нали съм на рабо†а и понякога се унасяме един в друг ... ама нали хора†а ме гледа† ... ууу ... воайори ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 25, 2007 11:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4148.jpg) |
danchojack |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
kanela написа: ама хората ли си ти виновни, че не правиш за кфото ти се плаща?!
заслужаваш си блъша ^^
Недей така Канела на човека му трябва да се разтовари малко на работата
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 26, 2007 11:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=63.jpg) |
Crap |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
|
§amara написа: Когато в деколтето ми падна една пуканка и аз най-безцеремонно почнах да я търся из сутиена и чаааак тогава осъзнах , че в час всъщност никой не зяпа госпожата . . .
е ти щом ядеш пуканки в час,остава ли ти верно нещо,от което да се притесняваш ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) бтв никой ли не ти помогна да я намериш ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) тва е,истинските приятели са малко
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|