|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2008-ма си отива - с какво ще я запомните? Публикувано на: Чет Яну 01, 2009 9:30 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Exotic Pirate написа: все някви преебани неща точно след като се е случило нещо хубаво, но кратко. както винаги - нещата не може дори за момент да се получат както трябва! ЕДИТ: това е доста пресилено ест, но вярно в мн случаи. Е то и при мене е така... ама поне така запомняш хубавите случки
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2008-ма си отива - с какво ще я запомните? Публикувано на: Чет Яну 01, 2009 11:43 pm |
|
Anime<O_O>addict |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:26 am Мнения: 997 Местоположение: Sofia Mladost Village ~ ><
|
Крайно хубави и крайно гадни емоции и моменти . Като и тази година преживях някои неща за първи път в живота си . Опознах себе си маааалко по добре . Запознах се с наистина много хора , които промениха голяма част от мене , с някои от тях се разделих с някои се сближих . Хора от университета , от други градове а и от форума ^^ ей с тая шматка над мене се запознахме наскоро ( за което се радвам много ) така да се каже . Като цяло годината всякаш събираше в себе си няколко години ( образно казано ) просто се случиха наистина много неща . Алкохола беше на ниво също ( още съм в махморлук от миналата вече година , даже преди часове ставам ) Отчасти разбрах какво е да носиш отговорност , но това не ме направи по-отговорен разбира се . Абе радвам се че отмина ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|