|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 5:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 04, 2007 2:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2628_1309120829.png) |
KoCTeH |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Yamato написа: Нека експерта се изкаже.Всичко за мен е във съставките и най важно захарта.Доколкото успях да усетя пепсито има за мен подсладен вкус.Доста подобен на този на Кола Лайт.Изведнъж се зачудих защо няма Пепси лайт и според мен отговора е че в пепсито се използва подсладител от по биологичните (защото 80% процента от подсладителите са на некви синтетични основи).Но без обеснения
!!Coca-Cola!!
А така ; )))))
И Двамата си дадохме мнението по въпроса : )
Чаках те теб да видя кога ще се вкюкиш ^^
Аз още 2-рата i 4-тата страница съм постнал ^^
БТв нормално Пепсито да съксва..Все си си взел едан Кока-Кола Лайт и си я друсал 2 часа .....Ми става си точно като обикновено пепси !!
Дори на котката ми предпочеете кола пред пепси
Е вярно че едва близна от коалта ама пепсито само го душна и се отказа ....
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 18, 2008 10:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Майната ви - кока кола е оригинала и всичко друго като Пепси, Бени, Кока Кола Лайт и др. са epic fail...
А както предполагам вече някой е казал - Бира е най-добре...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 19, 2008 12:27 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4334.jpg) |
BlossomStar |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
KoCTeH написа: Yamato написа: Нека експерта се изкаже.Всичко за мен е във съставките и най важно захарта.Доколкото успях да усетя пепсито има за мен подсладен вкус.Доста подобен на този на Кола Лайт.Изведнъж се зачудих защо няма Пепси лайт и според мен отговора е че в пепсито се използва подсладител от по биологичните (защото 80% процента от подсладителите са на некви синтетични основи).Но без обеснения
!!Coca-Cola!! А така ; ))))) И Двамата си дадохме мнението по въпроса : ) Чаках те теб да видя кога ще се вкюкиш ^^ Аз още 2-рата i 4-тата страница съм постнал ^^ БТв нормално Пепсито да съксва..Все си си взел едан Кока-Кола Лайт и си я друсал 2 часа .....Ми става си точно като обикновено пепси !! Дори на котката ми предпочеете кола пред пепси Е вярно че едва близна от коалта ама пепсито само го душна и се отказа ....
Има Пепси Лайт или там еквивалент
иначе...Миринда, 7up на Пепси..кола на Кока-Кола
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 19, 2008 12:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4276.gif) |
Zaknafein |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 3:17 pm Мнения: 1036 Местоположение: при момиченцата :)
|
-------> PEPSI
Най-вече заради пепси туиста, х и за допълнителния половин литър
Иначе до колкото зная има разпределение на пазара- в Европа и америка се пие повече кола, докато в Азия наблягат на пепси
- също всички реклами на Пепси са на светлинни години от тези на Кока-кола, просто тези на колата ги въртят по нашата телевизия 24/7, а на пепси не сме видяли и една хубава реклама- явно на никой от тях не му се занимава с България...
![Изображение](http://i220.photobucket.com/albums/dd195/Zaknafein_bg/TheLadyOfShallot1888.jpg) Вятър, брули клоните в мен ... вятър шепти със дъха си студен Четка, бои, лъч тишина, ..... аз те докосвам едва.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 19, 2008 12:11 pm |
![Аватар](http://i305.photobucket.com/albums/nn227/IvCHoy/Profils/ivcho-av.png) |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
ПепСи, макар да пия повече Кола~
PS: Принципно не съм фен на тия напитки~
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|